pagratios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Όταν βλέπω κάποιο βιντεάκι στο youtube από τον firefox δεν μου το φορτώνει πέρα από αυτό που βλέπω εκείνη την στιγμή. Ξέρει κάποιος αν διορθώνεται?
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 δοκιμασα μολις τωρα με Mozila firefox και εμενα παιζει μια χαρα.δοκιμασε να τον σβησεις και να τον επαναγκαταστησεις. version 9 εχω δεν ξερω ποια εχεις εσυ.
pagratios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Την 9 έχω και εγώ αλλά αυτό έλεγα μήπως αποφύγω
_tasos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα αυτό. Και εγώ το έχω παρατηρήσει σε μερικά video του youtube. Έχεις κάποιο πρόβλημα με το playback του video;
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Την 9 έχω και εγώ αλλά αυτό έλεγα μήπως αποφύγω ειναι πιο ευκολο να τον σβησεις και να τον ξαναπερασεις παρα να ψαχνεις τι μπορει να φταιει.2 λεπτα ειναι η απεγκατασταση 2 λεπτα ειναι η εγκατασταση.απλα κρατησε τα αγαπημενα σου γιατι δεν θυμαμαι αν τα σβηνει. ειναι η πρωτη και η πιο ευκολη δοκιμη πριν μπλεξεις με πιο δυσκολα.επισης πες μας αν το κανει με αλλους broswers. Δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα αυτό. Και εγώ το έχω παρατηρήσει σε μερικά video του youtube. Έχεις κάποιο πρόβλημα με το playback του video; αν εκανε το ιδιο και με explorer η opera η δεν ξερω τι θα ελεγα οτι φταιει το Internet αλλα αμα το κανει μονο με mozilla κατι αλλο φταιει.να φταιει ο adobe flash player δυσκολο δεν θα παιζαν καν τα video. δεν μας ειπε βεβαια αν το κανει σε ολα τα video η οχι.οπως επισης αν δεν το κανει σε ολα σε ποια το κανει?μηπως σε αυτα που ειναι 720p και πανω???
_tasos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Το έχω δει σε Firefox και σε Opera. Μάλιστα για μερικές μέρες παίζανε όλα τα video έτσι χωρίς πρόβλημα στο playback, οπότε υπέθεσα πως απλά άλλαξε το τρόπο που κάνει stream το youtube.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Το έχω δει σε Firefox και σε Opera. Μάλιστα για μερικές μέρες παίζανε όλα τα video έτσι χωρίς πρόβλημα στο playback, οπότε υπέθεσα πως απλά άλλαξε το τρόπο που κάνει stream το youtube. δοκιμασα παλι εγω με firefox με αλλο video και το κανει cache κανονικα.(χρησιμοποιω explorer συνηθως).μηπως η συνδεση πηγαινε αργα και το εκανε streaming οριακα??θα το βλεπες αν μετακινουσες γρηγορα το κομματι μπροστα και πισω σε αλλα σημεια.
exypnakias Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Το έχει και ο ξαδεφός μου αυτό το πρόβλημα με τον 9! Εγώ πάντως τα βλέπω όλα τέλεια. Μισό λεπτό να δω κιόλας τι έκδοση έχω αν έχω την 9... Ναι, την 9.0.1 έχω! Για κατέβασε το ccleaner από το cnet για να καθαρίσεις τα cookies και το ιστορικό. Λέω μήπως φταίει αυτό!!
_tasos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 δοκιμασα παλι εγω με firefox με αλλο video και το κανει cache κανονικα.(χρησιμοποιω explorer συνηθως).μηπως η συνδεση πηγαινε αργα και το εκανε streaming οριακα??θα το βλεπες αν μετακινουσες γρηγορα το κομματι μπροστα και πισω σε αλλα σημεια. Μπα, και το seek ήταν χωρίς προβλήματα, η μπάρα για το buffering δεν απλά υπήρχε. Αν το streaming ήταν οριακό, όταν θα έκανα seek προς τα πίσω θα φαινόταν η μπάρα για το buffering, που δεν φαινόταν. Τώρα σε μένα κάνει κανονικά buffering, αλλά κάποια στιγμή πριν μερικούς μήνες δεν το έκανε. Τι να πω, ίσως είναι κάποιος μηχανισμός του youtube να μειώσει το bandwidth...
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Το έχει και ο ξαδεφός μου αυτό το πρόβλημα με τον 9! Εγώ πάντως τα βλέπω όλα τέλεια. Μισό λεπτό να δω κιόλας τι έκδοση έχω αν έχω την 9... Ναι, την 9.0.1 έχω! Για κατέβασε το ccleaner από το cnet για να καθαρίσεις τα cookies και το ιστορικό. Λέω μήπως φταίει αυτό!! μπορει να κανει και clear recent history απο μεσα για να σβησει cookies Κτλ.αλλα βεβαια παντα και η λυση του uninstall install για να παρει τις default ρυθμισεις μην πειραξε κατι. Μπα, και το seek ήταν χωρίς προβλήματα, η μπάρα για το buffering δεν απλά υπήρχε. Αν το streaming ήταν οριακό, όταν θα έκανα seek προς τα πίσω θα φαινόταν η μπάρα για το buffering, που δεν φαινόταν. Τώρα σε μένα κάνει κανονικά buffering, αλλά κάποια στιγμή πριν μερικούς μήνες δεν το έκανε. Τι να πω, ίσως είναι κάποιος μηχανισμός του youtube να μειώσει το bandwidth... αρα στο εκανε buffering και απλα δεν το εβλεπες.τοτε δεν ισχυει οτι θα μπορουσε να το κανει το utube για να μειωσει bandidth αφου στο εκανε buffer.ασε που δεν μου εχει πετυχει ποτε να μην δω μπαρα.εχει τυχει μονο σε κατι Hd Να φορτωνει οριακα αλλα οκ δεν τραβουσε η συνδεση δεν εφταιγε o browser διοτι αμα εκανα seek φορτωνε .η αμα εκανα stop παλι φορτωνε.αν πατησεις pause ειναι ενας τροπος να δεις αν κανει buffering η οχι.ισως απλα ετυχε με καμια εκδοση και να διορθωθηκε στην επομενη.ισως κανα θεμα του utube Που το διορθωσαν ποιος ξερει.αφου παιζει τωρα μην το ψαχνεις παραπανω.δεν εχει νοημα.αν το ξανακανει εκει δοκιμασε να πατησεις Pause να δεις δοκιμασε με αλλο browser Κτλ.
pagratios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Βασικά το κάνει σε όλατα video και όχι μόνο σε HD, και προς τα πίσω να το πάω φορτώνει λες και δεν το έχει κρατήσει. Θα δοκιμάσω με τα cookies και με το history και αν δεν δω πάλι διαφορά θα πάω στην λύση του uninstall/install.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Βασικά το κάνει σε όλατα video και όχι μόνο σε HD, και προς τα πίσω να το πάω φορτώνει λες και δεν το έχει κρατήσει. Θα δοκιμάσω με τα cookies και με το history και αν δεν δω πάλι διαφορά θα πάω στην λύση του uninstall/install. γραψατε και οι 2 και σε μπερδεψα με τον αλλον και νομιζα οτι παιζεις μια χαρα.ναι δοκιμασε αυτο και αν δεν πετυχει ξηλωσε τον restart και ξαναριξτον
pagratios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Τελικά έκανα διαγραφή cookies και ιστορικό με το ccleaner και όλα οκ τώρα. Ευχαριστώ για την βοήθεια
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Τελικά έκανα διαγραφή cookies και ιστορικό με το ccleaner και όλα οκ τώρα. Ευχαριστώ για την βοήθεια ΄) τελος καλα ολα καλα γλυτωσες και το uninstall Install οχι οτι ειναι κατι δυσκολο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα