Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξανα λεω δεν χρησιμοποιω υπολογιστη,κινιτο,και θελω να συγκεντρωθω οχι τ*****ω...

Κάνε το άλλο που είναι δοκιμασμένο...

Μπες στο δωμάτιο σου, εφόσον πρώτα φας και αφοδεύσεις για ευνοήτους λόγους...

Κράτα μέσα στο χώρο σου ΜΟΝΟ βιβλία, τετράδια, και οτιδήποτε είναι απαραίτητο ώστε να διαβάσεις!

Απομάκρυνε επίσης αιχμηρά αντικείμενα, διότι στο 2ωρο πάνω, ίσως, λέω ίσως, αποπειραθείς να βάλεις τέλος στην κατά τα άλλα μοναδική ύπαρξη σου!

Κλείσε την πόρτα, και πες σε κάποιον εκτός πόρτας να κλειδώσει και να κρατήσει το κλειδί, για 3 ώρες για παράδειγμα...

Επίσης πολύ σημαντικό tip : Πες τους πως αν ακούσουν κραυγές, ροχαλητό ή χτυπήματα στην πόρτα να μην σε λυπηθούν και να μην σου ανοίξουν! Δες τον σαν ΟΚΑΝΑ!

Λόγω δικαιολογημένης και αναμενόμενης νύστας που θα σου χτυπήσει την πόρτα με το πέρας μερικών ωρών, απομάκρυνε [αν έχεις κοντά σου] όλα τα valium, lexotanil κ.α. που ίσως δια μαγείας βρεθούν στον υγρό μα διψασμένο ουρανίσκο σου!

Τέλος, εξοπλίσου με 2-3 διπλούς espresso σκέτους, επίσης έχε ''δυνατό φως'' στο γραφείο που διαβάζεις, διότι αποτρέπει το άνω βλέφαρο να βρεθεί με το κάτω!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δούλευες τα τελευταία δύο-τρία χρόνια, λογικό είναι πλέον να κουράστηκες και να μη μπορείς να ξαναμπείς σε πρόγραμμα.

Σκέψου όμως ότι δεν έμεινε καιρός. Σε λίγους μήνες τα βάσανα τελειώνουν. Υπομονή.

Εγώ αυτό που συνήθως κάνω, είναι να πηγαίνω σε μέρος στο σπίτι που να μ'αρέσει να κάθομαι, φτιάχνω κανά καφέ και στρώνομαι.

Εχεις δικιο εχω κουραστει ολα αυτα τα χρονια με τα μαθηματα και το ξερω οτι ολα τελειωνουν σε λιγο γι αυτο ρωταω μηπως ξερετε καμια καλη βιταμινη για να κρατηθω συγκεντρωμενος αυτους τους τελευταιους μηνες!!

android.png

Κάνε το άλλο που είναι δοκιμασμένο...

Μπες στο δωμάτιο σου, εφόσον πρώτα φας και αφοδεύσεις για ευνοήτους λόγους...

Κράτα μέσα στο χώρο σου ΜΟΝΟ βιβλία, τετράδια, και οτιδήποτε είναι απαραίτητο ώστε να διαβάσεις!

Απομάκρυνε επίσης αιχμηρά αντικείμενα, διότι στο 2ωρο πάνω, ίσως, λέω ίσως, αποπειραθείς να βάλεις τέλος στην κατά τα άλλα μοναδική ύπαρξη σου!

Κλείσε την πόρτα, και πες σε κάποιον εκτός πόρτας να κλειδώσει και να κρατήσει το κλειδί, για 3 ώρες για παράδειγμα...

Επίσης πολύ σημαντικό tip : Πες τους πως αν ακούσουν κραυγές, ροχαλητό ή χτυπήματα στην πόρτα να μην σε λυπηθούν και να μην σου ανοίξουν! Δες τον σαν ΟΚΑΝΑ!

Λόγω δικαιολογημένης και αναμενόμενης νύστας που θα σου χτυπήσει την πόρτα με το πέρας μερικών ωρών, απομάκρυνε [αν έχεις κοντά σου] όλα τα valium, lexotanil κ.α. που ίσως δια μαγείας βρεθούν στον υγρό μα διψασμένο ουρανίσκο σου!

Τέλος, εξοπλίσου με 2-3 διπλούς espresso σκέτους, επίσης έχε ''δυνατό φως'' στο γραφείο που διαβάζεις, διότι αποτρέπει το άνω βλέφαρο να βρεθεί με το κάτω!

Χαχαχα παρολο που οι μεθοδοι σου ειναι καλοι ειναι λιγο υπερβολικοι!!! Και μαλλον αυτο θα κανω αν τα δω ασχημα τα πραγματα!!!

Δημοσ.

Είναι υπερβολικοί οι τρόποι που παρέθεσα ε ;

Που να σου έλεγα αυτό που έκανα πέρυσι!

Μου έδινα χαστούκια απανωτά, και μετά ελαφρά μπουκετάκια...

Δημοσ.

Εχεις δικιο εχω κουραστει ολα αυτα τα χρονια με τα μαθηματα και το ξερω οτι ολα τελειωνουν σε λιγο γι αυτο ρωταω μηπως ξερετε καμια καλη βιταμινη για να κρατηθω συγκεντρωμενος αυτους τους τελευταιους μηνες!!

Ίσως για να αποκτήσεις όρεξη ξανά, σε περίπτωση πάντα που μπορείς να το κάνεις, πες σε κανάν φίλο σου να διαβάζετε παρέα. Να διαβάζετε όμως. Έτσι και θα βοηθηθείς περισσότερο (απορίες, θα υπάρχει κάποια κόντρα μεταξύ σας για το ποιος θα βγάλει την άσκηση κ.λπ.) και δε θα είναι βαρετά.

Όσων αφορά τις βιταμίνες, σε φαρμακείο σίγουρα κάτι θα βρεις. Από εκεί και πέρα, χυμούς, καφέδες, πολλά πάτερ ημών και καθάρισες.

Δημοσ.

Ίσως για να αποκτήσεις όρεξη ξανά, σε περίπτωση πάντα που μπορείς να το κάνεις, πες σε κανάν φίλο σου να διαβάζετε παρέα. Να διαβάζετε όμως. Έτσι και θα βοηθηθείς περισσότερο (απορίες, θα υπάρχει κάποια κόντρα μεταξύ σας για το ποιος θα βγάλει την άσκηση κ.λπ.) και δε θα είναι βαρετά.

Σαφώς η επιλογή είναι του R.M, αλλά αυτό που προτείνεις όσες φορές το προσπάθησα δεν έφερε αποτέλεσμα!mrgreen.png

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας θα τις ακολουθησω και ο θεος βοηθος!!:-)

android.png

Δημοσ.

Σαφώς η επιλογή είναι του R.M, αλλά αυτό που προτείνεις όσες φορές το προσπάθησα δεν έφερε αποτέλεσμα!mrgreen.png

Ο αδερφός μου πάντως που εφάρμοσε το αυτό σύστημα παρέα με τον ξάδερφο, κατάφεραν και πέρασαν ασοεε. Είναι να πεις "τώρα διαβάζουμε" βασικά.

Όποιος έχει τη δυνατότητα να διαβάζει με άλλον, να διαβάζει όμως, πιστεύω ότι είναι τυχερός για τα προτερήματα κυρίως που ανέφερα σε παραπάνω ποστ. Σίγουρα πάντως, μόνο θετικά έχει.

και ο θεος βοηθος!!:-)

Άστον αυτόν. Από μας εξαρτάται τι θα καταφέρουμε.

Δημοσ.

Μεγαααααααααααλη κουβέντα για να ειπωθεί εύκολα...fear.png

Χεχεχε. Εμένα μου λες; Του χρόνου θα είμαι στην ίδια μοίρα με τον topic starter. :-D

Δημοσ.

Χεχεχε. Εμένα μου λες; Του χρόνου θα είμαι στην ίδια μοίρα με τον topic starter. :-D

Του χρόνου τον Μάη δίνεις πανελλήνιες ;

Δημοσ.

Δυστυχως. Να δω και γω τι θα καμω. Μονο στα λογια και στις συμβουλες ειμαι καλος. :D

Μιας και τα πέρασα και εγώ πριν 7 μήνες τα Πανελληνιακά, οτιδήποτε θελήσεις στείλε μου pm!mrgreen.pngmrgreen.pngmrgreen.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...