dimitris2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Η Σουηδική εταιρεία Tobii σύμφωνα με ανακοίνωσή της πρόκειται να επεκτείνει το σύστημα ελέγχου με τα μάτια στο οποίο εξειδικεύεται και για το χειρισμό των Windows 8. Το Insomnia.gr έχει δει από κοντά την τεχνολογία της Tobii στην έκθεση Cebit 2011 τον περασμένο Μάρτιο, ως λειτουργία ενός Lenovo φορητού υπολογιστή. Η ενσωμάτωση του Tobii Gaze interface στα Windows 8 θα υποστηρίζει επτά βασικές εντολές χειρισμού οι οποίες θα μπορούν να συνδιαστούν με ένα touchpad και μπορεί να είναι για παράδειγμα λειτουργίες ζουμ, επιλογή αντικειμένου, ενεργοποίησή του, κύλιση (scrolling) κά, αποκλειστικά με κινήσεις των ματιών. Η εταιρεία αναφέρει ότι ο χειρισμός που προσφέρει το προϊόν της είναι πιο φυσικός από οποιαδήποτε άλλη υλοποίηση για χειρισμό των laptop και των επιτραπέζιων ηλεκτρονικών υπολογιστών. http://www.youtube.com/watch?v=3MoGzTdQnX8 Site: huffingtonpost.com
Radiatedsoul Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 το μονο που θα χρειάζεσαι πλεον για να μαζεύεις "κλικς" θα ειναι μια φωτογραφία με βυζιά και ολα τα "κλικς" δε θα ξεκολανε απο πανω της
immunity Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Για τους αλλήθωρους θα μπορεις να βαζεις σταθερές + - στις συντεταγμένες και θα διορθώνει την αλληθωρεία
kleondas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Ενας φιλος μου πασχει απο als. Ειναι στο σταδιο που κουναει μονο τα ματια(ο εγκεφαλος λειτουργει κανονικα).Σε ερευνα μου το σχετικο gadget της tobii κοστιζει απο 8000 € και παει... Θα το αγορασει πολυς κοαμπς νομιζετε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Ενας φιλος μου πασχει απο als. Ειναι στο σταδιο που κουναει μονο τα ματια(ο εγκεφαλος λειτουργει κανονικα).Σε ερευνα μου το σχετικο gadget της tobii κοστιζει απο 8000 € και παει... Θα το αγορασει πολυς κοαμπς νομιζετε; Τι σαχλαμαρα Θεε μου... ahem...
theef Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δεν κατάλαβα.. Πως γίνεται να το χειρίζεσαι μόνο με τα μάτια σου?? Δηλαδή κλικ και πως κάνεις? Ή το scroll? Θα πρέπει να κάνουν συγκεκριμένες κινήσεις τα μάτια?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 πραγματικα ελεος..δεν λεω τιποτα αλλο!
VeRDe Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 και οι αλλήθωροιστο πηγάδι κατούρησαν? γιατί σου απαγορεύει να χρησιμοποιήσεις τα δάκτυλά σου;;
koularasss Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 δηλαδη θα πηγαινεις το βελακι στο εικονιδιο που θελεις με τα ματια σου και θα πρεπει να κανεις ξεχωριστο κλικ με ενα ποντικι??
hackerW32 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 εαν κλινεις το αριστερο ματι ειναι το αριστερο κλικ εαν κλινεις το δεξι ματι ειναι δεξι κλικ καπος ετσι πανω κατω..
ntellos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Πολύ πιο αργό και πολύ πιο κουραστικό απ' ότι το ποντίκι. Τουλάχιστον θα βοηθήσει ανάπηρους και άτομα με κινητικά προβλήματα.
kostaks3 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 απ'οτι ανεφερε ο φιλος πιο πανω οτι θα στοιχιζει πανω απο 8000 ευρω δεν νομιζω να προχωρησει.Και τελως παντων που θα παει αυτο το πραγμα με την τεχνολογια.Ολο παραγουν πρωτοπορα πραγματα αλλα θα υπαρχει δυνατοτητα αγορας τους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα