Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα το φορματ και το μονο που ανοιγει τωρα ειναι το bios, και το cd που εβαλα για να κανω ξανα φορματ(repair) Δεν το δεχετε μου βγαζει το ιδιο μηνυμα.Παρακαλω δωστε μου λυση επειγον.

Δημοσ.

εκανα το φορματ κανονικα και μετα μου εβγαλε αυτο το μυνημα. τελικα μπορω να μπω bios και να κανω boot το cd , εκανα φορματ 3 φορες και συνεχεια το ιδιο λαθος μου βγαζει. αν καποιος ξερει κατι ας απαντησει στην ερωτηση, θα βοηθουσε πολυ..

Δημοσ.

Το δισκακι σου ειναι σιγουρα ΟΚ ??? Μιλαμε για αυθεντικα windows ?

Αμα ηταν αυθεντικα δεν θα εγραφα και λογικα δεν θα ειχα προβλημα. Οχι τα κατεβασα. τα κομμεντ των αλλων που τα ειχαν κατεβασει ελεγαν οτι ολα ειναι οκ τωρα αν το προβλημα εγινε σε εμενα τι να πω? οτι ειμαι γκαντεμης? παιζει να θελει αναβαθμιση το μπιος? αν ομως πριν του κανουν φορματ απο xp σε 7 δεν ειχε προβλημα γιατι να εχω εγω απο 7 σε xp?

Δημοσ.

εκανα το φορματ κανονικα και μετα μου εβγαλε αυτο το μυνημα. τελικα μπορω να μπω bios και να κανω boot το cd , εκανα φορματ 3 φορες και συνεχεια το ιδιο λαθος μου βγαζει. αν καποιος ξερει κατι ας απαντησει στην ερωτηση, θα βοηθουσε πολυ..

Άρα άνοιξε το κουτί,σιγουρέψου ότι ο δίσκος είναι στην πρώτη στην σειρά sata (π.χ.sata0) μπες και στο bios και δες να είναι το πρώτο Boot device ο σκληρός δίσκος και αν έχει ανάλογο μενού σειρά δίσκων πρόσεχε και εκεί

ο δίσκος με το λειτουργικό να είναι ο πρώτος στην σειρά.

Το πρόβλημα που σου βγάζει είναι 100% μόνο επειδή δεν είναι σωστά ρυθμισμένη η σειρά των δίσκων.

Δημοσ.

Βγάλε και ότι cd/dvd έχεις μέσα στο drive, ειδικά αν είναι με drivers της μητρικής (με κάτι Gigabyte το πάθαινα αυτό).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...