Zimbroghie Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Για σας παιδιά έχω 2 Asus HD 6670 κάρτες γραφικών με μητρική ΜΗΤΡΙΚΗ GIGABYTE Z68A-D3H Z68 LGA 1155 DDR3 SATA 3 USB 3.0 Πώς γίνεται η διαδικασία στην περίπτωση αυτή(ξέρω αυτό με το καλώδιο, αλλά ούτε καλώδιο είχαν ούτε αν μπαίνει πουθενά). Κάποιος μου είπε πως απλά βάζω και τις 2 και κάνουν αυτόματα crossfire, αλλά δεν ξέρω
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 μεταφερεται στην σωστη ενοτητα.Please λιγο προσοχη οταν ανοιγεται θεμα να ειναι στην σωστη κατηγορια για να εχετε περισσοτερες πιθανοτητες να απαντηθει.
pabou13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Σε διαφορα φορουμ στο net διαβαζω οτι μαλλον παιζουν και χωρις crossfire bridge διοτι ειναι ψιλοαδυναμες καρτες και η 'συνεργασια' τους γινεται αποκλειστικα μεσω της μητρικης, οποτε τις βαζεις πανω στην μητρικη ετσι οπως ειναι και βλεπεις
stm00192 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δεν χρειαζονται bridge οι 6670... από την αλλη βέβαια δεν έχει και νοημα το cf με τετοιες καρτες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα