andreas122 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΝΑ FLASH PLAYER ΣΕ ΕΝΑ SITE ΠΟΥ ΔΊΝΕΙ ΡΑΔΙΟ (AUDIO STREAM) ΑΠΟ ΕΝΑ FLASH PLAYER. TO FLASH PLAYER ΛΕΓΕΤΕ akamai player και φτιάχτηκε βασισμένο στο built on: Open video player. Το πρόβλημά μου είναι το συγκεκριμένο ραδιο δεν θέλω να το χανω οταν λύπω θελω να ακούσε με άλλα προγράμματά και με το κινητό μου. και τέλος πάντος να μην είμαι αναγκασμένος να ακούω μονο απο εκείνη την ιστοσελίδα με αυτό το flash player, αλλα να ΒΡΩ ποιο είναι στο stream και έτσι να ακουσω απο διάφορα προγράμματα vlc, κινιτό κ.τ.λ. Δεν μπορώ όμως να βρω ποιο είναι το συγκρινόμενο stream για να το κάνω. προσπάθησα να βρω μερικές ip από τις όποιες πέρνει δεδομένα αλλα τελικά δεν κατάφερα να αναπαράγω το stream με άλλα προγραμματα. ξέρεις κανείς ή αν έχει αλλο τρόπο? έστω και μία ιδέα.
parsifal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δεν υπάρχει γενικός κανόνας. Σε κάποια web radios μπορείς να βρεις εύκολα το stream URL (από το HTML source της σελίδας ή με άλλους τρόπους), σε άλλα λίγο πιο δύσκολα και σε άλλα καθόλου. Μήπως να ανέφερες ποιο είναι το ραδιόφωνο που ενδιαφέρεσαι, για να δούμε συγκεκριμένα την περίπτωση;
andreas122 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 ναι, έχω εξελίξεις, βρήκα το url, αναμενόμενο ήταν και κακή μου τίχη είναι RTSP:// (αυτό τις adobe για τα flash video). το μεγάλο προβλημα μονο τα flash ανήγουν με rtmp:// αυτό είναι το άμεσο url που έρχετε το stream: >rtmp://cp126700.live.edgefcs.net:443/live?ovpfv=2.1.4<break>dimosthenislive@37009 το οποιο url το βρικα με μερικά προγραμματα που καταγράφουν stream απο flash video, με παρόμοιο τρόπο λειτουργεί και το youtube. έκει που λέει που λέει <break> σε ένα άλλο προγραμα έλεγε <playpath> ποια η διαφορά των 2 urls δεν ξέρω. τωρα δεν ξέρω τι να το κάνω αυτό, και ποιο είναι τελικά το σωστό url, πάντως απο αυτα καταγραφόταν το stream (ήχος). rtmp για android δεν υπάρχει, ουτε flash παίζει η συσκευή android, εκτός αν μπορούσα να το κάνω να παίζει flash χωρίς να τηρή τις προϋποθέσεις ωστε να ακούσω το stream, ισως αν έβαζε το rtmpdump στο android να γινόταν κάτι? ή με κάποιο τρόπο να το έκανα http. ας πει κάποιος κάποια ιδέα, είδι είπα πολλές ιδέες για την μεταφορά του σε android.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα