Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hello every1! Ψάχνω για θήκη και προστατευτική ζελατίνα για το 4s. Σκοπός μου να μην αυξήσει ιδιαίτερα τις διαστάσεις και να είναι εύχρηστη (όποτε είχα κλειστή θήκη κατέληγε στο μπαούλο). Πήγα στα mm και είχε έναν εκπρόσωπο της apple που μου έδειξε διάφορες. Ξεχώρισα μια momo design bumper style η οποία μου είπε ότι είναι από κορυφαία υλικά και καλά με πολύ καλή προστασία, για το λόγο αυτό και η τιμή ήταν τσιμπημένη στα 35 ευρώ. Την έχει δοκιμάσει κανείς? Από ζελατίνα είχε μια στα 10 ευρώ για μπροστινή κάλυψη που δεν αφήνει δακτυλιές.

• Super Moderators
Δημοσ.

hello every1! Ψάχνω για θήκη και προστατευτική ζελατίνα για το 4s. Σκοπός μου να μην αυξήσει ιδιαίτερα τις διαστάσεις και να είναι εύχρηστη (όποτε είχα κλειστή θήκη κατέληγε στο μπαούλο). Πήγα στα mm και είχε έναν εκπρόσωπο της apple που μου έδειξε διάφορες. Ξεχώρισα μια momo design bumper style η οποία μου είπε ότι είναι από κορυφαία υλικά και καλά με πολύ καλή προστασία, για το λόγο αυτό και η τιμή ήταν τσιμπημένη στα 35 ευρώ. Την έχει δοκιμάσει κανείς? Από ζελατίνα είχε μια στα 10 ευρώ για μπροστινή κάλυψη που δεν αφήνει δακτυλιές.

Από το Public στο Σύνταγμα πήρα την Hula Case της Case-Mate (πληροφορίες εδώ και εδώ). Επειδή έχω το μαύρο iPhone 4S, προτίμησα τη λευκή θήκη και η αντίθεση είναι αρκετά ευχάριστη, τουλάχιστον για εμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...