tsourakis13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Εγώ μιλάω για να φτιάξεις φακέλους στις εφαρμογές... Για να κάνεις εσύ αυτό που λες με τη μουσική και τις φωτογραφίες πρέπει να κατεβάσεις κάποιον file manager, δηλαδή κάτι σαν "Τα Έγγραφά μου" στον υπολογιστή σου...Δηλαδή από εκεί μπορείς να έχεις πρόσβαση παντού και να έχεις φακέλους σε όλα σου τα αρχεία... Τώρα στη "Συλλογή" με τις εικόνες φακέλους ακριβώς δεν μπορείς να φτιάξεις ή και βάλεις φάκελο μέσα σε φάκελο(Μόνο στον file manager)...Μπορείς μόνο να βάλεις όσες εικόνες θες στον ίδιο "φάκελο" και να τον ονομάσεις αλλά πάντα θα φαίνεται η πρώτη εικόνα που έχεις μέσα... Για τη μουσική μπορείς να φτιάξεις playlist και να βάλεις εκεί όποια τραγούδια θέλεις...Για να φτιάξεις φάκελο νομίζω δεν γίνεται...(Μόνο σε file manager μπορείς να τα έχεις όλα "μαζεμένα" όπως στο PC...) Υ/Γ: Έχουμε βγει και λίγο off topic... Υ/Γ2: Εγώ χρησιμοποιώ "File Manager HD" είναι πολύ καλός -δωρεάν- και με βολεύει... Ερώτηση, έχει πάρει κανένας αυτή τη θήκη..? Έχει καλή ποιότητα? Δίνει πολύ όγκο..?
silve Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω πως την είχε αναφέρει κάποιο παιδί αυτή τη θήκη αλλά σε άσπρο χρώμα. (Το είπε ό Alxnks στην πρώτη σελίδα, σχόλιο #8) Εγώ πάντως προσωπικά βολεύτηκα με μια εξωτερική θήκη και όχι σιλικόνης. Μου φαίνεται ότι θα χαλάσει την ομορφιά του κινητού αν μπει σιλικόνης. Λίγο περισσότερο προσοχή και δεν έχει πρόβλημα πιστεύω...
kjtzemis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Εγώ μιλάω για να φτιάξεις φακέλους στις εφαρμογές... Για να κάνεις εσύ αυτό που λες με τη μουσική και τις φωτογραφίες πρέπει να κατεβάσεις κάποιον file manager, δηλαδή κάτι σαν "Τα Έγγραφά μου" στον υπολογιστή σου...Δηλαδή από εκεί μπορείς να έχεις πρόσβαση παντού και να έχεις φακέλους σε όλα σου τα αρχεία... Τώρα στη "Συλλογή" με τις εικόνες φακέλους ακριβώς δεν μπορείς να φτιάξεις ή και βάλεις φάκελο μέσα σε φάκελο(Μόνο στον file manager)...Μπορείς μόνο να βάλεις όσες εικόνες θες στον ίδιο "φάκελο" και να τον ονομάσεις αλλά πάντα θα φαίνεται η πρώτη εικόνα που έχεις μέσα... Για τη μουσική μπορείς να φτιάξεις playlist και να βάλεις εκεί όποια τραγούδια θέλεις...Για να φτιάξεις φάκελο νομίζω δεν γίνεται...(Μόνο σε file manager μπορείς να τα έχεις όλα "μαζεμένα" όπως στο PC...) Υ/Γ: Έχουμε βγει και λίγο off topic... Υ/Γ2: Εγώ χρησιμοποιώ "File Manager HD" είναι πολύ καλός -δωρεάν- και με βολεύει... τους φακελους ομως αυτους που θα φτιαξω απο το file manager θα τους βλεπω μονο απο το pc δλδ μονο οταν θα το συνδεσω στο pc ή θα φαινοντε και στο κινητο? Νομίζω πως την είχε αναφέρει κάποιο παιδί αυτή τη θήκη αλλά σε άσπρο χρώμα. (Το είπε ό Alxnks στην πρώτη σελίδα, σχόλιο #8) Εγώ πάντως προσωπικά βολεύτηκα με μια εξωτερική θήκη και όχι σιλικόνης. Μου φαίνεται ότι θα χαλάσει την ομορφιά του κινητού αν μπει σιλικόνης. Λίγο περισσότερο προσοχή και δεν έχει πρόβλημα πιστεύω... εγω αυτη εδω παρηγγειλα Link και πριν αγορασω το κινητο γτ αργουνε και λιγο να την φερουνε μολις το παρω να την εχω ειδη την θηκη!ωραια δερματινη και designati
tsourakis13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Οι φάκελοι αυτοί θα φαίνονται στο κινητό αλλά μόνο στον file manager και όχι στη "Συλλογή" και "Μουσική"...Στη μουσική θα φαίνονται όλα μαζί και στη συλλογή θα φαίνονται όπως έχεις φτιάξει τους φακέλους αλλά άμα υπάρχει ένας μέσα σε έναν άλλο θα φαίνεται σαν διαφορετικός...Στον file manager όμως θα φαίνονται κανονικά...
kjtzemis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Οι φάκελοι αυτοί θα φαίνονται στο κινητό αλλά μόνο στον file manager και όχι στη "Συλλογή" και "Μουσική"...Στη μουσική θα φαίνονται όλα μαζί και στη συλλογή θα φαίνονται όπως έχεις φτιάξει τους φακέλους αλλά άμα υπάρχει ένας μέσα σε έναν άλλο θα φαίνεται σαν διαφορετικός...Στον file manager όμως θα φαίνονται κανονικά... ωραια σευχαριστω για την βοηθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα