pabou13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μα και εγώ είπα ΚΑΛΟ είναι να κανει. Οχι ότι δεν θα δουλέψει η Mobo με AM3 Το διαβασα γρηγορα και εβγαλα διαφορετικο νοημα, οποτε συμφωνουμε και οι δυο σας ο καθενας απο την μερια του εχεται απολυτο δικιο να΄στε καλα. Kαλοδουλευτα ευχομαι
maik42 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 η μητρικη και οι μνημες εφτασαν το μεσημερι. το τροφοδοτικο δεν το ειχει το vision και ετσι το περιμενω απο αλλου. αρα το συστημα θα στηθει απο εβδομαδα,και για να μην ανοιγω κουτια και δοκιμαζω, να ρωτησω αυτο που μου εκανε εντυπωση. η καρτα θα χωρεσει να κουμπωσει στην πρωτη PCI-E; γιατι βλεπω οτι η ψυκτρα απο επανω ειναι πολυ κοντα σ' αυτην. edit: πολυ βαρια η μητρικη ρε παιδια!!!
karmen1983 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μια χαρά θα χωρέσει. Δεν νομίζω να έχεις θέμα Σιγά βρε που είναι βαριά η μητρική.
maik42 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μια χαρά θα χωρέσει. Δεν νομίζω να έχεις θέμα Σιγά βρε που είναι βαριά η μητρική. 2 κιλα.οσο ηταν ολος ο πυργος μαζι μα τα hardware που ειχα κανει πριν απο 3 χρονια
pabou13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Xaxa ωραιος, μεγειες!! Για οποια βοηθεια μην διστασεις, εδω ειμαστε
maik42 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Xaxa ωραιος, μεγειες!! Για οποια βοηθεια μην διστασεις, εδω ειμαστε εν'ταξη παιδια.
karmen1983 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 εν'ταξη παιδια. Σε τάξη δεν μας βάζεις που να χτυπιέσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα