astymagos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Link και κωδικός Focal2Save για εμας που πήραμε το xbox slim 4gb απο mediamarkt και φυσικά για όποιον ενδιαφέρεται .. αν θέλετε μπορείτε να πάρετε κατι ακόμα με 6$ και να βάλετε το κουπόνι Focal5Save για 5$ εκπτωση οποτε οσοι πήραμε απο mediamarkt μας βγαινει 149+33=182euro οταν στο skroutz το Bundle του 250gb με το kinect βγαίνει 320euro .. μια χαρα.. youtube
Zandim Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Εχω παει κι εγω το 360 με τα 4 γιγα. Δε βρισκω ομως ττο λογο να βαλω σκληρο επανω δοτι και παλι τα παιχνιδια απο το cd παιζουν. Ασε που για αυτα που κατεβαζεις απο το νετ μπορεις να συνδεσεις ενα οποιοδηποτε φλασακι στη usb. Σαν τιμη ομως ειανι εξαιρετικη
armadilos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Το flashακι είναι μια πρόχειρη λύση, καθώς σου επεκτέινει τον αποθηκευτικό χώρο κατά 16 gb. Η πιο φθηνή λύση είναι η αγορά μιας θήκης και η τοποθέτηση ενός 2.5'' σκληρού. Υπάρχουν στον youtube πολλά tutorials σχετικά με αυτό. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι η ύπαρξη ενός σκληρού (από κάποιο παλίο laptop ή εξωτερικό usb). Τώρα τι σόϊ δίσκος είναι μέσα στην θήκη αυτό είναι άλλο θέμα (δεν είναι Microsoft στα σίγουρα). Κατά τα άλλα η τιμή τα σπάει.
mtzs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Προφανως το εχουν κανει με καποιο παρομοιο τροπο με αυτον εδω, και γω χλωμο το κοβω να εχει μεσα γνησιο μικροσοφτ. Η τιμη οντως ειναι καλη γιατι αν ψαξεις στο σκρουτζ να βρεις δισκους 250 και ανω υπολογιζε 65+ και ολη τη διαδικασια για να τον "χακαρεις"
armadilos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Εγώ πάντως πήρα αυτόν 250gb με 49 ευρώ (τώρα έχει εξαντληθεί και έχει 55 ευρώ). Φυσικά αν είχα δεν είχα πάρει θα χτυπούσα έναν από την προσφορά του astymagos!!!
tiniakos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Αλλάζει εύκολα ο δίσκος στο Xbox 360 slim?
dpress Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Αλλάζει εύκολα ο δίσκος στο Xbox 360 slim? Πάτα στο link ''youtube'' που έχει στο πρώτο post και θα δεις.
astymagos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 εγω τον παρήγγειλα .. θα σας ενημερώσω συντομα ελπίζω για συμβατότητα κλπ.. λογικα μια χαρά θα παίζει..
vtser Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 πάντως για να μην μπαινετε σε σκέψεις arcade + αυτό τον δίσκο το media στην Συγγγρού προχτές που πήγα είχε τουλάχιστον 10 κομμάτια xbox 250GB + Halo aniversary στα 199 ευρώ
naruto14 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 πάντως για να μην μπαινετε σε σκέψεις arcade + αυτό τον δίσκο το media στην Συγγγρού προχτές που πήγα είχε τουλάχιστον 10 κομμάτια xbox 250GB + Halo aniversary στα 199 ευρώ Ακριβουτσικα το είχε. Αφου μπορεις να βρεις στο πλαίσιο Xbox 250gb+crisis 2+ forza 3 στα 189 ευρώ!
astymagos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 κινεζια full Τον εχεις δοκιμάσει; πάντως για να μην μπαινετε σε σκέψεις arcade + αυτό τον δίσκο το media στην Συγγγρού προχτές που πήγα είχε τουλάχιστον 10 κομμάτια xbox 250GB + Halo aniversary στα 199 ευρώ εγω ανεβασα την προσφορά για αυτους που πηραμε xbox+kinect στα 149 για να αναβαθμισουν φθηνα το μηχανακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα