Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια.εκανα φορματ το λαπτοπ μου turbo-x ειναι Μ765S,εβαλα τα 7 και εχω προβλημα με τα ηχεια μου.ακουγεται ο ηχος απλα με ενα σιρσιμο ενα κχχχχχ δεν μπορω να το περιγραψω.πριν δουλευαν μια χαρα και ειχα παλι τα 7. εβαλα και τους drivers αλλα τιποτα..

εντωμεταξυ στη διαχειρηση υλικων μου βγαζει προβλημα δυο μνημες flash pci..λετε να ειναι αυτο?? εψαξα για drivers αλλα δεν βρηκα γιατι δεν ξερω τον κατασκευαστη :(

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

SOS παιδια ακομα τρίζουν τα ηχεια!!! εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση τους drivers ποσες φορες!! δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.. δεν γνωριζει κανεις γιατι τριζουν τα ηχεια?? μηπως ειναι καποια ρυθμιση στον πινακα ελεγχου της realtek??

Δημοσ.

SOS παιδια ακομα τρίζουν τα ηχεια!!! εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση τους drivers ποσες φορες!! δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.. δεν γνωριζει κανεις γιατι τριζουν τα ηχεια?? μηπως ειναι καποια ρυθμιση στον πινακα ελεγχου της realtek??

Για πήγαινε κάτω δεξιά που έχει του Speaker/ Mute κάνε δεξί κλικ Open Volume Mixer και παίξε με τις

ρυθμίσεις , με το προηγούμενο λειτουργικό δεν είχες το πρόβλημα αυτό ; :eek:

Δημοσ.

Δες μην ψιλό βγήκε κάποιο καλώδιο,να ακουμπάνε δηλαδή όλα κανονικά έτσι ώστε να έχουν σωστή γείωση,λογικά ή αυτό είναι ή έχουν καεί.

Δημοσ.

Για πήγαινε κάτω δεξιά που έχει του Speaker/ Mute κάνε δεξί κλικ Open Volume Mixer και παίξε με τις

ρυθμίσεις , με το προηγούμενο λειτουργικό δεν είχες το πρόβλημα αυτό ; :eek:

τα εχω ψαξει ολα εκανα ολους τους συνδιασμους, τιποτα.. αμεσως μολις εκανα το φορματ χαλασαν τα ηχεια πριν ηταν ολα μια χαρα!

@TheELF λαπτοπ ειναι δεν ειναι σταθερος υπολογιστης.

Δημοσ.

1ον δοκιμασε να βαλεις απλα ακουστικα και οχι ηχεια να δεις τι κανουν.

αν κανει ακομα θορυβο ειναι τοτε

drivers η στην χειροτερη τα εφτυσε η καρτα ηχου...

αν και πιστευω κατα 90% drivers βαλε και βγαλε.

Δημοσ.

το δοκιμασα..και με ακουστικα και με ηχεια παλι τριζουν τα ηχεια..και τους drivers τους εβαλα και τους εβγαλα ποσες φορες..αρα το προβλημα ειναι στην καρτα ηχου προφανως..

Δημοσ.

το δοκιμασα..και με ακουστικα και με ηχεια παλι τριζουν τα ηχεια..και τους drivers τους εβαλα και τους εβγαλα ποσες φορες..αρα το προβλημα ειναι στην καρτα ηχου προφανως..

Χρησιμοποίησες αυτό για πλήρη απεγκατάσταση των παλιών οδηγών ; :rolleyes:

http://www.guru3d.com/category/driversweeper/

Δημοσ.

Χρησιμοποίησες αυτό για πλήρη απεγκατάσταση των παλιών οδηγών ; :rolleyes:

http://www.guru3d.com/category/driversweeper/

δυστυχως φιλε το δοκιμασα και παλι τα ιδια μου κανει..

εντωμεταξυ οταν εκανα το φορματ τα αρχεια απο τα παλια τα windows υπαρχουν μεσα καθως και απο τα προγραμματα που ειχα..μηπως παιζει καποιο ρολο αυτο??

Δημοσ.

δυστυχως φιλε το δοκιμασα και παλι τα ιδια μου κανει..

εντωμεταξυ οταν εκανα το φορματ τα αρχεια απο τα παλια τα windows υπαρχουν μεσα καθως και απο τα προγραμματα που ειχα..μηπως παιζει καποιο ρολο αυτο??

Άρα δεν έκανες καθαρή εγκατάσταση upgrade έκανες , δες τον οδηγό

http://www.sevenforums.com/tutorials/19151-windows-old-folder-delete.html

εδώ για το πως θα απαλλαγείς από τα old folders !! :rolleyes:

Δημοσ.

Άρα δεν έκανες καθαρή εγκατάσταση upgrade έκανες , δες τον οδηγό

http://www.sevenforums.com/tutorials/19151-windows-old-folder-delete.html

εδώ για το πως θα απαλλαγείς από τα old folders !! :rolleyes:

ολα κομπλε με τα παλια αρχεια αλλα το προβλημα παραμενει. θα το κανω ενα φορματ παλι θα περασω τα vista που ειχε απο την μανα του και αν το προβλημα παραμενει θα το παω σε καποιο τεχνικο.

ευχαριστω για την βοηθεια σας :)

Δημοσ.

ολα κομπλε με τα παλια αρχεια αλλα το προβλημα παραμενει. θα το κανω ενα φορματ παλι θα περασω τα vista που ειχε απο την μανα του και αν το προβλημα παραμενει θα το παω σε καποιο τεχνικο.

ευχαριστω για την βοηθεια σας :)

Αν μπορείς πέρασε τα win 7 καλύτερα !! :rolleyes:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

τα πέρασα παλι τα 7 ..κανονικο φορματ ,σβησιμο ολα τα αρχεια και τα λοιπα αλλα παλι το προβλημα δε λεει να φτιαχτει..

δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο..βαζω και εξωτερικα ηχεια και παλι ακουγεται, αρα ;

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

ρε παιδια εχω και εγω ενα προβλημα προσφατα εκανα φορματ και ξανα εβαλα τα ιδια windows 7 home premium x64.το πσ ειναι ενα sony vaio sve συρα και εκτος οτι στην αρχη ειχαι προβλημα με το φν αλα εφτιαξε μονο του με τους drivers αν και μου εβγαλε την παναγια τωρα αυτο που μου την σπαει και δεν δουλεβει ειναι οτι δεν πεζουνε τα ηχεια του λαπτοπ οπος δουλεβαν δηλαδη δεν εχουνε την ιδια ενταση οπος πρωτα ενω στα ακουστικα πεζει μπομπα τι πρεπει να κανω ρε γαμοτο;σορυ για το ορθωγραφικα αλα εχω θεμα :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...