Προς το περιεχόμενο

XCOM: Enemy Unknown

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Στη διάρκεια της αποστολής δε νομίζω να γίνεται, ειδικά στην αρχή που οι βαθμοί μετράνε πολύ, κρατάω σημειώσεις, ακριβώς για να μοιράζω τα kills, εφόσον υπάρχει τέτοιο περιθώριο.

Περιμένω κάποια πληροφορία για το νέο dlc, για να ξεκινήσω νέο campaign, αλλά έτσι όπως το πάνε δε με βλέπω να αντέχω :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μολις τελειωσω και εγω το τωρινο μου campaign (2 levels ακομα με τον psy assault μου να παρω και θα μπω μεσα στο μωβ μαραφετι) θα ξεκινησω -normal- αλλα ironman και οτι γινει.

Κατάλαβα, οπότε θα ακολουθήσω και γω τη λύση του snoob με σημειώσεις. :)

Σε τι δυσκολία το παίζεις τώρα? Εγώ πάντως χωρίς να έχω εμπειρία από προηγούμενα XCOM το πρώτο campaign, όταν βγήκε, το είχα παίξει σε normal και ήμουν ΟΚ, ευχαριστιόμουν το παιχνίδι και δε έβλεπα την ώρα να γυρίσω σπίτι να παίξω (37 ώρες σε 1 εβδομάδα!). Μετά πήγα ironman classic και σιχτίριζα όλη την ώρα με τα γνωστά θέματα του biased rng. χαχα. Οπότε τώρα το παίζω ironman normal και πάει μια χαρά. Για την ακρίβεια πάει παραπάνω καλά από όσο θα ήθελα, οπότε το επόμενο το κόβω classic απλό και μετά βλέπω ξανά για classic ironman.

Πάντως δε θέλω καν να φανταστώ impossible ironman. Έχει γέλιο και η περιγραφή του impossible :"play this if you  enjoy pain" ή κάτι παρόμοιο. χαχαχα

Ψάχνω εδώ και καιρό κανένα παιχνίδι σε ίδιο ακριβώς στυλ αλλά με fantasy setting. Ξέρει κανείς αν παίζει τπτ?

Μπράβο! Την είχα ξεχάσει αυτή τη συζήτηση. :D

Δε βλέπω κάτι πάντως σε αυτό που ψάχνω, δλδ κάτι πιο σύγχρονο... Και shadowrun το έχω στα υπόψιν αλλά και πάλι δεν είναι pure fantasy και δεν έχει βγει ακόμα.

edit: Πολλά υποσχόμενο φαινεται το space hulk (για scifi), πάντως σε ίδιο στυλ, και απ'ότι λέγανε οι devs τους με πολλά δανεισμένα στοιχεία από XCOM.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά τα heroes με εξαίρεση το 5 και το 6 τα είχα λιώσει. Το 2 ήταν από τα πρώτα αυθεντικά παιχνίδια μου στο δημοτικό... Μιλάμε για πολύ λιώσιμο. Και τώρα σε παρόμοιο στυλ παίζω το king's bounty μετά από τις συμβουλές του snoob και άλλων insomniacs, το οποίο θεωρώ από τα καλύτερα παιχνίδια της περασμένης πενταετίας χωρίς να έχει αναγνωριστεί όσο αξίζει. Αλλά, και αυτά δεν είναι στη φάση του XCOM. Τέσπα. Θα περιμένω το shadowrun. Ανακοινώθηκε για Καλοκαίρι, btw δεν υπάρχει thread για shadowrun returns...

Χτες δοκίμασα ξανά (μετά από κάποιες αποτυχημένες φορές στο πρώτο playthrough) το archangel armor. Είναι Θεικό!! Το έβαλα στο sniper σε medium Ufo crash site. Τον ανέβασα κατευθείαν πάνω και σε μια κρίσιμη στιγμή που μου την έπεσαν καβούρια σε απόσταση κλανιάς από την ομάδα μου, έδωσε το τελευταίο kill στον αέρα με πιστολάκι! Απλά επικό. Πλέον θα την εφαρμόσω στον στάνταρ εξοπλισμό την archangel.

Επεξ/σία από remalis

Το τελειωσα και εγω με epic σκηνικο. Uber ethereal? Χα, με ολα τα buffs αναμενα (και μολις με 2 HP left) ειχα 43% πιθανοτητα να τον κανω mind control...και πετυχε. Στον επομενο γυρο εριξα ενα rift με τον στρατιωτη μου και ενα rift με τον uber ethereal στον εαυτο του και ψοφος κακος. Classic mode cleared σε 446 μερες με 10 χωρες.

Ξεκινησα και παλι τωρα στο NORMAL αλλα ironman. Αντε να δουμε πως θα παει. Θα το φαω το πληκτρολογιο ή οχι?

• Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Ξέρει κανείς αν θα υπάρξουν κι άλλα dlc's ή expansions για το παιχνίδι??

Το έχω βρει σε προσφορά και σκέφτομαι να το πάρω αλλά θα μπορούσα να κάνω υπομονή αν υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να βγει κάποια Complete/GOTY Edition η οποία θα προσθέτει αρκετά πράγματα...

Εκνευριστηκα γαμω το μου. Τελειωσα το ironman normal mode σχετικα νερακι (εκτος απο 2 μαλακιες που εκανα) και ξεκινησα ironman classic και εφαγα ητα απο bug. Θυμαστε αυτο το ωραιο bug που γινονται ολοι οι aliens του χαρτη alert και σου την πεφτουν ολοι μαζι? Ε αυτο ακριβως. Επρεπε να το μυριστω οτι θα γινοταν κατι τετοιο γιατι δεν εμφανιστηκε καν το extraction point οποτε ή θα το πολεμουσα ή θα εκανα abort αμεσα. Περιτο να πω οτι το πολεμησα και με βιασαν. Το μονο ευτυχημα ειναι οτι ειναι νωρις και -ισως- το σωσω αλλα μετα σκεφτομαι οτι αν ξαναγινει κατι τετοιο την εχω πολυ ασχημα. 

Ξαναξεκιναω classic mode αν ειναι αλλα θα το παιξω σαν ironman χωρις να εχω επιλεξει ironman. Καθαρα για λογους back up θα το εχω. 

Το είχα αφήσει τόσο καιρό στην άκρη και είπα να δοκιμάσω classic+ironman. Αφού στην 1η κιόλας αποστολή είχα 2 τραυματίες με τραγική αστοχία, έκανα ένα μικρό στατιστικό για την 2η αποστολή.

XCOM 2/12

ALIEN 7/14

με αποτέλεσμα όλοι η ομάδα μου να πεθάνει.

Συμπεράσματα. Γνωρίζω ότι αν δεν έχεις καλούς soldiers, δεν έχεις καμία τύχη. Αν από την αρχή σου ροκανίζουν την ομάδα, πως θα συνεχίσεις? Ο.Κ. να δεχτώ ότι ξέρουν να χρησιμοποιούν καλύτερα τα όπλα τους, αλλά οι δικοί μου γιατί να ρίχνουν στον γάμο του καραγκιόζη? Critical πίσω από full cover, αιφνιδιασμό σε soldier που τον είχα σε overwatch. Και όλα αυτά με τα αρχικά alien weapons.

Αυτά κάνει και με ξενερώνει.

• Super Moderators

Στην αρχή θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή (όχι πως αυτό σε εξασφαλίζει από απώλειες).

Προώθησα, λ.χ. λίγο νωρίτερα ένα στρατιώτη σε half cover (το οποίο είναι εντελώς αστείο με 20% προστασία, αν το καλοσκεφτείς) και είχα 1 αντίπαλο σε half cover επίσης. Από το να ρίξω τη ζαριά με 45% πιθανότητα (και περίπτωση ακόμη και σε εύστοχη βολή να κάνω μόνο 2 dmg) τον έβαλα hunker down, που τουλάχιστον γλιτώνεις το critical. 

Τον πέτυχε το Sectoid, φυσικά, αλλά το κράτησα σε σημείο που μπόρεσα στον επόμενο γύρο να το χτυπήσω με αυτούς που έρχονταν από πίσω και τουλάχιστον θα χάσω "μόλις" για οκτώ ημέρες το στρατιώτη μου (που αλλιώς, έβαζα στοίχημα ότι το critical το είχα στην τσέπη).

Εκεί που γίνεται πανικός είναι με το second wave, δεύτερη φορά που μου βγάζει τον sniper με χάλια ποσοστό ευστοχίας.

Στην αρχή, τιμάω τις χειροβομβίδες. Εντάξει, χάνεις κάποια resources, αλλά γλιτώνεις από απώλειες.

Αυτό που γράφεις για αιφνιδιασμό σε overwatch, παράξενο μου ακούγεται. Εκτός κι αν εννοείς ότι στάθηκε σε γωνία και έριξε, που αυτό ισχύει για όλους, όχι μόνο για τους εξωγήινους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...