Katsalaki Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Εμενα βρε παιδιά 1 εβδομαδα και ακομα να ερθει. Το χω παραγγείλει απο την Vodafone επαρχίας. Λέτε να μην το φέρουν; Να το ακυρώσω και να το πάρω απο το πλαίσιο. Να τελειώνω; Υπάρχουν αποθέματα;
kjtzemis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 α ναι...να ρωτησω...ακουσα οτι δεν υπαρχουνε πολλα αποθεματα του συγκεκριμενου κινητου στα μαγαζια!!!οπως ειπα σε λιγες μερες εχω επιδοτηση και θα παω να το παρω υπαρχει περιπτωση να μην το εχουνε και ουτε καν να το φερουνε (vodafone) Υ.Γ.το κινητο ποσο εχει εξω στην αγορα?200Ε ή 300Ε?
silve Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Εγώ παιδιά το παρήγγειλα από plaisio και μου έκανε μια εβδομάδα ακριβώς να μου έρθει, αλλά ήμουν τυχερός γιατί με το που έκανα την παραγγελία η κατάσταση παραγγελίας του κινητού άλλαξε σε "διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας". Όσον αφορά στα καταστήματα vodafone που ρώτησα δεν υπάρχουν καθόλου αποθέματα στις αποθήκες πουθενά δυστυχώς. Είναι κινητάρα για τα λεφτά του για αυτό, έχει τόση έλλειψη. Αλλά μου είπαν ότι σίγουρα θα το λύσουν το πρόβλημα. Τώρα πότε είναι το θέμα. Για εξωτερικό δεν ξέρω τι παίζει με τιμές.
kjtzemis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Εγώ παιδιά το παρήγγειλα από plaisio και μου έκανε μια εβδομάδα ακριβώς να μου έρθει, αλλά ήμουν τυχερός γιατί με το που έκανα την παραγγελία η κατάσταση παραγγελίας του κινητού άλλαξε σε "διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας". Όσον αφορά στα καταστήματα vodafone που ρώτησα δεν υπάρχουν καθόλου αποθέματα στις αποθήκες πουθενά δυστυχώς. Είναι κινητάρα για τα λεφτά του για αυτό, έχει τόση έλλειψη. Αλλά μου είπαν ότι σίγουρα θα το λύσουν το πρόβλημα. Τώρα πότε είναι το θέμα. Για εξωτερικό δεν ξέρω τι παίζει με τιμές. μην μου λες τετοια τωρα και παω απο βδομαδα να το παρω και μου πουνε δεν το εχουμε γιατι θα πηδηχτω απτο παραθυρο!!!
devill0 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 να ξερετε οτι πουλανε παρα πολυ.εγω προλαβα και το πηρα απο τη vodafone το λευκο πρεπει να εισαι πολυ κ@λος για να το βρεις...επισης ρωτησα την κοπελα στη vodafone που τυχενει να τη ξερω εχτες πουλησαν μονο 2000 κομματια
kjtzemis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 να ξερετε οτι πουλανε παρα πολυ.εγω προλαβα και το πηρα απο τη vodafone το λευκο πρεπει να εισαι πολυ κ@λος για να το βρεις...επισης ρωτησα την κοπελα στη vodafone που τυχενει να τη ξερω εχτες πουλησαν μονο 2000 κομματια εγω το μαυρο μπλε θελω!!!!!
silve Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά δυστυχώς αντί να καλυτερεύουν τα πράγματα μου φαίνεται χειροτερεύουν... Τσέκαρα λίγο το plaisio τώρα και δεν υπάρχει καν το κινητό για παραγγελία! Τι στο καλό; Πόσο ζήτηση έχει πια αυτό το κινητό;
kjtzemis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά δυστυχώς αντί να καλυτερεύουν τα πράγματα μου φαίνεται χειροτερεύουν... Τσέκαρα λίγο το plaisio τώρα και δεν υπάρχει καν το κινητό για παραγγελία! Τι στο καλό; Πόσο ζήτηση έχει πια αυτό το κινητό; καταλαβα!!!σιγα μην το βρω EDIT: ρε παιδια εχω μια απορια οσων αφορα το συγκεκριμενο κινητο!!!εχει κυκλοφορησει σχεδον εδω και 2 μηνες νομιζω το κινητο στην αγορα ετσι???αν ριξετε μια ματια στις αγγελιες του φορουμ πουλιουντε καμια 20αρια τετοια κινητα και ολοι λενε ειναι αγορασμενο στις ταδε ιανουαριου!!!ακομα δεν τα αγορασαν τα πουλανε κιολας αυτοι??γινετε τιποτα βγαζει κανα προβλημα το κινητο!?!?!?γτ δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα αυτο το πραγμα!!!
devill0 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 εγω το μαυρο μπλε θελω!!!!! και εγω το μαυρο μπλε πηρα..το κινητο ειναι απιστευτο για τα λεφτα του
silve Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 καταλαβα!!!σιγα μην το βρω EDIT: ρε παιδια εχω μια απορια οσων αφορα το συγκεκριμενο κινητο!!!εχει κυκλοφορησει σχεδον εδω και 2 μηνες νομιζω το κινητο στην αγορα ετσι???αν ριξετε μια ματια στις αγγελιες του φορουμ πουλιουντε καμια 20αρια τετοια κινητα και ολοι λενε ειναι αγορασμενο στις ταδε ιανουαριου!!!ακομα δεν τα αγορασαν τα πουλανε κιολας αυτοι??γινετε τιποτα βγαζει κανα προβλημα το κινητο!?!?!?γτ δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα αυτο το πραγμα!!! Αυτό που λες το πρόσεξα και εγώ λίγες μέρες πριν πάρω το κινητό στα χέρια μου και ρώτησα ένα παιδί για ποίο λόγο το έδινε. Μου είπε πως επειδή είχε συνηθίσει σε Nokia το Symbian και δεν μπορούσε με το Androind, για κανέναν άλλον λόγο. Αλλά όλοι για αυτό το λόγο το δίνουν; Πάντως προσωπικά για μένα είναι εντυπωσιακό κινητό για τα λεφτά που ζητάει!
kjtzemis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Αυτό που λες το πρόσεξα και εγώ λίγες μέρες πριν πάρω το κινητό στα χέρια μου και ρώτησα ένα παιδί για ποίο λόγο το έδινε. Μου είπε πως επειδή είχε συνηθίσει σε Nokia το Symbian και δεν μπορούσε με το Androind, για κανέναν άλλον λόγο. Αλλά όλοι για αυτό το λόγο το δίνουν; Πάντως προσωπικά για μένα είναι εντυπωσιακό κινητό για τα λεφτά που ζητάει! εγω μεχρι προχθες την τριτη ουτε καν ηξερα για το συγκεκριμενο κινητο!!!μπηκα να χαζεψω λιγο στις αγγελιες του φορουμ το πηρε το ματι μου σε κανα 2 αγγελιες που τοχαννε βαλει πηγα στην sony ericsson ειδα τα χαρακτηριστικα του και εχω πορωθει!!ε απο εκεινη την ημερα μεχρι και σημερα εχουνε αναιβει ποσες αγγελιες στο φορουμ και ειπα μηπως εβγαζε κανα προβλημα!!!
tsourakis13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδιά τι λέτε...!!? Μια χαρά είναι το κινητό...! Το έχω περίπου ένα μήνα και πάει σφαίρα..! Έχω περάσει περίπου 50 εφαρμογές μέσα στην κάρτα microSD που είχε αλλά και μερικές είναι στο τηλέφωνο γιατί δεν χωράνε..! Δεν έχω αγοράσει ακόμα μεγαλύτερη κάρτα...Και στην κάρτα για κάποιο λόγο από τα 2 gb, μόνο 1.1 είναι μόνο διαθέσιμα Ειδικά με την αναβάθμιση που βγήκε χθες νομίζω ότι βελτιώθηκε αρκετά η εμβέλεια του wifi, ίσως και η μπαταρία αλλά δεν ξέρω ακόμα...Πάντως εμένα με τέρμα χαμηλωμένη τη φωτεινότητα μέσα στο σπίτι μου κρατάει 2 μέρες με αρκετό wifi και πολύ "πείραγμα"...Αλλά άμα τη βάλω στο full λογικά μόνο μια μέρα θα κρατάει με αρκετή χρήση...Πάντως συνήθως την έχω στη μέση τη φωτεινότητα αλλά τώρα τελευταία την έχω κατεβάσει τελείως...Άμα την συνηθίσεις δεν υπάρχει πρόβλημα...
devill0 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 όντως το κινητό είναι κομπλέ.tsouraki μπορείς να μου πεις μια εφαρμογή για να φτιάχνω φακέλους. Sent from my SE Neo V
tsourakis13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Βασικά εγώ δεν χρησιμοποιώ τον Default Launcher γιατί δεν με πολυβολεύει και δεν μπορείς να φτιάξεις και φακέλους...Χρησιμοποιώ GO Launcher και τώρα τελευταία έχω βάλει τον Espier Launcher (είναι ο καλύτερος launcher που έχω βρει που να μοιάζει με iOS, πραγματικά ΤΕΛΕΙΟΣ όμως) Και στους 2 πάντως μπορείς να φτιάξεις φακέλους και με βολεύουν γιατί μπορείς να κλείσεις και τις ανοιχτές εφαρμογές που δεν θες και τρώνε πολύ μνήμη(πχ παιχνίδια που είναι ανοιχτά κτλ...) Δοκίμασε και τους 2..Ο GO Launcher πάντως έχει αμέτρητες επιλογές για να τον προσαρμόσεις όπως θες και γενικά είναι πολύ καλός, smooth και δεν είναι "βαρύς"...
kjtzemis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Βασικά εγώ δεν χρησιμοποιώ τον Default Launcher γιατί δεν με πολυβολεύει και δεν μπορείς να φτιάξεις και φακέλους...Χρησιμοποιώ GO Launcher και τώρα τελευταία έχω βάλει τον Espier Launcher (είναι ο καλύτερος launcher που έχω βρει που να μοιάζει με iOS, πραγματικά ΤΕΛΕΙΟΣ όμως) Και στους 2 πάντως μπορείς να φτιάξεις φακέλους και με βολεύουν γιατί μπορείς να κλείσεις και τις ανοιχτές εφαρμογές που δεν θες και τρώνε πολύ μνήμη(πχ παιχνίδια που είναι ανοιχτά κτλ...) Δοκίμασε και τους 2..Ο GO Launcher πάντως έχει αμέτρητες επιλογές για να τον προσαρμόσεις όπως θες και γενικά είναι πολύ καλός, smooth και δεν είναι "βαρύς"... οταν λετε να φτιαχνετε φακελους? ειχα πριν ενα μηνα (πριν δλδ το διαλυσω ) το X8 και μου εσπαγε τα νευρα γτ την μουσικη (οπου ασχολιομουνα περισσοτερο) την εχε ανακατεμενη...αλλου ελληνικα αλλου ξενα αλλου αστεια ενα ματσο χαλια ειχε 4-5 φακελους ακυρους δικους του και τα πεταγε εκει μεσα οπως ναναι!το ιδιο και τις εικονες τις ειχε ολες μαζι!!!το ιδιο λογικα κανει και το neo v οπως και καθε κινητο με android (ετσι νομιζω τουλαχιστον)...με αυτον τον launcher που λετε μπορειτε να φτιαχνετε φακελους κανονικα και να τους αναγνωριζει το κινητο?πχ να εχεις χωρισμενη την μουσικη σε ελληνικα ξενα κλπ?γτ αν τελικα αγορασω το συγκεκριμενο κινητο με ενδιαφερει παρα πολυ το συγκεκριμενο ζητημα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα