Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά χρειάζομαι την βοήθειά σας....Έχω σύνδεση Wind με modem ZTE ZXV108L και έχω πολύ ms στο LoL...Πήρα τηλέφωνο στο 13800(εξυπηρέτηση πελατών) και μου είπαν να κάνω port forward. To έκανα αυτό αλλά έγινε χειρότερα και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Χρειάζομαι άμεση βοήθεια.

Στείλτε από κάτω τα μηνύματα και όποιος ξέρει από αυτά ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα για να το φτιάξουμε μέσω TeamViewer ή Skype

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Για ποσο ms μιλάμε ?

Εισαι σίγουρος οτι έγινε το port forward σωστα τσέκαρε το με αυτο το πρόγραμμα Port Checker

ms >360

Παιδιά έβαλα και μια εικόνα δείτε και πείτε μου τι άλλο χρειάζεταιpost-222664-0-39297900-1325802850_thumb.png

Δημοσ.

Άνοιξε ενα command prompt δώσε ipconfig και δες πια ειναι η ip του υπολογιστή σου γιατι το 192.168.1.254 δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό , πρέπει να ειναι κατι σε 192.168.1.2 η 3.

Επίσης κλείσε οτι firewall έχεις σε router και windows

Edit : Υπάρχει ίδιο θέμα εδώ για το port forward του συγκεκριμένου router απο εναν αλλο φίλο, ρίξε και εδώ μια ματια αν δεν καταλάβες κατι η δεν τα καταφέρεις.

Δημοσ.

στο port forward δεν θα βαλεις την Ip του ρουτερ αλλα την ip του Pc σου που καλο θα ειναι να την δωσεις καρφωτα στο Tcp /ip.επισης αν εχει η wind ζητα να σε βαλουν σε fast path αντι για interleave για να μειωθει λιγο το Ping σου

Δημοσ.

Για να μην ψαχνεσε, το LoL δε θελει PF.

Κανε πρωτα complete scan με το malwarebytes, update πρωτα.

Δες αν σου επεσε το Latency.

Δημοσ.

η ας δοκιμασει με αλλο pc αν εχει ευκαιρο.και ας ρωτησει για Fast path κιολας.

το Port forward ετσι και αλλιως εγινε λαθος.

το >360ms μου βαραει πολυ τεραστιο εκτος αν ειναι κανας server αμερικη εκτος αν ειναι πιτα κανα dslam

Δημοσ.

η ας δοκιμασει με αλλο pc αν εχει ευκαιρο.και ας ρωτησει για Fast path κιολας.

το Port forward ετσι και αλλιως εγινε λαθος.

το >360ms μου βαραει πολυ τεραστιο εκτος αν ειναι κανας server αμερικη εκτος αν ειναι πιτα κανα dslam

καλα σαφως να δοκιμαεει και με αλλο pc αν υπαρχει η δυνατοτητα αλλα, θα τοχε πει και θα τοχε κανει μαλλον.

Το fast path δεν εχει σχεση στη περιπτωση μας.

Δημοσ.

καλα σαφως να δοκιμαεει και με αλλο pc αν υπαρχει η δυνατοτητα αλλα, θα τοχε πει και θα τοχε κανει μαλλον.

Το fast path δεν εχει σχεση στη περιπτωση μας.

το fasth path το λεω αφου λυθει αυτο το προβλημα για να εχει ακομα καλυτερο ping.δεν ειπα οτι φταιει το interleave αλλα καλο θα ειναι για ακομα καλυτερα να παει και σε fast path.τωρα για το pc το προτεινα μηπως δεν το εχει σκεφτει.η μπορει να δοκιμασει με κανενος φιλου.

Δημοσ.

Το fast path απλα θα βελτιώσει οτι lag και να έχει, σε αρκετές περιπτώσεις τουλάχιστον αν οχι σε ολες.

Τελικά το δοκίμασες υπάρχει καμια βελτίωση ?

Δημοσ.

Το fast path απλα θα βελτιώσει οτι lag και να έχει, σε αρκετές περιπτώσεις τουλάχιστον αν οχι σε ολες.

Τελικά το δοκίμασες υπάρχει καμια βελτίωση ?

απλα να δουμε για αρχη που οφειλεται αυτο το μεγαλο ping.Pc,server,malware?δεν ξερω αν δινει η wind fast path

• Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι, το LoL δεν χρειάζεται port forward, κάτι άλλο φταίει...

ας checkάρει για malware, viruses όπως ειπώθηκε, ας κλείσει και το WiFi σε περίπτωση που κάποιος καβατζώνει net και μετά να κάνει μερικά pings με Γερμανία...

Δημοσ.

ας βγαλει επισης και τα αλλα Pc αν εχει αλλα pc και ειναι συνδεδεμενα με καλωδιο.γενικως θελει δοκιμες ενα ενα για να αρχισει να αποκλεει τι δεν φταιει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...