Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά

σκέφτομαι να αγοράσω ένα ipod touch από αμερική μιας και έχω πάει για χριστούγεννα

το μονο που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι άμα θα έχει ελληνικό menu-πληκτρολόγιο κτλ και αν όχι αν μπορώ να τα προσθέσω χωρίς jailbreak άμα γίνεται

και άμα χρειαστεί jailbreak θα υπάρχει κανένα θέμα σχετικά με τη σταθερότητα της συσκευής η οτιδήποτε άλλο? τα ρωτάω αυτά γιατί θα το δώσω σε κοπέλα και δεν θέλω τώρα να κάθεται να μπλέκει με τέτοια θέματα γιατί δεν το έχει :P

ευχαριστώ εκ των προτερων :D

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά

σκέφτομαι να αγοράσω ένα ipod touch από αμερική μιας και έχω πάει για χριστούγεννα

το μονο που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι άμα θα έχει ελληνικό menu-πληκτρολόγιο κτλ και αν όχι αν μπορώ να τα προσθέσω χωρίς jailbreak άμα γίνεται

και άμα χρειαστεί jailbreak θα υπάρχει κανένα θέμα σχετικά με τη σταθερότητα της συσκευής η οτιδήποτε άλλο? τα ρωτάω αυτά γιατί θα το δώσω σε κοπέλα και δεν θέλω τώρα να κάθεται να μπλέκει με τέτοια θέματα γιατί δεν το έχει :P

ευχαριστώ εκ των προτερων :D

Θα έχεις ελληνικά χωρίς jailbreak.

Δημοσ.

Ελληνικά κανονικά χωρίς jailbreak.

Όσο για το αν αξίζει να κάνεις jailbreak, έχει να κάνει κυρίως με το κατά πόσο έχει σκοπό να πληρώνει για να αγοράζει εφαρμογές η κοπέλα, ή αν βολεύεται με τις free.

Αν μπορεί με τις free, δεν κάνεις jailbreak. Αν πληρώνει για paid, δεν χρειάζεται jailbreak. Αν θέλει free τις paid, κάνεις jailbreak.

Προσωπικά το jailbreak μου φαίνεται χρήσιμο όταν μια εφαρμογή κάνει πάνω από €5 στο App Store, οπότε και την κατεβάζω for free [παράνομα, shame on me :devil: ].

Κατά τα άλλα δεν θα βρει κάποια ιδιαίτερη χρησιμότητα η κοπέλα, θεωρώ. :mrgreen:

Τέλος, σπάνια έχω προβλήματα σταθερότητας λόγω jailbreak. ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...