Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα..

Εχω αυτη την καρτα γραφικων (βλεπε εικονα)

post-223961-0-00291700-1325800402_thumb.jpg

και με κανει πολλες γραμμες στα παιχνιδια ή και ετσι στα ξαφνικα π.χ αν δω ενα βιντεο στο youtube ..

Τα εχει φτυσει η καρτα ή κατι αλλο?

Δημοσ.

Πας εδώ φίλε μου http://support.amd.c...SupportHub.aspx και γράφεις τα ίδια όπως στην εικόνα παρακάτω post-225176-0-37179500-1325853779_thumb.jpg

Στην επιλογή Operating System, βάζεις τα windows που έχεις, και μετά κατεβάζεις τους drivers!mrgreen.png

Φιλε μου το εκανα αλλα λεει οτι υποστηριζονται vista ενω εχω τα 7αρια..

Δημοσ.

Φιλε μου το εκανα αλλα λεει οτι υποστηριζονται vista ενω εχω τα 7αρια..

Έχεις δίκιο...

Μιας και είμαι ''πράσινος'' δεν γνώριζα πως η AMD [πρώην ATI], για τις κάρτες από την σειρά 2000 και πριν, δεν προσφέρει στους οδηγούς της υποστήριξη για τα windows 7!

Δεν ξέρω τι να σου πω φίλε μου, περίμενε κάποιον ''κόκκινο'' που ίσως γνωρίζει καλύτερα !

Χρόνια Πολλά!

Δημοσ.

φιλε νομιζω επειδη vista-7 εχουν το ιδιο core αν κατεβασεις τα drivers για vista θα μπουν μια χαρα στα 7 . ας το επιβεβαιωσει καποιος :)

Δημοσ.

φιλε νομιζω επειδη vista-7 εχουν το ιδιο core αν κατεβασεις τα drivers για vista θα μπουν μια χαρα στα 7 . ας το επιβεβαιωσει καποιος :)

Συνήθως ότι κάνει για vista κάνει και για 7. Μη φοβού. Προχώρα.

Δημοσ.

αυτοι οι drivers που εχει ειναι οι default που περνανε τα windows οσο θυμαμαι για αυτο και γραφουν microsoft corporation.

οποτε αυτοι οι drivers δεν ειναι ουτε για παιχνιδια ουτε για τιποτα.

Δημοσ.

αυτοι οι drivers που εχει ειναι οι default που περνανε τα windows οσο θυμαμαι για αυτο και γραφουν microsoft corporation.

οποτε αυτοι οι drivers δεν ειναι ουτε για παιχνιδια ουτε για τιποτα.

Που τους βρισκω αυτους τους οδηγους??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...