JOHN ONLY Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας, Θα ήθελα να με βοηθήσετε στη δημιουργία magic memory stick για psp 3004 .Έχω ψάξει στο internet να βρω κάποιον οδηγό αλλά δεν βγάζω άκρη. Σας παρακαλώ τα φώτα σας!
mtzs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 γιατι ακριβως το θελεις; δες αν σου κανει αυτο. αλλιως ψαξε σε αυτο το φορουμ γενικοτερα η στειλτους το προβλημα για απαντηση http://pspgr.net/viewtopic.php?f=147&t=7906
JOHN ONLY Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Για unbrick το θέλω.Ο οδηγός που δίνεις είναι αυτός που χρειάζομαι?
mtzs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 δεν κατεχω το θεμα με magic και πανδορες. απλα ρωτησε τους γατους εκει μεσα κατι θα ξερουνε δοκιμασε ομως πρωτα μηπως και εκανες την μπαταρια σου πανδορα Άνοιξε το PSP με φορτιστή χωρις μπαταρια, βάλε την μπαταρία, πάτα Select και πάνε στην επιλογή "Make Normal Battery".
JOHN ONLY Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Η μπαταρία μου είναι κανονική. Σε ευχαριστώ πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα