Προς το περιεχόμενο

Root > CWM σε LG Optimus One P500

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

εκανα root το κινητο (SuperOneClick) και παω επειτα να flasharw το CWM μεσω του Rom Manager και ενω μου λεει οτι ολα καλα και πως εγκατασταθηκε σωστα, οταν παω να κανω reboot into recovery (ειτε απο το rom manager ειτε απο το 3-button combo), παντα κανει ενα factory data reset και μετα συνεχιζει στο bootαρισμα, με τα παντα σβησμενα. Το superuser παραμανει κανονικα μεσα μετα εννοειται, τι μπορει να φταει, υπαρχει αλλος τροπος να περασω CWM Recovery?

edit: ξαναδοκιμασα ολη την διαδικασια εξαρχης, παλι το ιδιο αποτελεσμα :-/

edit2: δοκιμασα και τον οδηγο με την χρηση του GingerBreak αντι του Psneuter και εν τελη ακριβως το ιδιο προβλημα παραμενει..

Δημοσ.

Δεν έχω αυτή τη συσκευή, αλλά είχα παρόμοια προβλήματα με τη δική μου, και νομίζω ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει με την επικοινωνία με το adb, και έτσι με τους αυτοματοποιημένους τρόπους αποτυγχάνει η διαδικασία, μιας και δεν μπορούν να αντιγραφούν τα αρχεία που χρειάζονται στη συσκευή.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή doomlord's root, η οποία έχει ένα αρχείο runme.bat, κατάφερα να κάνω root τη συσκευή χειροκίνητα. Δηλαδή άνοιξα το αρχείο αυτό με το σημειωματάριο και έδωσα μία μία τις εντολές(αλλάζοντας φυσικά τις διαδρομές ώστε να ταιριάζουν με την τοποθεσία των αρχείων όπου χρειαζόταν)από τη γραμμή εντολών DOS των windows.

Έχω φτιάξει και έναν οδηγό εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1423422

ο οποίος μπορεί να σου δώσει μια ιδέα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...