arianos16 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Πως γινεται? Ποσοι τροποι υπαρχουν? Ποιος ειναι ο καλυτερος με την εννοια οτι θα αντεξει αρκετο καιρο και θα ειναι και ποιοτικο. Επισης δεν αναφερομαι σε ενα απλο βαψιμο αλλα θα βγει σχεδιο πανω στο κουτι και θα εχει λεπτομερια
karmen1983 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Με αυτά που ζητάς οι απαντήσεις είναι: 1) Ηλεκτροστατική 2) Και για σχέδια αερογραφία αν μιλάμε για ωραία σχέδια με άποψη ... Το θέμα είναι μέχρι πόσα μπορείς να διαθέσεις για το όλο θέμα
arianos16 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Με αυτά που ζητάς οι απαντήσεις είναι: 1) Ηλεκτροστατική 2) Και για σχέδια αερογραφία αν μιλάμε για ωραία σχέδια με άποψη ... Το θέμα είναι μέχρι πόσα μπορείς να διαθέσεις για το όλο θέμα η ηλεκτροστατικη ποσο κανει? εννοειται οτι ειναι σχεδιο με αποψη(3 χρονια graffiti ) Ποσα θα χρειαστουν ειναι το θεμα
karmen1983 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Λογικά πάει ανάλογα τα κομμάτια που θα βαφτούν και αν θα βάψεις κανένα κουτί μεγάλο ή μικρό Για την αερογραφία ανάλογα λογικά και εκεί την πολυπλοκότητα. Πρέπει να ρωτήσεις άτομα που ασχολούνται με αυτά για να μάθεις Αν ήσουν Αθήνα θα σου έλεγα να μίλαγες με Κοπρίτη αλλά δεν νομίζω να χάνεις και τίποτα να τον ρωτήσεις πάνω κάτω τιμές. Το παλικάρι είναι Αθήνα.
arianos16 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Λογικά πάει ανάλογα τα κομμάτια που θα βαφτούν και αν θα βάψεις κανένα κουτί μεγάλο ή μικρό Για την αερογραφία ανάλογα λογικά και εκεί την πολυπλοκότητα. Πρέπει να ρωτήσεις άτομα που ασχολούνται με αυτά για να μάθεις Αν ήσουν Αθήνα θα σου έλεγα να μίλαγες με Κοπρίτη αλλά δεν νομίζω να χάνεις και τίποτα να τον ρωτήσεις πάνω κάτω τιμές. Το παλικάρι είναι Αθήνα. δες για αερογραφια τα εχω ολα κομπρεσερια πιστολια κλπ.. τιμες απο βαφες δεν ξερω και τη βαφη ακριβως θελει!
Ian_Dragonheart Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Εκτος απο ηλεκτροστατική σαν μια πιο οικονομική λύση θα ήταν σίγουρα βαφή αυτοκινήτου οι οποια σε συνδυασμό με κάποιες αερογραφίες θα απογειώσουν το αισθητικό αποτέλεσμα. Ρίξε και μια ματιά εδώ με κάποιες δουλειές για να πάρεις κάποιες απλές ιδέες... http://www.facebook.com/media/albums/?id=122446064496377
arianos16 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Εκτος απο ηλεκτροστατική σαν μια πιο οικονομική λύση θα ήταν σίγουρα βαφή αυτοκινήτου οι οποια σε συνδυασμό με κάποιες αερογραφίες θα απογειώσουν το αισθητικό αποτέλεσμα. Ρίξε και μια ματιά εδώ με κάποιες δουλειές για να πάρεις κάποιες απλές ιδέες... http://www.facebook.com/media/albums/?id=122446064496377 δικα σου ειναι?
arianos16 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ναι δικά μου... Αμα σε στειλω σχεδιο και το καπακι θα μπορεσεις να το κανεις...?
Ian_Dragonheart Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Στείλε μου το σχέδιο να το δω και βλέπουμε...
arianos16 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Στείλε μου το σχέδιο να το δω και βλέπουμε... πες μις τιμη για να μην μου ερθει κανας ταμπλας κατα κουτελα :Ρ το σχεδιο τωρα εξαρταται μπορεις να κανεις πολυπλοκα πραματα?
Ian_Dragonheart Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Η τιμή καθορίζεται αυστηρά απο το χρώμα (ποιοτητα, ποσότητα), και την τεχνοτροπία...πχ αν θες μονο εξωτερικό βάψιμο η γενικό. Διχρωμίες, τριχρωμιες, πέρλες κλπ. Ανέβασε μια φωτογραφία απο το κουτί καθώς και το σχέδιο που θες και θα σου πω τιμή. Θα φροντίσω να πέσεις στα μαλακά
arianos16 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Η τιμή καθορίζεται αυστηρά απο το χρώμα (ποιοτητα, ποσότητα), και την τεχνοτροπία...πχ αν θες μονο εξωτερικό βάψιμο η γενικό. Διχρωμίες, τριχρωμιες, πέρλες κλπ. Ανέβασε μια φωτογραφία απο το κουτί καθώς και το σχέδιο που θες και θα σου πω τιμή. Θα φροντίσω να πέσεις στα μαλακά οκ απο αυριο γιατι δεν ειμαι στο πισι μου τωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα