balander10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Εχεις κανείς να προτείνει ρυθμίσεις για την παρακάτω σύνθεση? Δεν θελω κάτι τρελό ένα ασφαλές πειραγματάκι για να αντέξει λίγο καιρό παραπάνω το pc σε games. Επίσης η κάρτα γραφικών μου είχαν πει να κοιτάξω μήπως ξεκλειδώνει σε 6970 διάβασα τους οδηγούς κατέβασα τα σχετικά προγράμματα αλλά δεν μπορώ να βρω το διακόπτη 1-2 θέση κλπ παίζει να μην είναι εκεί η να μην υπάρχει? Ειναι η κάρτα με τα 2 fans που πούλαγε η multirama πρν από κανά μήνα VGA HD6950 2GB κλπ Δεν έχω πειράξει ποτέ pc παρεπιπτόντως οπότε αν κανείς απαντήσει όσο πιο απλά γίνεται Intel Core i5-2500K [bX80623I52500K] Corsair Enthusiast Series 650W [CMPSU-650TXV2] Arctic Cooling Freezer 13 High Performance CPU Cooler Gigabyte Z68MA-D2H-B3 Kingston 8GB HyperX Genesis Limited Edition 1600MHz (Kit of 2) [KHX1600C9D3X1K2/8GX] Sapphire 6950 2 gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Τι ρυθμίσεις θέλεις ? oc ? οι εργοστασιακές δεν σου αρκούν σε κάποιο πρόγραμμα ? Μπορείς εύκολα να βάλεις προφίλ 1 η να ανεβάσεις χειροκίνητα τον επεξεργαστή στο 37 και τις μνήμες στο 16 αλλά έχεις κάποιον λόγο να δουλεύει πιο ψηλά απ'οτι τώρα ? Το northbridge με την παθητική ψύξη το σκέφτεσαι καθόλου ? Αν μας πεις τι θέλεις θα σε βοηθήσουμε καλύτερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balander10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Για την ώρα το pc δουλεύει ρολόι και τρέχω τα πάντα σε max settings χωρίς πρόβλημα. Απλά διαβάζω πως είναι κρίμα να μην ανεβάσεις τον συγκεκριμένο επεξεργαστή καθότι εχει πολλές δυνατότητες οπότε λέω γιατί να μην το ανεβάσω λίγο αφού έχω ήδη και μια ψύκτρα πάνω (η οποία θεωρείται αξιόλογη). Πιο πολύ είναι επένδυση για το μέλλον ας πούμε. northbridge και παθητική ψύξη ούτα καν ξέρω τι είναι. Κοιτούσα το πρόγραμμα Smart 6 quickboost που είναι στο folder της gigabyte και διαβάζω καλά λόγια. Αυτό μπορεί να μου ανεβάσει τον επεξεργαστη στο 4,1 max χωρις κάποια manual ρύθμιση από εμένα έχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο? Επίσης έχω βρει http://www.overclock.net/t/1077497/any-gigabyte-z68ma-d2h-b3-overclockers Το post που κάνει step by step και σκεφτόμουνα μήπως ακολουθήσω αυτό. Καμιά γνώμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Οκ μπορείς να διαβάσεις διάφορα thred για oc στον 2500κ και να δοκιμάσεις αυτό που θέλεις.. Κρίμα πάντως για μένα δεν είναι να έχεις 2500κ και να τον έχεις 3.3 - 3.7 που δίνει η Intel κρίμα είναι όλο αυτό να το πας στα όρια του χωρίς να το χρειάζεσαι ουσιαστικά.. και η ψήκτρα όπως έγραψες είναι στον επεξεργαστή με τα υπόλοιπα που δεν έχουν ειδική ψήκτρα τι κάνεις ? Κοίταξε το motherboard σου να δεις ότι έχει άλλες 2 ψήκτρες χωρίς ανεμιστηρακια,και πάρα πολλούς πυκνωτές.. που καταπονούνται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα