nissan350zmg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σας και χρονια πολλά.θα ήθελα να ρωτήσω έχω ένα pc με windows χρ..Προσπαθώ να κάνω καθαρό boot είτε με 7 είτε με χρ αλλα δεν μπορώ.και μου βγάζει αυτό το μήνυμα μπορούμε να κάνουμε κάτι thanks..
TheELF Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Εσύ μπορείς να μας πεις σε ποιο ακριβός σημείο σου το βγάζει;;
nissan350zmg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 τελειώνει ollo το setup στα windows και μου βγάζει το εξής μήνυμα setup did not find any hard disk drivers installed in your computer.Στο μετάxi έχει windows χρ πάνω αλλα προσπαθώ να κάνω καθαρό boot είτε με χρ είτε με 7 στο 7 μου βγάζει μπλε οθόνη..Thanks
TheELF Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 τελειώνει ollo το setup στα windows Μήπως εννοείς το αρχικό στάδιο όπου αντιγράφει κάποια αρχεία;;Γιατί αν τελείωνε όλο δεν θα είχες πρόβλημα. Το ποιο πιθανό είναι και σε εσένα να θέλει driver του controller για να περάσει τα windows XP. Ρίξε μια ματιά σε αυτό το θέμα http://www.insomnia.gr/topic/431469-usb-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%87%cf%81/page__view__findpost__p__4473430
rfc Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 ή αλλαξε απο το Bios to sata σε ide και θα συνεχισει την εγκατασταση κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα