Προς το περιεχόμενο

Dual Boot Win7X64 με Asus Express Gate Cloud OS


Captain Nemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να κανω Dual Βοοτ win7 με ASUS os και χρησιμοποιώ το EasyBCD στις επιλογές διαλέγω Linux/BSD και μετά τί διαλέγω GRUB, GRUB2, LILO, FREEBSD ,WUBI ,SYSLINUX ? το λειτουργικό διάβασα κάπου είναι τύπου Splashtop.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω την εντυπωση πως το asus os ειναι biult in στη μητρικη, οποτε για να πας σε αυτο πρεπει να πατησεις κατι, αρα να ενεργοποιησεις τον δικο της "bootloader" (κατι σαν το boot menu) κλπ, οποτε δεν θες κατι παραπανω μιας και δεν ειναι αποθηκευμενο στο σκληρο σου δισκο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To μηχάνημα είναι Netbook και οταν το πήρα με έβγαζε στο λειτουργικό της Asus χωρίς να έχει Windows ειχε μόνο μια επιλογή για εγκατάσταση Windows απο CD-ROM αλλα επειδή δεν είχα CD-ROM πέρασα τα Windows με usb και απο τότε ανοίγει μόνο τα Windows στο Disk Management βλέπω ενα partition των 10 GB που μάλλον θα είναι του λειτουργικού της ASUS.Ειχα ξανατρέξει και την εγκατάσταση του λειτουργικού της Asus και εδειξε οτι εγκαταστάθηκε αλλα δεν ξέρω που.Θέλω να μπορώ να επιλέγω ενα απο τα δύο οταν ξεκινάει το μηχάνημα 1215Β.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μηπως αυτα τα 10GB ειναι το recovery partition?

Αν μπορεις να μπεις με ενα live usb με λινουξ, ποσταρε οτι σου βγαλει η εντολη "fdisk -l" (με sudo μπροστα αν προκειται για ubuntoειδη διανομη).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...