alexGTAV Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα, Εχω εναν intel core 2 quad Q6600 και οταν δεν παιζω παιχνιδια βρισκεται γυρω στους 50 βαθμους..οταν ομως εβαλα ναι παιξω το tony hawk's pro skater 4 (επειδη δεν εχω παρει ακομα καρτα γραφικων) παει στους 70-74... πιστευω πως δεν ειναι σωστες οι θερμοκρασιες...χρησιμοποιω την stock ψυκτρα που την εχω απο τον e7200 που ειχα.. αν παρω μια καινουρια ψυκτρα θα ειναι ενταξει?
snakes Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Σε idle κατάσταση ο δικός μου intel q6600 GO βρίσκεται στους 27 βαθμούς, όταν παίζω games πάει 45 (πάντως πάνω από 50 δεν έχει πάει ποτέ) βέβαια του έχω βάλει την v8 της coolermaster... αλλά αυτές οι θερμοκρασίες που λες είναι τσιμπημένες .. Το Case έχει σκόνη... έχεις αλλάξει την πάστα...?
alexGTAV Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 η παστα ειναι ολοκαινουρια και το case ειναι σχετικα καθαρο :/ η ψυκτρα ομως ειναι πανω απο 1 χρονου..να παρω αλλη?
snakes Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Κοίτα εάν έχει σκόνες και τέτοια καθάρισέ την στην αρχή ... (όμως η ψήκτρα δεν είναι του q6600..?)
nick#18 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Επισης αν ειναι με push pins ειδικα.. δες αν εχει στραβοκουμπωσει τιποτα...
alexGTAV Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Η ψυκτρα ειναι του E7200..τα push pins τι ειναι? και δεν εχει κουμπωσει τιποτα στραβα ολα ειναι οκ :/
alexGTAV Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Οχι, την καθαρησα και μετα την εβαλα :/ φιλε εγω αποφασισα θα παρω την Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU Cooler απτο πλαισιο με 25 ευρω και θα ειναι οκ
snakes Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 kalws... πάντως αυτό που είχα ήταν πολύ καλό....!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα