Jimaraz97 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα παταω στο facebook μου να μου βγαλει ποιοι μπηκαν τελευταια φορα και μου βγαζει μπηκαν απο αθηνα φοβαμαι οτι μπορει να μου το εχουν χακαρει αλλαξα κωδικο αλλα παλι τπτ..!! τι μπορω να κανω τωρα?? βοηθεια..!!
filip123go Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Διαγραφη και καινουργιο αμεσα!!! Τι του λες μωρε του παιδιού..! Φίλε μήπως έχεις κάποιο πρόγραμμα που αλλάζει το ip σου..? Επίσης, διέγραψε ότι περίεργες εφαρμογές έχεις στο προφιλ σου, κάνε σκαν τον υπολογιστή σου με malwarebytes και spybot s&d και μετά ξανα-άλλαξε τον κωδικό οσυ..! Αν συνεχιστεί το φαινόμενο, στείλε ένα mail σε κάποιον admin από το fb και εξήγησε του την κατάσταση. Λογικά αυτός θα σε βοηθήσει περισσότερο...
R.M. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Κοιτα δικιο εχεις απλως ειναι η πιο αμεση και σιγουρη λυση αν εχει πολυ προσωπικα θεματα σε αυτο το account!!! Ασε που ο λογαριασμος δεν διαγραφεται ολοκληρωτικα αρκει να ξανα μπει αρχικη σελιδα του φβ παταει τον κωδικο το και ξαναμπηκε μεχρι να του στειλουν e-mail απο φβ!!
mchls Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Jimaraz97 να υποθέσω είχες κάποιον ίδιο ή παρεμφερή κωδικό από τους παρακάτω ; http://fridge.gr/404...mmon-passwords/
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα παταω στο facebook μου να μου βγαλει ποιοι μπηκαν τελευταια φορα και μου βγαζει μπηκαν απο αθηνα φοβαμαι οτι μπορει να μου το εχουν χακαρει αλλαξα κωδικο αλλα παλι τπτ..!! τι μπορω να κανω τωρα?? βοηθεια..!! δεν ξερω απο που εισαι αλλα οτι δειχνει οτι μπηκες απο την αθηνα πολλες φορες ειναι λογικο για ενα λογο.οτι οταν συνδεεσαι κτλ στο ιντερνετ αναλογως τον provider τους bbras του κτλ μπορει να φαινεται οτι εισαι απο αθηνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα