TheDevilMayCare Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μαλιστα...δηλαδη αν απενεργοποιησω απο Pentium D τον ενα πυρηνα, δεν θα εχει προβλημα = δε θα αλλαξει τιποτα cpu usage κ.λπ., σωστα? αφου απο μονοπυρηνο P4 σε δυπυρηνο...δε θα εχει διαφορα και καλα! Το ιδιο και με Ε4300: απενεργοποιεις ενα core = καμια διαφορα σωστα? Ρητορικες ειναι, οι παραπανω ερωτησεις! (τουλαχιστον για/σε windows)
LouCi4er Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Εγω παντως στο κατεβαστηρι εχω εναν Pentium 4 (με HT ομως) και μια 6800.Μεχρι 720p mkv που εχω δοκιμασει,παντα vlc,δεν τα καταλαβαινει καθολου.1080p να πω την αληθεια δεν δοκιμασα.
veteranos123 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Εγω ειμαι με αυτην Link πανω απο ενα μηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Παιζω και τα παιχνιδια που υπαρχουν στην αξιολογηση(δικια μου ειναι η αξιολογηση)
micos000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μαλιστα...δηλαδη αν απενεργοποιησω απο Pentium D τον ενα πυρηνα, δεν θα εχει προβλημα = δε θα αλλαξει τιποτα cpu usage κ.λπ., σωστα? αφου απο μονοπυρηνο P4 σε δυπυρηνο...δε θα εχει διαφορα και καλα! Το ιδιο και με Ε4300: απενεργοποιεις ενα core = καμια διαφορα σωστα? Ρητορικες ειναι, οι παραπανω ερωτησεις! (τουλαχιστον για/σε windows) Τι λες τώρα; Δεν κατάλαβα. Αν διάβασες τι γράφω, αναφέρομαι σε αναπαραγωγή hd αρχείων. Το αν έχει 1 ή 2 πυρήνες μικρή σημασία έχει στην αναπαραγωγή τους. Και οι απαντήσεις μου ρητορικές είναι...
TheDevilMayCare Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Το αν έχει 1 ή 2 πυρήνες μικρή σημασία έχει στην αναπαραγωγή τους. και <<Οι πολλαπλοί πυρήνες δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω>> Δηλαδη (μας λες οτι) αν στη cpu απενεργοποιησω τον ενα πυρηνα = no problem??
micos000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Είπα ότι ένας μονοπύρηνος πάνω από 2GHz είναι καλύτερος από έναν διπύρηνο στα 1.8 για αναπαραγωγή πολυμέσων. Δεν ανέφερα τίποτα για απενεργοποίηση πυρήνων και τέτοιες αλχημείες. EDIT: και για να μην παρεξηγηθώ, μιλάω για επεξεργαστές με παρόμοια τεχνολογία, μην συγκρίνουμε cpu 15ετίας (P4) με μοντέρνους επεξεργαστές.
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 η παιρνεις μια καινουρια 6450 η παιρνεις μια μεταχειρισμενη ειπεδου 3850-4850 δινοντας μεχρι 40-50 ευρω το πολυ. και μετα πατα στην υπογραφη μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα