petsoukos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Τι έχει τραβήξει αυτό το netbook... Εγχείρηση ανοιχτού case για προσθήκη RAM, Εγχείρηση ανοιχτού case #2 για αλλαγή monitor/panel (insomnia link) Τώρα βρίσκεται με μηχανική υποστήριξη στην ζωή με USB Ubuntu Live. Μετά από κόλλημα εν ώρα λειτουργίας, έκανα επανεκκίνηση και στο re-boot μου έβγαλε GRUB recovery, οτι και να δοκίμασα δεν απέδωσε στην επαναφορά. Οπότε είπα να το κάνω φορμάτ αλλά δεν... ούτε με Linux installation ούτε με win xp. Μου βγάζει ότι δεν μπορεί να το κάνει φορμάτ. Στο BIOS και στο λειτουργικό το εμφανίζει κανονικά το SSD. Παρέδωσε;
dimitrisOS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 εχεις την δυνατοτητα να των συνδεσης σε εναν αλλον υπολογιστη που δουλευει windows ; ποσο καιρο των εχεις των ssd ;
petsoukos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δεν υπάρχει δυνατότητα να συνδεθεί με άλλο σύστημα που κατέχω για τον λόγο ότι είναι ZIF η συνδεσμολογία. Είναι 3 ετών το σύστημα τουλάχιστον. Δεν πολύ θυμάμαι πότε το αγόρασα.
dimitrisOS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 τα 7 τα δοκιμασες αν κανουν και αυτα format στον σκληρο ; κανεις πολλα format στον ssd ; που γεμιζεις τερμα ;
petsoukos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Είναι 8GB και ήταν πάντα 80% δεσμευμένα. Είχε 2 χρόνια να κάνει φορμάτ. Δοκίμασα να κάνω φορμάτ από Linux (ubuntu, fedora) και WinXP μόνο.
dimitrisOS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 αν μπορεις κανε και ενα με τα 7 αλλιως μαλλον παει ο σκληρος
petsoukos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Θα δείξει, βρήκα ανταλλακτικό μεταχειρισμένο. Θα δούμε.
TheELF Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Αφού βγάζει πρόβλημα στην δημιουργία διαμερίσματος δοκίμασε να τρέξεις το gparted ή από την διανομή που τρέχεις ήδη ή από το δικό του bootable.Διέγραψε όλα τα διαμερίσματα (αλλά τουλάχιστον το πρώτο) και φτιάξε ένα νέο,ενδέχεται να έφαγε κόλλημα το partition table και για αυτό να μην αναγνωρίζονται σωστά.
petsoukos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Από τα Ubuntu Live «crashaρει» το πρόγραμμα...
firewalker Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να δεις αν δίνει κάποιο εργαλείο ο κατασκευαστής του δίσκου.
TheELF Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Καλό και αυτό, από DD ξέρεις;(Γιατί εγώ δεν ξέρω ) αν καταφέρεις με αυτό να κάνεις low level format αν κολλήσει και εκεί μάλλον τα έχει παίξει,δες όμως και της συνδέσεις μπας και λάσκαρε κάτι ή λερώθηκε κάποια επαφή.
petsoukos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Έτρεξα το GParted Live και εκεί Input/Ouput Error έβγαλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα