snakes Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα παίδες.., Λοιπόν όπως γράφει και ο τίτλος θέλω να κάνω αναβάθμιση σε ένα pc έχω βρει την εξής σύνθεση: cpu mobo ram και αυτή gpu Θέλω να ακούσω τις γνώμες σας σχετικά με αυτά που έχω επιλέξει και τις ιδέες σας.. και αν γίνεται να μου προτείνετε κάτι καλύτερο..! Budget 400e.... ΥΓ θα μπει σίγουρα intel επεξεργαστής...
DreadKnight Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δεν γνωριζω ποια οθονη εχετε, αλλα να ξερεις οτι η 6770 σε αναλυση 1920χ1080 δεν τραβαει και ειναι κριμα να πανε ετσι 100 ευρω. Απο μενα αυτα, αν και ξεφευγουμε 7 ευρω. CPU MOBO (Εχει υποστηριξη USB3 - SATA III) RAM GPU Αν θελεις να σου βγει λιγο πιο φθηνα, απλα αντι για 2x4GB ram, βαλτε 1x4GB. Link Υ.Γ Πλακα εχουν τα link στο Digital Master... Την Mobo θα στην δειξω μεσω skroutz.
snakes Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Κοίτα η mobo που μου έβαλες φαίνεται πολύ καλή... όμως οθόνη δεν θα μπει μεγάλη (μάλλον 17'') άρα δεν αξίζει να πάρω τέτοια κάρτα... και επίσης θεωρώ πως οι μνήμες της corsair είναι καλύτερες (δεν ξέρω όμως) .....
DreadKnight Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Οπως και να χει καποια στιγμη θα αλλαχτει και η οθονη. Αλλα και να μην αλλαχτει, η 6850 θα σου κρατησει περισοτερο. Ειμαστε μεσα στο οριο χρηματων, οποτε δεν βρισκω τον λογο στο να μην την προτιμησουμε. Αν θελεις μνημες corsair, παρε corsair αλλα οχι 2 διαφορετικες.
terry308 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Θέλεις να αλλάξεις το σύστημα της υπογραφής σου ;; Για ποιό λόγο ;; Δεν σε καλύπτει σε κάτι ;; κράτησε το και πάρε έναν ssd 128gb να καταλάβεις διαφορά και ένα ποιοτικό τροφοδοτικό Αν είναι για άλλο υπολογιστή , καλύτερα να μας πεις για ποια χρήση προορίζεται
terry308 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δεν το λέει κάπου ... στην υπογραφή του έχει την 6770 που αναφέρεστε γι αυτό είπα αν είναι για τον ίδιο..
snakes Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Όπως λέει και ο DreadKight δεν είναι για εμένα (ένα καλό τροφοδοτικό 8α το πάρω όμως -στο ψάξιμο είμαι-) το pc που 8ελω να φτιάξω προορίζεται για gaming και internet χρήση... (επίσης η μητρική θέλω να έχει pci)
snakes Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Στα 420€ θα έπαιρνα Δεν είδες το Υ.Γ.?
terry308 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δεν είδες το Υ.Γ.? Το είδα αλλά είναι το ίδιο πράγμα ... 4πύρινοι στα 3ghz και οι 2 ... με διαφορά ~50€ ... που μπορούν να πάνε στο τροφοδοτικό ή σε καλύτερη κάρτα γραφικών
snakes Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Τροφοδοτικό δεν χρειάζεται.... υπάρχει! Μπορείς μήπως να μου προτείνεις σύνθεση με intel..?
terry308 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δεν θα πρότεινα intel γιατί δεν θα δεις διαφορά , κράτα τα ρέστα για κάτι άλλο ή καλύτερη κάρτα γραφικών , σε περίπτωση αλλαγής οθόνης στο άμεσο μέλλον. Εκτός κι αν τα βάλεις σε Χ6 επεξεργαστή AMD Phenom II X6 1090T Black Edition @158€ (~όσο ο intel που κοιτάς)
snakes Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 To pc που θα φτιάξω είναι ενός φίλου ... και θέλει οπωσδήποτε να μπει intel ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα