Προς το περιεχόμενο

SE: Neo V - Θήκη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους της συσκευής Sony Ericsson Xperia Neo V αν η θήκη PURO Silicon Case για το συγκεκριμένο κινητό που κυκλοφορεί:

1. Προσθέτει (πολύ) επιπλέον όγκο στο κινητό;

2. Είναι εύχρηστη; (εμποδίζει την πλοήγηση ή τα πλαϊνά πλήκτρα του κινητού)

3. Είναι όμορφη στο μάτι; (ή φαίνεται ένα χοντροκομμένο πράγμα)

Επίσης κάπου διάβασα ότι η MicroSD 2GB που έχει στο κουτί όταν μπει στο κινητό εμφανίζει χωρητικότητα 1.1GB; Ισχύει;

Ευχαριστώ! :-)

Ένας μελλοντικός κάτοχος του Neo V!

:-D

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί να πάρεις μάρκα για ένα κομμάτι σιλικόνης πατημένο στην πρέσσα; Στο Ebay οι θήκες gel για το Neo ξεκινούν από 1 ευρω με δωρεάν μεταφορικά. Νομίζω ότι είναι ακριβώς το ίδιο με το Neo V, αλλά και να μην είναι για το Neo V ξεκινούν από 2κάτι ευρώ.. Αν την παραγγείλεις τώρα, μέχρι να πάρεις το κινητό θα σου έχει έρθει κι όλας :)

Για την κάρτα δεν ξέρω αλλά κουλό μου φαίνεται να σου τρώει ένα gb. Από την άλλη, αν είναι να πάρεις εξωτερική πάρε μια μεγαλούτσικη, θα έλεγα από 8g και πάνω, από αμαζον. Να πάρεις καλή μάρκα εννοείται.

Δημοσ.

Εντάξει οι ίδιες ερωτήσεις πιστεύω ισχύουν για όλες τις θήκες... Ποτέ δεν ήμουν φανατικός των θηκών απλά διαβάζω ότι με τη χρήση το κινητό τρίζει στην αριστερή πλευρά (η οποία είναι άδεια) ενώ κάποια παιδιά που έβαλαν θήκη διορθώνεται το πρόβλημα και δεν ακούγεται.

Τώρα για κάρτα ποια μάρκα μου προτείνεις; Είμαι λίγο άσχετος σε αυτά...

Δημοσ.

1. Την έχω πάρει και πραγματικά είναι πολύ όμορφη στο μάτι...! Είναι πιο στιβαρό με τη θήκη και προσδίδει ελάχιστο επιπλέον όγκο.

2. Είναι πολύ εύχρηστη...Δεν αφήνει ελεύθερα τα πλαϊνά κουμπιά αλλά δεν σε εμποδίζει να τα πατήσεις...Οι μόνες "τρύπες" που αφήνει ελεύθερες είναι για την κάμερα και το φλας και για το μικρόφωνο(μπροστά+πίσω)...Επίσης δεν έχει τρύπα για το ledακι για τις ειδοποιήσεις αλλά φαίνεται το ίδιο με πριν...

3. Βασικά είναι πολύ πιο ωραία από ότι φαίνεται στη φωτογραφία που έχουν τα sites και εγώ το προτιμώ με τη θήκη παρά σκέτο το κινητό...

Θα ανεβάσω και φωτογραφίες σε λίγο...wait...

Υ/Γ: Μην με πείτε μλκ επειδή έδωσα 9.99€ για τη θήκη(χαλάλι δηλαδή γιατί είναι πολύ ποιοτική και δεν είναι τελείως πλαστικούρα), αλλά δεν ξέρω πως να βάλω λεφτά στο account μου στο paypal γιατί δεν έχω ξαναπαραγγείλει...Καμιά βοήθεια..? Εάν παραγγείλω από το ebay.gr κανονικά δεν θα μου έρθουν τα προϊόντα..?

Δημοσ.
Τώρα για κάρτα ποια μάρκα μου προτείνεις; Είμαι λίγο άσχετος σε αυτά...

Μάρκες με καλές κριτικές από κατόχους κινητών είναι οι Lexar & Samsung αυτόν τον καιρό. Δες και αυτό το θέμα, η συγκεκριμένη Lexar θεωρείται πολύ αξιόπιστη. Καλό είναι να πάρεις μια class 10 για να είναι γρήγορη, γιατί αν είναι μεγάλη αλλά αργη θα σου βγάλει την πίστη. Για τις παραπάνω καλό είναι να δεις και κριτικες αγοραστών κατευθείαν στο amazon.co.uk. Πριν παραγγείλεις βεβαιώσου ότι έχει δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα, αλλά και πάλι να ξέρεις ότι θα είναι για αγορές από 25 λίρες και πάνω. Αν σκόπευες να πάρεις και κάτι άλλο, συμφέρει. Αν δεν το βιάζεσαι, συχνά πυκνά βγαίνουν πολύ καλές προσφορές για κάρτες στο amazon.co.uk

Κάνε μια αναζήτηση και αν βρεις κάτι άλλο ενδιαφέρον ρώτα εδώ πριν αγοράσεις αν θέλεις.

Υ/Γ: Μην με πείτε μλκ επειδή έδωσα 9.99€ για τη θήκη(χαλάλι δηλαδή γιατί είναι πολύ ποιοτική και δεν είναι τελείως πλαστικούρα), αλλά δεν ξέρω πως να βάλω λεφτά στο account μου στο paypal γιατί δεν έχω ξαναπαραγγείλει...Καμιά βοήθεια..? Εάν παραγγείλω από το ebay.gr κανονικά δεν θα μου έρθουν τα προϊόντα..?

Υπάρχει θέμα για το paypal, αλλά, εν συντομία, πρέπει να περάσεις μέσα μια κάρτα. Ο πιό απλός και ασφαλής τρόπος είναι να βγάλεις μια προπληρωμένη Visa. Το κάνεις μια φορά, την κάνεις και Verify με την διαδικασία που θα σου ζητήσει το paypal και δεν ξαναασχολείσαι (μόνο την φορτίζεις στην τράπεζα όταν ξεμένει). Μετά, όποτε αγοράσεις από ebay θα πατάς "continue to paypal", κάνεις log in και απλά με ένα κλικ δίνεις εξουσιοδότηση στο paypal να χρε΄ψσει την κάρτα. Εγώ έχω χρησιμοποιήσει Attica Gift και Κύπρου Prepaid και λειτουργούν κανονικά και οι δύο.

Δεν υπάρχει λόγος να πας στο ebay.gr εκτός αν δεν ξέρεις αρκετά καλά αγγλικά για να κάνεις την αγορά. Προσωπικά χρησιμοποιώ το ebay.com γιατί νομίζω έχει τα περισσότερα listings από Ασια (για τις μπουρδίτσες που αγοράζω κατά καιρούς) και νομίζω έχει και μια ιδέα καλύτερες τιμές. Δεν υπάρχει επίσημα Ebay.gr όπως είναι τα com, co.uk, .hk, .au κλπ. απλά είναι μια μεταφρασμένη σελίδα που ψάχνει μέσα στα υπόλοιπα ebay του κόσμου, και νομίζω ότι βάζει και καπέλο στις τιμές.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες που μου δώσατε!

@tsourakis13 Η θήκη έχει γκρι χρώμα έτσι; Αν μπορούσες να έβγαζες μερικές φωτογραφίες σου θα σου ήμουν ευγνώμων! :-)

Και πάλι σας ευχαριστώ!

EDIT:

Οι Transcend κάρτες λένε τίποτα για να μην αγοράζω από εξωτερικό; Βρήκα μια από plaisio. link

Δημοσ.

Έγιναν uploaded οι εικόνες... :rolleyes:

Κάποια microSD 16gb class 10 αξιόπιστη υπάρχει σε ελληνικό online shop..? (Και σε καλή τιμή πάντα μέχρι 20-25€)

Υ/Γ: Έχω εντοπίσει 2 προβληματάκια τώρα τελευταία στο forum..

1)Ανοίγει όλα τα links σε 2 νέες ίδιες καρτέλες, δεν ξέρω γιατί όμως.

2)Δεν ανοίγει τα spoilers...

Δημοσ.

Έγιναν uploaded οι εικόνες... :rolleyes:

Κάποια microSD 16gb class 10 αξιόπιστη υπάρχει σε ελληνικό online shop..? (Και σε καλή τιμή πάντα μέχρι 20-25€)

Υ/Γ: Έχω εντοπίσει 2 προβληματάκια τώρα τελευταία στο forum..

1)Ανοίγει όλα τα links σε 2 νέες ίδιες καρτέλες, δεν ξέρω γιατί όμως.

2)Δεν ανοίγει τα spoilers...

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον κόπο που έκανες! :-) Φαίνεται πολύ καλή!

Και μένα με ενδιαφέρει μια αξιόπιστη κάρτα class 10 από ελληνικό κατάστημα...

Δημοσ.

Τίποτα..! Πραγματικά είναι πολύ εύχρηστη και ανθεκτική αλλά δεν θα είναι βέβαια και το ίδιο λεπτό με πριν...Πάντως εμένα με βολεύει πάρα πολύ...

Υ/Γ: Τι λέτε για αυτή..?

Και τι εννοεί με αυτό..!? "Συμβατό με: microSDHC συσκευές (δεν είναι συμβατή με microSD συσκευές)"

Δημοσ.

Το πάχος δεν με πειράζει και τόσο, όσο το πλάτος που δεν νομίζω να αυξάνεται λόγο της θήκης τόσο πολύ, όπως βλέπω και από τις φωτογραφίες...

Α επίσης ξέχασα να ρωτήσω η θήκη είναι αυτή; Ρωτάω γιατί στη φώτο δεν φαίνεται ίδια...

Δημοσ.

Ναι το ξερω δεν μοιαζει και πολυ με τη θηκη της φωτογραφιας...Και εγω την περιμενα οπως δειχνει αλλα ειναι διαφορετικη και πολυ πιο ομορφη...

Send from my Xperia Neo V

Δημοσ.

καλησπερα σε λιγες μερες θα γινω κατοχος του συγκεκριμενου τηλεφωνου :D

ειδα το νημα και ειπα να μπω στην κουβεντα!!!αξιζει σαν τηλεφωνο?πριν ειχα το xperia x8 αλλα δεν με ενθουσιασε...με τον καιρο μου εσπαγε ολο και περισσοτερο τα νευρα...κολλαγε παρα πολυ και δεν γνωριζω τον λογο...τεσπα αν εχετε την ευχαριστησει μπορειτε να μου πειτε αν εισαστε ευχαριστημενοι απο το νεο V!!!

δειτε και 2 θηκουλες απο ebay που τις παρηγγειλα πριν λιγη ωρα...πολυ φθηνες και χωρις μεταφορικα ;) :)

αλλο 2-3Ε και αλλο 10-15Ε για μια θηκη :)

http://www.ebay.co.uk/itm/BLACK-SILICONE-SKIN-CASE-COVER-STYLUS-PEN-SONY-ERICSSON-XPERIA-NEO-V-/230704865870?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item35b714e24e

http://www.ebay.co.uk/itm/BLACK-LEATHER-FLIP-SKIN-CASE-COVER-STYLUS-PEN-SONY-ERICSSON-NEO-V-/320798995507?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item4ab11c3433

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ χτες πήρα το κινητό! Είναι πολύ καλό και συγχρόνως πολύ όμορφο! Σαν λειτουργίες μου φάνηκε άψογο χωρίς όμως να έχω βάλει κάποια επιπλέον εφαρμογή στο τηλέφωνο για να δω πως τα πάει όσον αφορά τα κολλήματα, γιατί δεν πρόλαβα...

Θα το κοιτάξω περισσότερο σήμερα και θα γράψω τις εντυπώσεις μου!

:-)

Εγώ τελικά βρήκα μια εξωτερική θήκη για το κινητό και όχι σιλικόνης γιατί νομίζω ότι θα του χαλάσει την ομορφιά...

:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...