αμστελιξ4 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα παιδια. μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να παιξω στο προ 2012 για το Playstation διπλο με καπιον φιλο μου σε online σινδεση? εχουμε κανει λογαριασμους εχουμε βρεθει αλλα δεν μπορουμε να βρεθουμε για να παιξουμε μεταξυ μας. επισις μπορει καποιοσ να μου πει τι ειναι το DMZ και το NAT? ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 α.λογικα θελει Port forward. β.το nat θα το πω με οσο πιο απλα λογια φαντασου το σαν ενα τοιχος που δεν περνανε καποια πραγματα που θελει το Ps3 για να δει ο ενας στον αλλον. για να περασεις αυτον τον τοιχο πρεπει να κανεις port forward. δηλαδη να ανοιξεις ports στο τοιχος αυτο για να δει ο ενας τον αλλον. dmz ειναι οταν λες σε αυτο το τοιχος οτι δεν θελω να κατσω να ανοιξω ενα ενα port για να περασει η κινηση μεσα αλλα θελω να γκρεμισω ολο το τειχος και η προσβαση να ειναι ελευθερη για το ps3 πχ. το ειπα με οσο πιο απλα λογια γινεται.μπακαλιστικα κοινως.αν τα θες πιο ανεπτυγμενα τοτε www.wikipedia.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα