solution1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Αυτή φαίνεται να χωράει: http://www.xigmatek.com/product.php?productid=20 Αν δεις προσεκτικά το heatpipe δεν είναι στο κέντρο, έχει ένα μικρό offset έχει και συμπαθητική τιμή: http://www.skroutz.gr/s/418823/Xigmatek-Porter-CN881.html
Navu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Πράγματι υπάρχει offset, αλλά το πρόβλημα με αυτές τις λύσεις είναι η στήριξη και η γωνία με την οποία κάθονται πάνω στη μητρική έναντι των άλλων εξαρτημάτων όπως μπορεί να διαπιστώσει κάποιος εδώ! Φαντάσου να υπήρχαν και κάρτα γραφικών ή CPU-cooler τριγύρω. Δε λέω ότι σώνει και καλά θα μπει υπό γωνία, αλλά ο κίνδυνος είναι υπαρκτός και μεγάλος, οπότε...
solution1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Εδώ: http://www.dragonsteelmods.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8525&Itemid=38&limit=1&limitstart=2 φαίνεται ένα σενάριο παρόμοιο με του φιλου μας. Όσο για τη γωνία, από το ίδιο κείμενο: "The mounting system of the Porter is designed so you can mount it at virtually any degree or angle" Εμένα άλλο δε μου άρεσε. Η διαφορά θερμοκρασίας από το stock είναι μικρή νομίζω.
Navu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μια χαρά του κάθισε του τύπου στο review, δεν ξέρω αν θα έχει την ίδια τύχη και ο cern στο σύστημά του (έτσι όπως τα βλέπω βέβαια μάλλον δε θα έχει θέμα). Αν βρει και θέση/τρόπο να τοποθετήσει έναν συμβατικό και τελείως ψόφιο 80άρη ανεμιστήρα (προφανώς υπό γωνία!), θα δει μεγάλη βελτίωση.
cern90 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Οι τελευταιες λυσεις μη την ψυκτα πυργο απορριπτονται γιατι δεν χωρανε με τιποτα...Μιλαμε για αυτην την μητρικη που δεν ειναι και οτι πιο ευρυχωρο υπαρχει!!!Απλα εμενα δεν ειναι η rev2.3 αλλα η rev2.4
TheDevilMayCare Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Cern90, ειχα αυτη τη μητρικη για λιγο καιρο, θυμαμαι σιγουρα οτι στο SouthBridge, δεν γινοταν να βιδωσω fan* γιατι δεν ειχε ομοιομορφο υψος (σηκωνοταν στη μεση) ομως στο NorthBridge θυμαμαι να μπορουσε να μπει -διχως τελικα να το εχω κανει. Δεν μπορεις να προσθεσεις fan γιατι, λογω Α70, δεν εχεις extra χωρο σε υψος εκει? *σκεφτηκα για fan και στο southbridge, γιατι το ψυκτρακι του εκεινο, ηταν πραγματικα πολυ λεπτο, διχως να λεω οτι δεν ηταν αρκετο ετσι.
cern90 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Fan μαλλον μπορω να βαλω...Πηρα απο ebay και φαν και το peltier και θα δω αν μπορεσει να μπει ο ανεμηστηρας αλλιως με καποιον τροπο θα βαλω το peltier...το μονο δυσκολο στον ανεμηστηρα ειναι ο τροπος με τον οποιο θα σταθεροποιηθει(μαλλον με δεματικα καλωδιων με βλεπω να την κανω την δουλεια).Το southbridge μου δεν ζεστενεται τοσο οποτε δεν χρειαζομαι εκει τιποτα(εχω 120αρη ανεμηστηρα στον πατο του κουτιου οποτε αεριζεται η περιοχη).Το υξος της Α70 ειναι οσο ειναι το υξος της μνημης(απλη χωρις heatsinks)οποτε ισα που χωραει ο ανεμηστηρας...
TheDevilMayCare Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Βαλε του το ανεμιστηρακι @ NB και συνεχισε για 3.4*GHz! Υπολογιζε οτι δεν ανεβαζει μεχρι τερμα, τους 4πυρηνους... Απο την αλλη ομως, ειναι απο τις λιγες G31 μητρικες, με ουσιαστικες/τοσες δυνατοτητες, για overclocking. [*δυσκολο, να ξεπερασεις 455 fsb μαζι της, με 4core]
cern90 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Το κακο ειναι οτι ο Q9300 μου εχει κλειδωμενο πολλαπλασιαστη στο 7.5χ οποτε οτι κανω με το FSB το οποιο τωρα ειναι στα 420!!!
TheDevilMayCare Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Το κακο ειναι οτι ο Q9300 μου εχει κλειδωμενο πολλαπλασιαστη στο 7.5χ οποτε οτι κανω με το FSB το οποιο τωρα ειναι στα 420!!! Κανε το πολλαπλασιασμο & θα δεις οτι δεν σου λεω τυχαια 455 και 3.4. Μια καλυτερη μητρικη -οχι ομως G31!- θα σε εφτανε πιθανον μεχρι 3.6.
cern90 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Το λεω για το οτι δεν εχω ακομα πολλα παραπανω σε θεμα overclocking...Τι να κανω αυτην εχω αυτην εμπιστευομαι!!χαχαχα
Luciddream Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Αυτή φαίνεται να χωράει: http://www.xigmatek.com/product.php?productid=20 Αν δεις προσεκτικά το heatpipe δεν είναι στο κέντρο, έχει ένα μικρό offset έχει και συμπαθητική τιμή: http://www.skroutz.gr/s/418823/Xigmatek-Porter-CN881.html αυτήν την είχα βάλει στην Gigabyte X38-DQ6 που την πούλησα σε ένα παιδί απο το forum... δυστυχώς η βάση της είναι για κλάματα... αλλα αν καταφέρεις και την στερεώσεις (εγώ την είχα ίσα ίσα να ακουμπάει γιατι αλλιώς δεν έμπαινε) με ένα ανεμιστηράκι κάνει μια χαρά δουλειά... δυστυχώς δεν μπορώ να πώ πόσους βαθμούς ρίχνει γιατι η συγκεκριμένη μητρική δεν είχε μετρητη θερμοκρασίας για το NB Όσο για τη γωνία, από το ίδιο κείμενο: "The mounting system of the Porter is designed so you can mount it at virtually any degree or angle" δυστυχώς όπως λέω παραπάνω το mounting system της είναι πολύ περίεργο και θέλει πατέντες στις περισσότερες περιπτώσεις, κάτι που το είχα διαβάσει και σε review πριν την πάρω, αλλα τότε δεν υπήρχε κάτι άλλο στα μαγαζιά.
TheDevilMayCare Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Τι να κανω αυτην εχω αυτην εμπιστευομαι!!χαχαχα Σε G31 μητρικη -στην αρχη τουλαχιστον- δεν υπηρχε καλυτερη απο αυτη στη τιμη της! Φαντασου οτι ολες οι υπολοιπες, δεν ειχαν τιποτα -στην ουσια- που να βοηθαει σε o/c...
cern90 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Καλα και αυτη δεν τρελαινει απο επιδωσεις overclock..Τα βασικα κανει, για τις αλλες δεν ξερω (δεν ειχα αλλη σοβαρη,η προηγουμενη ηταν pentium 4 νομιζω, ημουν 10 χρονων οταν το ειχα παρει το pc,ειχε και AGP καρτα γραφικων θυμαμαι) τωρα νομιζω δεν ανοιγει καν(και ναι υπαρχει ακομα στην αποθηκη μου!!!)
TheDevilMayCare Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Καλα και αυτη δεν τρελαινει απο επιδωσεις overclock..Τα βασικα κανει, για τις αλλες δεν ξερω Οι αλλες G31 -στην αρχη τουλαχιστον- δεν ειχαν καμμια (!) επιλογη για overclock, ή στη καλυτερη επετρεπαν ανεβασμα fsb, μα καθολου αυξηση σε ρευματα cpu+nb....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα