Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε - Χαίρετε !!!

Θέλω να συνδέσω μέσω MS Windows remote desktop web connection το pc μου (laptop με Windows XP Pro SP2) με ένα άλλο laptop.

Απ' ό,τι κοίταξα σε άρθρα της Microsoft, πρέπει να εγκαταστήσεις κάποια πράγματα σε κάθε pc. Ξέρω τί πρέπει να εγκατασταθεί. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν, π.χ. στη δική μου περίπτωση, μπορώ να συνδεθώ με το pc του φίλου μου, και το pc να μην έχει windows server εγκατεστημένα. Ας το κάνουμε με παράδειγμα:

Δικό μου laptop με Windows XP Pro:υπολογιστής Α

Laptop φίλου μου με Windows XP Pro:υπολογιστής Β

Θέλω ο υπολογιστής Α να παίρνει εικόνα του υπολογιστή Β. Γίνεται αυτό με MS remote desktop χωρίς ο υπολογιστής Β να έχει εγκατεστημένα windows server;

Και κάτι ακόμα:αν ναι, μπορεί να γίνει ακόμα και αν ο υπολογιστής Β έχει εγκατεστημένα Windows XP Home edition;

Κάποια βοήθεια;

Ευχαριστώ !!

Δημοσ.

θες να κανεις Remote desktop.εχουμε και λεμε .

α.πρεπει στο Pc Που θες να μπεις να κανεις port forward την 3389

β.δεν χρειαζεται να εχει server edtion.

γ.οσο θυμαμαι δεν υποστηριζεται στα hp home edition

δ.πρεπει να ανοιξεις το remote desktop στο target pc.

δευτερη λυση

γραφεις κανονικα ολα τα παραπανω περνας το team viewer στο pc που θες να μπεις και κανεις τα παντα ευκολα χωρις να ξερεις ip χωρις να κανεις 100 ρυθμισεις και 10 port forward.

Δημοσ.

δευτερη λυση

γραφεις κανονικα ολα τα παραπανω περνας το team viewer στο pc που θες να μπεις και κανεις τα παντα ευκολα χωρις να ξερεις ip χωρις να κανεις 100 ρυθμισεις και 10 port forward.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Το πρόβλημα είναι το εξής:και εγώ και ο φίλος μου, πριν 20 περίπου ημέρες, είχαμε κατεβάσει έκαστος το TeamViewer (free βέβαια έκδοση), και κάναμε τη σύνδεση που θέλαμε.

Προχθές, που χρειάστηκε και πάλι να συνδεθούμε, δε γινόταν με τίποτα. Μας βγήκε η ψυχή, και μας έσπασαν τα νεύρα. Απεγκαταστήσαμε και ξαναεγκαταστήσαμε την εφαρμογή και στις δύο πλευρές:τίποτα.

Στα PCs δεν έχουν αλλάξει κάποιες ρυθμίσεις όσον αφορά firewalls, και δεν έγινε καμία αλλαγή στα routers.

Μαλλον οι μάγκες το έχουν καλά κλειδωμένο. Σε εξυπηρετεί μία μόνο φορά, και μετά πρέπει να το αγοράσεις. Ακόμα κι αν το απεγκαταστήσεις και το ξαναεγκαταστήσεις στον ίδιο υπολογιστή, έχουν τρόπο να εντοπίζουν ότι έχει χρησιμοποιηθεί σε αυτόν τον υπολογιστή ξανά. Καλά.... Εδώ που τα λέμε, αυτό για μία ομάδα αναλυτών-προγραμματιστών είναι παιχνιδάκι.

Εγώ αυτός κατάλαβα ότι ήταν ο λόγος που δε μπορούσαμε να το ξαναχρησιμοποιήσουμε.

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Το πρόβλημα είναι το εξής:και εγώ και ο φίλος μου, πριν 20 περίπου ημέρες, είχαμε κατεβάσει έκαστος το TeamViewer (free βέβαια έκδοση), και κάναμε τη σύνδεση που θέλαμε.

Προχθές, που χρειάστηκε και πάλι να συνδεθούμε, δε γινόταν με τίποτα. Μας βγήκε η ψυχή, και μας έσπασαν τα νεύρα. Απεγκαταστήσαμε και ξαναεγκαταστήσαμε την εφαρμογή και στις δύο πλευρές:τίποτα.

Στα PCs δεν έχουν αλλάξει κάποιες ρυθμίσεις όσον αφορά firewalls, και δεν έγινε καμία αλλαγή στα routers.

Μαλλον οι μάγκες το έχουν καλά κλειδωμένο. Σε εξυπηρετεί μία μόνο φορά, και μετά πρέπει να το αγοράσεις. Ακόμα κι αν το απεγκαταστήσεις και το ξαναεγκαταστήσεις στον ίδιο υπολογιστή, έχουν τρόπο να εντοπίζουν ότι έχει χρησιμοποιηθεί σε αυτόν τον υπολογιστή ξανά. Καλά.... Εδώ που τα λέμε, αυτό για μία ομάδα αναλυτών-προγραμματιστών είναι παιχνιδάκι.

Εγώ αυτός κατάλαβα ότι ήταν ο λόγος που δε μπορούσαμε να το ξαναχρησιμοποιήσουμε.

δεν παιζει με τιποτα.εχω το team viewer στο Pc πανω απο ενα χρονο την free εκδοση και εχω κανει απειρα connections.εχω κανει Update και σε πιο νεες εκδοσεις και ουδεποτε ειχα προβλημα.καποιος απο τους 2 σας εχει θεμα μαλλον.αν θες στειλε μου με Pm το teamviewer σου να δοκιμασω εγω να μπω.περα απο το team viewer υπαρχουν και αλλα hamachi,vnc κτλ αλλα καποια θελουν Port forward.και αν θες σου λεω και το δικο μου teamviewer να μπεις να δουμε αν θα παιξει.αν το ειχαν κανει αυτο τοτε θα ειχε πεσει τρελο κραξιμο και θα το γραφαν ολα τα forums.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την προσφορά σου για σύνδεση. Προς το παρόν, δε χρειάζεται να συνδεθούμε μεταξύ μας.

Έχεις δίκιο σχετικά με το ότι κάποιος απ' τους δύο έχει θέμα. Διότι το laptop του φίλου μου είναι σε κακά χάλια. Τα Windows που έχει χρειάζονται μάλλον format. Ακόμα και όταν λειτουργεί μόνος του το laptop, όλο και κάποια μικροδυσκολία θα βρει μία από δω, μία από κει. Αν του κάνω κάνα format στο laptop (που σύντομα το βλέπω :) ), θα δοκιμάσουμε κάποια στιγμή και πάλι TeamViewer. Αν και τότε έχουμε πρόβλημα, θα τα πούμε μεταξύ μας.

Σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες και οι γνώσεις.

Υ.Γ. Θα σου στείλω ένα pm για κάτι άλλο που σε θέλω.

Δημοσ.

ok ας κανει κανα format το λαπτοπ και ας δοκιμασετε.παντως με το προγραμμα σιγουρα δεν παιζει προβλημα γιατι το χρησιμοποιο αρκετα και οπως σου ειπα το εχω πολλους πολλους μηνες πανω εχω κανει και Update σε new version.το εσβησα το ξαναπερασα και διαφορα τετοια και παντα επαιζε οκ.οτι χρειαστεις μου λες.θα μπορουσες να δοκιμασεις και τα αλλα προγραμματα αλλα για μενα ακομα και αν παιζουν τα αλλα προγραμματα κανε και ενα format το λαπτοπ του αφου εχει και αλλα προβληματα που λες

. οτι χρειαστεις εδω ειμαι παντως για δοκιμες.και το δοκιμαζουμε και απο τις 2 πλευρες.και εγω connect σε σενα και το αναποδο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...