Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω ένα πρόγραμμα το οποίο να γράφει τις ταινίες σε dvd και να τις προβάλει στην τηλεόραση (όπως το ConvertXtoDVD 4) αλλά κάτι καλύτερο...

Δημοσ.

Θέλω ένα πρόγραμμα το οποίο να γράφει τις ταινίες σε dvd και να τις προβάλει στην τηλεόραση (όπως το ConvertXtoDVD 4) αλλά κάτι καλύτερο...

Τι εννοεί ο καλλιτέχνης;Από ποια άποψη καλύτερο;

Δημοσ.

Πόσο πιο εύχρηστο και απλό μπορείς να γίνει ένα πρόγραμμα;

Πατάς +, επιλέγεις το βίντεο (ή το σέρνεις και το πετάς μέσα στο παράθυρο του προγράμματος) και πατάς Convert. Πάνω από τρία κλικ υπόθεση δεν είναι.

Παίρνει μόνο του τους υπότιτλους και ετοιμάζει ένα υποτυπώδες μενού αν του το ζητήσεις και το αποτέλεσμα είναι 100% συμβατό με DVD Players.

Το να βάλεις μια σουίτα σαν το nero (πάνω από 1GB εγκατάσταση και πλήρης ενσωμάτωση στο σύστημα) για τέτοια δουλειά είναι αν μη τι άλλο υπερβολή.

ΤΟ ConvertX και τα δωρεάν dvdflick και freemake που προτείνει ο elf είναι πολύ απλά και εύκολα.

Η ταχύτητα μετατροπής (αν αυτό σε απασχολεί) είναι άλλο καπέλο.

Δημοσ.

ποσο πιο ευκολο απτο convertX???το συγκεκριμενο προγραμμα το χρησημοποιω απο την προηγουμενη εκδοση του 3 δν θυμαμαι αν λεγοτανε 2!!!ειμαι υπερευχαριστημενος...οπως ειπε και ο φιλος σε προηγουμενο ποστ με 3 κλικ εχει ξεκινησει η ταινια και μετατρεπετε...τους υποτιτλους τους προσθετει μονο του!!τι αλλο θελεις???τα αλλα 2 προγραμματα που αναφερθηκαν τα παιδια δεν τα γνωριζω!!!

Υ.Γ.εγω θελω να κανω αλλη μια ερωτηση!!!πχ κατευαζω μια ταινια και δεν εχει καλη αναλυση (συνηθησμενο λιγο πολυ) την μετατρεπω με το convertX για να την γραψω σε dvd με τους υποτιτλους και να παιζει σε ολες τι συσκευες...υπαρχει καποιο προγραμμα οπου να φτιαχνει την αναλυση της ταινιας?πολλες απο τις κατευασμενες ταινιες εχουν αθλια αναλυση πολυ σκουρο χρωμα και το μονο που βλεπεις ειναι οι υποτιτλοι!!!!!υπαρχει καποιο προγραμμα?

Δημοσ.

Πρόγραμμα δεν υπάρχει αλλά υπάρχει ένα tip που σε μένα δουλεύει πολύ καλά.

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.

Αυτό σημαίνει να μην βιάζεσαι τόσο πολύ να δεις μια ταινία και να περιμένεις καμιά καλή έκδοση. Για εμένα, οτιδήποτε κάτω από dvdrip (cam/ts/tc) απλά δεν υφίσταται, με προτίμηση σε bdrip 720p-H264 ή έστω brrip xvid.

Δεν μας κυνηγάει και κανένας να δούμε το MI-4 ταυτόχρονα με την κινηματογραφική του προβολή ούτε και θα πάθουμε τίποτα αν το δούμε μετά από έναν μήνα!

Δημοσ.

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.

Αυτό σημαίνει να μην βιάζεσαι τόσο πολύ να δεις μια ταινία και να περιμένεις καμιά καλή έκδοση. Για εμένα, οτιδήποτε κάτω από dvdrip (cam/ts/tc) απλά δεν υφίσταται, με προτίμηση σε bdrip 720p-H264 ή έστω brrip xvid.

Δεν μας κυνηγάει και κανένας να δούμε το MI-4 ταυτόχρονα με την κινηματογραφική του προβολή ούτε και θα πάθουμε τίποτα αν το δούμε μετά από έναν μήνα!

ναι αυτο εννοειτε...!!

απλα ρωτησα μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα για να φτιαξω τις ειδη αποθυκευμενες ταινιες μου γτ ειναι καποιες που δεν βλεποντε!!!!

Δημοσ.

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.

Σοφά λόγια. Κατ'εξαίρεση βάλε στη λίστα και μερικά καλά R5. Απο εκεί και κάτω το χάος. Το αστείο της υποθεσης ειναι τα cam/ts σε 720p. Δηλαδή να βλέπεις χάλια εικόνα σε μεγαλύτερη ανάλυση.

Δημοσ.

Σοφά λόγια. Κατ'εξαίρεση βάλε στη λίστα και μερικά καλά R5. Απο εκεί και κάτω το χάος. Το αστείο της υποθεσης ειναι τα cam/ts σε 720p. Δηλαδή να βλέπεις χάλια εικόνα σε μεγαλύτερη ανάλυση.

Άντε και R5 (που είναι Ρώσικα screeners με χάλια ήχο από τα Αμερικάνικα camrips) ή DVDSCR αν δεν σε ενοχλούν τα μηνύματα και το να γίνεται η εικόνα ασπρόμαυρη κάθε τρεις και λίγο.

Αυτό με τα 720p ts είναι όντως για γέλια. Μάλλον τα τραβάνε με fullhd κάμερα.

Δημοσ.

επειδη δεν τα πολυκαταλαβαινω αυτα που λετε:S

τελικα υπαρχει τετοιο προγραμμα για να φτιαξω την αναλυση?

Δημοσ.

Υπάρχουν κάποια φίλτρα που μπορείς να εφαρμόσεις,π.χ για να φτιάξεις την φωτεινότητα ή την αντίθεση,αλλά είναι πολύς κόπος για το τίποτα δεν αλλάζει η ανάλυση απλά ίσως να σου φανεί καλλίτερα στο μάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...