Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Σουηδική εταιρεία Tobii σύμφωνα με ανακοίνωσή της πρόκειται να επεκτείνει το σύστημα ελέγχου με τα μάτια στο οποίο εξειδικεύεται και για το χειρισμό των Windows 8. Το Insomnia.gr έχει δει από κοντά την τεχνολογία της Tobii στην έκθεση Cebit 2011 τον περασμένο Μάρτιο, ως λειτουργία ενός Lenovo φορητού υπολογιστή.

Η ενσωμάτωση του Tobii Gaze interface στα Windows 8 θα υποστηρίζει επτά βασικές εντολές χειρισμού οι οποίες θα μπορούν να συνδιαστούν με ένα touchpad και μπορεί να είναι για παράδειγμα λειτουργίες ζουμ, επιλογή αντικειμένου, ενεργοποίησή του, κύλιση (scrolling) κά, αποκλειστικά με κινήσεις των ματιών. Η εταιρεία αναφέρει ότι ο χειρισμός που προσφέρει το προϊόν της είναι πιο φυσικός από οποιαδήποτε άλλη υλοποίηση για χειρισμό των laptop και των επιτραπέζιων ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Link.png Site: huffingtonpost.com

Δημοσ.

το μονο που θα χρειάζεσαι πλεον για να μαζεύεις "κλικς" θα ειναι μια φωτογραφία με βυζιά

και ολα τα "κλικς" δε θα ξεκολανε απο πανω της

Δημοσ.

Για τους αλλήθωρους θα μπορεις να βαζεις σταθερές + - στις συντεταγμένες

και θα διορθώνει την αλληθωρεία

Δημοσ.

Ενας φιλος μου πασχει απο als. Ειναι στο σταδιο που κουναει μονο τα ματια(ο εγκεφαλος λειτουργει κανονικα).Σε ερευνα μου το σχετικο gadget της tobii κοστιζει απο 8000 € και παει...

Θα το αγορασει πολυς κοαμπς νομιζετε;

android.png

• Super Moderators
Δημοσ.

Ενας φιλος μου πασχει απο als. Ειναι στο σταδιο που κουναει μονο τα ματια(ο εγκεφαλος λειτουργει κανονικα).Σε ερευνα μου το σχετικο gadget της tobii κοστιζει απο 8000 € και παει...

Θα το αγορασει πολυς κοαμπς νομιζετε;

android.png

Τι σαχλαμαρα Θεε μου...

ahem... :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα.. Πως γίνεται να το χειρίζεσαι μόνο με τα μάτια σου?? Δηλαδή κλικ και πως κάνεις? Ή το scroll? Θα πρέπει να κάνουν συγκεκριμένες κινήσεις τα μάτια?

Δημοσ.

δηλαδη θα πηγαινεις το βελακι στο εικονιδιο που θελεις με τα ματια σου και θα πρεπει να κανεις ξεχωριστο κλικ με ενα ποντικι?? :blink:

Δημοσ.

εαν κλινεις το αριστερο ματι ειναι το αριστερο κλικ

εαν κλινεις το δεξι ματι ειναι δεξι κλικ

καπος ετσι πανω κατω..

Δημοσ.

Πολύ πιο αργό και πολύ πιο κουραστικό απ' ότι το ποντίκι. Τουλάχιστον θα βοηθήσει ανάπηρους και άτομα με κινητικά προβλήματα.

Δημοσ.

απ'οτι ανεφερε ο φιλος πιο πανω οτι θα στοιχιζει πανω απο 8000 ευρω δεν νομιζω να προχωρησει.Και τελως παντων που θα παει αυτο το πραγμα με την τεχνολογια.Ολο παραγουν πρωτοπορα πραγματα αλλα θα υπαρχει δυνατοτητα αγορας τους;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...