Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω Macbook και θέλω να μεγαλώσω μια φωτογαραφία απο 2mb στα 4mb

χωρις να χαλασει η αναληση της,πως μπορω να το κανω?Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

οεο; Τι ακριβώς εννοείς; Να μεγαλώσεις μια φωτογραφία ως προς το μέγεθος αρχείου (!!!) δε γίνεται. Να μεγαλώσεις το πραγματικό μέγεθος μια φωτογραφίας (πχ σε εκατοστά), αλλά σε μεγαλύτερες διαστάσεις από ότι αρχικά τραβήχτηκε και χωρίς να χαλάσει η ανάλυσή της, πάλι δε γίνεται. Να ζουμάρεις σε μια φωτογραφία μέχρι ενός σημείου, χωρίς να χαλάσει η ανάλυσή της, γίνεται

Δημοσ.

οεο; Τι ακριβώς εννοείς; Να μεγαλώσεις μια φωτογραφία ως προς το μέγεθος αρχείου (!!!) δε γίνεται. Να μεγαλώσεις το πραγματικό μέγεθος μια φωτογραφίας (πχ σε εκατοστά), αλλά σε μεγαλύτερες διαστάσεις από ότι αρχικά τραβήχτηκε και χωρίς να χαλάσει η ανάλυσή της, πάλι δε γίνεται. Να ζουμάρεις σε μια φωτογραφία μέχρι ενός σημείου, χωρίς να χαλάσει η ανάλυσή της, γίνεται

Οκ.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Θα το θέσω αλλιώς,θέλω να κάνω την φωτο προφιλ στην σελιδα μου στο facebook να ειναι παραλληλη και προς τα κατω,δηλαδη σε διστασεις 180 χ 455,η φωτο που εχω ειναι 180 χ 135,δηλαδη θελω εναν τροπο να την συμπιεσω προς τα κατω χωρισ να χαθει η αναλυση της.Μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα ή κατι αλλο που μπορει να με βοηθησει?

Δημοσ.

Δε μπορείς να τη συμπιέσεις έτσι όπως λες και να μη χαθεί η ανάλυση (πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει κάτι τέτοιο; ), αυτό που μπορείς να κάνεις είναι crop στην εικόνα (να κόψεις δηλαδή κάποιο μέρος της). Δε ξέρω κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας που να μην το κάνει αυτό, γίνεται ακόμα και online (http://pixlr.com/editor/) και νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις ακόμα και από το fb (αφού πρώτα κάνεις upload την εικόνα σου δίνει τέτοια επιλογή)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...