Remiel Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Αρχικά χρόνια πολλά και καλή χρονιά.Όπως αναφέρει και ο τίτλος έχω κάποια προβληματάκια με την εν λόγω motherboard.Το πρώτο πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να μπώ στα BIOS.Πατάω το DEL κατα την εκκίνηση και δεν μπαίνει ποτε στην οθόνη των BIOS.Τώρα θα μου πείτε ότι δεν χρειάζεται να μπω στα BIOS αλλα ο λόγως που θέλω να μπώ στα BIOS είναι γιατί θέλω να λύσω το επόμενο πρόβλημα που αντιμετωπίζω.Η μητρική μού αναγνωρίζει την μνήμη μου KINGSTON PC6400 DDR2 1G σαν PC5300 DDR2.Έχει να προτείνει κάποιος κάποια λύση ?? Τα spec του υπολογιστή μου είναι τα παρακάτω: Operating System MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz Kentsfield 65nm Technology RAM 3,00 GB Single-Channel DDR2 @ 334MHz (5-5-5-15) Motherboard ASUSTeK Computer INC. StrikerExtreme (Socket 775) Graphics SyncMaster (1680x1050@60Hz) 768MB GeForce GTX 460 (EVGA) Hard Drives 245GB Western Digital WDC WD25 00YS-01SHB1 SCSI Disk Device (ATA)
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 δυο πραγματα σκεφτομαι. α.κανε clear cmos το bios. β.για καποιο λογο εχεις κλεισει τιποτα legacy usb support και δεν βρισκει το keyboard οταν ξεκιναει το pc.κανε clear cmos για να παει στο auto.η ριξε πριν η μετα και bios update
Remiel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν το keyboard το έφτιαξα,τώρα μπαίνω κανονικά στα bios.Αλλά το πρόβλημα με την μνήμη παραμένει.και πάλι την αναγνωρίζει σαν PC5300 DDR2.Τώρα μάλλον πρέπει να το κάνω χειροκίνητα μέσω του bios.Αλλα το πρόβλημα μού είναι οτι στα bios δεν έχει κάθε memory slot αλλα έχει γενικές ρυθμίσεις για memomry timming settings.Τί με συμβουλευται να κάνω ??
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν το keyboard το έφτιαξα,τώρα μπαίνω κανονικά στα bios.Αλλά το πρόβλημα με την μνήμη παραμένει.και πάλι την αναγνωρίζει σαν PC5300 DDR2.Τώρα μάλλον πρέπει να το κάνω χειροκίνητα μέσω του bios.Αλλα το πρόβλημα μού είναι οτι στα bios δεν έχει κάθε memory slot αλλα έχει γενικές ρυθμίσεις για memomry timming settings.Τί με συμβουλευται να κάνω ?? α.κανεις bios update προληπτικα αν και δεν θα αλλαξει κατι. β.βαζεις τις μνημες στο manual και βαζεις τα Timings χειροκινητα πχ στα 800 με 5-5-5-15 .το Mobo τις διαβαζει αυτοματα και τις βαζει στο default οχι στο max.επισης δωσε και καρφωτα την ταση.αν εχεις τωρα και 800 αρες πχ αλλα και 667 εκει θα παιξεις με βαση τις αργες υποχρεωτικα για να μην φανε overclocking .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα