Par1s* Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Έχει εγκατασταθεί στον google chrome μία μηχανή αναζήτησης, searchcompletion. Σε όποιο site πάω να κάνω αναζήτηση μου βγάζει δικά του προτεινόμενα, πχ στο youtube πριν ολοκληρώσω αυτό που γράφω, ή και χωρίς να γράψω κάτι για αναζήτηση, μου βγάζει τα δικά του. Δεν το βρήκα στις επεκτάσεις, ούτε στο Programs and Features για να το απεγκαταστήσω..
mchls Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 http://www.cleanpcguide.com/remove-search-searchcompletion-com-removal-guide-how-to-remove-search-searchcompletion-com/
mrpink Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Επιλογές/Βασικά Στοιχεία/Διαχείριση Μηχανών Αναζήτησης και διέγραψέ την. Δε φεύγει? http://www.cleanpcguide.com/remove-search-searchcompletion-com-removal-guide-how-to-remove-search-searchcompletion-com/ Μου μυρίζει rogue αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Ο installer πάντως λέει ότι είναι digital signed από PCTools, μπορεί να είναι το κανονικό Spyware Doctor
mchls Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μου μυρίζει rogue αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Ο installer πάντως λέει ότι είναι digital signed από PCTools, μπορεί να είναι το κανονικό Spyware Doctor Ε καλά, το πολύ-πολύ ας το κατεβάσει από επισημη πηγή τον Δόκτορα!
Par1s* Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Εγκατέστησα το Pc Tools Internet Security, μου βρήκε 55 μολύνσεις, τις οποίες καθάρισα, αλλά το searchcompletion ακόμα εκεί!
isay Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Εγκατέστησα το Pc Tools Internet Security, μου βρήκε 55 μολύνσεις, τις οποίες καθάρισα, αλλά το searchcompletion ακόμα εκεί! Αυτό που σου έγραψε ο mrpink στο μήνυμα #3 δεν δούλεψε; Το δοκίμασες;
Par1s* Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Αυτό που σου έγραψε ο mrpink στο μήνυμα #3 δεν δούλεψε; Το δοκίμασες; Μπα, όχι. Δεν μου το βγάζει στις μηχανές αναζήτησης.
mrpink Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Πρέπει να τη βγάλεις χειροκίνητα και λογικά και απ'τον IE (μάλλον θα σου χει αλλάξει και τη start page). Tι ήταν όλες αυτές οι μολύνσεις που σου βρήκε το PCTools,έχει κανένα log fle? Anyway,scan με Malwarebytes. Ενημέρωσε το πρώτα Μπα, όχι. Δεν μου το βγάζει στις μηχανές αναζήτησης. Μήπως σου χει βάλει κανένα plugin? Γράψε about:plugins στη γραμμή διευθύνσεων του Chrome και δες
Par1s* Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Επιτέλους πήρε δρόμο..! Το malwarebytes έκανε μάλλον την δουλειά. Πρέπει να ήταν από το vShare plugin.. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα