Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ, απλά έψαχνα στα news του Steam και φοβόμουν πως κάπου το γράφει και δεν το βλέπω. Άντε να δούμε αυτό το νέο DLC, το περιμένω για καινούργιο run. 1
ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Εχουμε την παραμικρη ιδεα για το τι θα περιλαμβανει το DLC?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο, το μόνο που έχω διαβάσει κατ' επανάληψη είναι πως αναμένεται περισσότερο ουσιώδες και "πλούσιο" σε σχέση με το (μάλλον απογοητευτικό) Slingshot.
ikaruga24 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Παιδια εχει κανεις προτασεις για classic mode για τον σχεδιασμο της βασης? Τα 2 levels αναγκαστικα τα εκανα οπως να ΄ναι γιατι δεν μου εβγαινε σωστα και γρηγορα αυτο που ηθελα να κανω την δεδομενη στιγμη (αλλιως θα εχανα και αλλες χωρες). Η πολιτικη μου εχει ως εξης. Παντα power pants μονο οποτε χρειαζομαι, satelite uplinks με satelites να εχω κρατημενους παντα 1 ημερα πριν το counsil report και 1 work με 1 laboratory. Σταθηκα ιδιαιτερα ατυχος μεχρι τωρα να μου την πεσουν απο τους πρωτους 2 μηνες large και μεγαλα unidentified UFOS και φυσικα να μην εχω την δυναμη να τα στειλω πακετο crashing down. Αυτο ειχε ως αποτελεσμα καταστροφη αρκετων satelites μου και φυσικα στο τελος αυτων των 2 μηνων να μου εχουν φυγει 4 χωρες και απο οτι φενεται δεν γλυτωνω να μου φυγουν αλλες 1-2 χωρες στο τελος αυτου του μηνα (εκτος και αν μου δωσει το counsil καμια αποστολη που προσφερει worldwide panic reduction). Εριξα τρελα φραγκα στο να φτιαξω νεα satelites και νεα interceptors με laser οπλα καθως και βοηθεια απο τα global skills. Σε οτι αφορα τους στρωτιωτες μου ο πρωτος μηνας ηταν απαλευτος καθως μου πεθαιναν δεξια και αριστερα με υπερβολικα τρελα lucky shots απο τους aliens αλλα πλεον ειμαι σε καλο επιπεδο (μπορω και πολυ καλυτερα βασικα) καθως προσπερασα εντελως τα laser οπλα και πηγα απευθειας σε plasma. Arc thrower capture FTW. Επισης αυτη τη φορα δινω μια ιδιαιτερη βαση στο defense και στο support. Διαλεγω skills που εχουν να κανουν με suppresion, disabling shot, plasma grenades και rockets για καταστροφη του terain και δουλευει εξαιρετικα ακομα και εναντιον πολων αντιπαλων. Φυσικα χωρις το extended ammo δεουλεια δεν γινεται καθως καθε λιγο και λιγακι θα χρειαζοσουν να κανεις reload. Θανατος δηλαδη υπο συγκεκριμενες συνθηκες.
remalis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δείξανε teaser στην PAX. Ή expansion ή sequel μου κάνει.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ο Jake Solomon συναντά τον Julian Gollop. 2
konsolakias Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Το classic παντως τωρα που το παιζω ειναι δυσκολο σε βαθμο αδικιας. Οχι μονο δεν φτανουν οι ποροι για να κανεις οτι χρειαζεται (χρηματα ειδικα) αλλα εχω απειρα παραδειγματα που το RNG ειναι σε βαθμο αηδιας υπερ των Alien. Παραδειγμα επαιξα μια αποστολη πριν που επρεπε να σωσω μια γκομενα. Εννοειται οτι μας την πεφταν thin men. Σε καποια φαση λοιπον την τρεχω πισω απο full cover και της παταω το keep your head down ενω ριχνω και μια εξελιγμενη smoke bomb απο την support μου. Ε λοιπον σε αυτο το σημειο εχω 99% chance to miss ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΤΟ AI οχι μονο απεφυγε την 95%/75% crit sniper βολη μου αλλα το θεωρησε και απολυτα λογικο να μου σκοτωσει την civilian με 99% avoid ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ απο μικροτερο elevation. Εκανα λοιπον απειρες δοκιμες και εβγαλα το συμπερασμα οτι το RNG εχει ηδη "γραψει" μεσα ποια θα ειναι τα αποτελεσματα της καθε βολης. Γι αυτο οσες φορες και να κανεις reload παντα miss θα κανει μια βολη οτι και να γραφει στο info. Καπως μπορεις να του "χαλασεις" τα σχεδια ριχνοντας καμια grenade ή κανα rocket αλλα πραγματικα ειναι πουστικο και ειναι ο λογος που δεν μπορεις να παιξεις ironman. Μπορει βεβαια το παραπανω να συσχετιζεται με τα bugs που εχει το παιχνιδι. Είναι το προ τελευτέο mode δυσκοίας το classic; Εγώ το έπαιζα, 1 πρίν το τελευτέο, αν θυμάμε καλά. Στο mode που σε αφήνει να βάλεις 6άδα. Mε προσοχή και μερικά reload προχοράει άνετα. ειδικά όταν αποκτίσεις 6αδα ερώτηση: εγώ είχα κολίσει γιατί δεν μου έδινε engineers. Αυτό θέλει απλά farming ή δεν έχω κάνει κάτι σωστα; βρηκά ένα προτότυπο αρθρο για το game εδώ Site: http://kukugames.com/index.php?page=review&gam_id=40&glo_name=gr">http://kukugames.com/index.php?page=review&gam_id=40&glo_name=gr
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Engineers βγάζεις είτε μέσω workshop, είτε μέσω αποστολών. Το μείον των workshop είναι ότι σου τρώνε πόρους και θέσεις στη βάση, το μείον των αποστολών είναι πως ενδέχεται να σου δίνει engineers αποστολή η οποία δεν είναι σε περιοχή που πιέζεσαι, οπότε αν προτιμήσεις αυτή, ρισκάρεις μεγάλη άνοδο πανικού σε άλλη περιοχή. Θέμα επιλογών είναι, τώρα να τύχει σε επιλογή αποστολών να μην υπάρχει reward engineers δεν το θυμάμαι, αλλά δεν αποκλείεται (δεν ξέρω δηλαδή αν είναι και θέμα τύχης, νομίζω τα rewards είναι cash, scientists, engineers και experienced recruit, δε θυμάμαι κάποιο άλλο αυτή τη στιγμή).
ikaruga24 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Σωστα θυμασαι snoob. Μεταξυ αυτων ειναι οι αμοιβες της καθε αποστολης. Εμενα μου την εσπασε το RNG, γενικα τουλαχιστον στο classic επιπεδο δυσκολιας ειναι εξαιρετικα υπερ της CPU. Με πειραγμενα ζαρια παιζει το PC. Μολις τωρα επαιξα αποστολη (που εννοειται εκανα reload απο την αρχη) που assault μου με double shot ειχε 98% hit chance και 80% crit εκανε miss την μια βολη με αποτελεσμα ο κοκκινος muton να μην δει τα ραδικια αναποδα ενω ο ιδιος και κατω απο ζυγο 2 supression καταφερε να μου κριτικαρει τον assault μου για 12 damage και να μου τον φαει (προηγουμενος με αποδεκατισαν οι 4 alien grenades που εφαγα η μια πισω απο την αλλη). Το ιδιο και με βολες που εχουν high hit chance (85-90%) και ο sniper μου με double shot δεν μπορει να χτυπησει με καμια απο τις 2 βολες. Πραγματικα δεν ξερω τι γινεται. Μου μυριζει "στημενο" η καμια τρελη μπαγκιά που δεν εχω καταλαβει. Δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δεν ξέρω πώς λειτουργεί ο υπολογισμός των βολών, πάντως έχω κάποιες περιπτώσεις όπου, αν ήμουν ο διοικητής των εξωγήινων δυνάμεων, θα τραβούσα τα μαλλιά μου με κάτι αστοχίες των δικών μου: Προχθές, λ.χ., sectoid έχει κάνει flank σε δικό μου rookie, από 3 θέσεις απόσταση και αστοχεί τελείως. Κι άλλη φορά (σε κάποιο παλιότερο μήνυμα το έχω περιγράψει) έβγαλα τον junior assault μου σε θέση που θα έτρωγε σίγουρο flank στον επόμενο γύρο, γιατί είχα αφήσει (από ανοησία μου) εκτεθειμένο το senior assault και παραπίσω το heavy μου, τρώει το flank, με + ύψος ο εξωγήινος, αστοχεί. Γενικά, όμως, ναι, περισσότερες φορές έχω φάει τρελά χτυπήματα, παρά έχω γλιτώσει από του χάρου τα δόντια. Λογικό είναι. Τώρα το δοκιμάζω με κάποιες επιλογές από το Second Wave (βασικά το not created equal και μία ακόμη, για παραμετροποίηση των στρατιωτών) και μου έχει βγει ο sniper μάπας σε ποσοστό ευστοχίας...
remalis Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Και γω στις αποτυχημένες προσπάθειές μου για ironman classic είχα κοντέψει αρκετές φορές να πετάξω την οθόνη από το παράθυρο. Στο απλό, χωρίς ironman, παλεύεται.. Καλά εγώ εντωμεταξύ ενώ έχω κάνει 3-4 σχεδόν πλήρη walkthroughs, πρώτη φορά είδα χτες ότι υπάρχει μπαζούκας plasma. Και τόσες φορές σκεφτόμουν πως και δεν αναβαθμίζεται... Περιμένω το απόγευμα να το δοκιμάσω.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δεν ξέρω πώς λειτουργεί ο υπολογισμός των βολών, πάντως έχω κάποιες περιπτώσεις όπου, αν ήμουν ο διοικητής των εξωγήινων δυνάμεων, θα τραβούσα τα μαλλιά μου με κάτι αστοχίες των δικών μου: Προχθές, λ.χ., sectoid έχει κάνει flank σε δικό μου rookie, από 3 θέσεις απόσταση και αστοχεί τελείως. Κι άλλη φορά (σε κάποιο παλιότερο μήνυμα το έχω περιγράψει) έβγαλα τον junior assault μου σε θέση που θα έτρωγε σίγουρο flank στον επόμενο γύρο, γιατί είχα αφήσει (από ανοησία μου) εκτεθειμένο το senior assault και παραπίσω το heavy μου, τρώει το flank, με + ύψος ο εξωγήινος, αστοχεί. Γενικά, όμως, ναι, περισσότερες φορές έχω φάει τρελά χτυπήματα, παρά έχω γλιτώσει από του χάρου τα δόντια. Λογικό είναι. Τώρα το δοκιμάζω με κάποιες επιλογές από το Second Wave (βασικά το not created equal και μία ακόμη, για παραμετροποίηση των στρατιωτών) και μου έχει βγει ο sniper μάπας σε ποσοστό ευστοχίας... Οι αστοχιες των aliens δεν ειναι τοσο τρανταχτες οσο οι δικες μου γιατι υπαρχουν προυποθεσεις που πραγματικα "δεν γινεται" να αστοχησεις ειδικα οταν μιλαμε για διπλες βολες. Ποιες οι πιθανοτητες δηλαδη να αστοχησεις και τις 2 βολες back to back που εχουν 95% hit chance? Επισης οταν με μαγικο τροπο καποιος Alien με λιγοτερο απο 20% hit chance καταφερνει να ριξει και critical εκει σε βγαζει απο τα ρουχα σου. Δεν λεω οτι δεν γινεται αλλα γινεται αρκετα συχνα ετσι ωστε να σε κανει να πιστευεις οτι κατι δεν παει καλα με το RNG.
ikaruga24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Και ναι φιλε μεσω mind control καταφερα να δω ιδιοτητες και δυναμεις των aliens. Μου λυθηκε η απορια, οι aliens ειναι πραγματι πολυ καλυτεροι στη χρηση των οπλων απο οτι ειναι οι δικοι μου στρατιωτες. Muton elite ο οποιος κραταει heavy plasma εχει με ανεση 20% παραπανω accuracy απο τις ιδιες αποστασεις που εχουν και οι heavy μου. Αν δηλαδη ενας δικος μου heavy εχει 55% accuracy τοτε ο muton elite στην ιδια θεση εχει 75% accuracy. Δεν με χαλαει βεβαια που συμβαινει αυτο, απλα επιτελους ανακαλυψα γιατι το γαμωRNG ειναι τοσο υπερ της CPU. Γιατι πολυ απλα οι aliens ειναι δυνατοτεροι σε οτι αφορα το offense. Τουλαχιστον το μαθαμε αυτο. Εν παση περιπτωσει το mind control ειναι πολυ καλη φαση αλλα ειναι δικοπο μαχαιρι. Εκει που θα κανεις εναν mind control ρισκαρεις τρελα να αποκαλυψεις fog of war και να σου την πεσουν περισσοτεροι aliens απο οσους υπολογιζες. Θελει αρκετη προσοχη λοιπον το συγκεκριμενο. Κατα τα αλλα η χαρα του να μπορεις να κανεις με επιτυχια mind control εναν berserker και να σπας τη μουρη καποιου Ethereal ειναι απο τις φασεις που ειναι εκει ψηλα στη λιστα "το γουσταρω τρελα". Επεξ/σία 6 Απριλίου 2013 από ikaruga24
remalis Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Η αλήθεια είναι ότι με αυτή την εξήγηση και εμένα δε με πειράζει. Αν δλδ είχαν ένα cut-scene ή έστω voice να σου λέει ότι οι εξωγήινοι έχουν καλύτερο accuracy το ξέρεις και το περιμένεις. Και πάλι βέβαια, κάτι ακραία δεν δικαιολογούνται. Ξέρει κανείς πώς μπορείς να δεις πόσους έχει φάει ο κάθε στρατιώτης σου όσο είσαι μεσα στην αποστολή. Γιατί πολλές φορές ξεχνάω ποιός έχει ήδη kill και θέλω να δω αν θα σκοτώσω με τον έναν ή τον άλλο για να πάρουν και οι 2 από 1 kill. Πήρα χτες, στην τύχη, και το achievement για excellent σε terror, επιτέλους. Τελικά, μπορείς να χάσεις και 3/18 civilians. Γιατί απορούσα πώς θα μπορούσες να τους σώσεις όλους, αφού και από τον 1ο γύρο πεθαίνουν.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δεν ειδα καπου που να μπορεις να δεις ποσα kills εχει καποιος εν ωρα αποστολης. Μονο τα lifetime. Εν τω μεταξυ με psy powers οι τακτικες που μπορεις να κανεις βαθαινουν εις το απειρον. Εχω 3 στρατιωτες που καταφεραν να εχουν psy powers. 2 assault και 1 heavy. Στο δικο μου μυαλο θεωρω οτι ειναι και οι καλυτερες κλασσεις για να εχουν psy powers. Οι support ηδη -παντα- κατι εχουν να κανουν σε καθε γυρο και οι snipers ετσι και αλλιως θα τους εχεις παντα με squadsight και arcangel armor και θα τους εχεις μονιμα πισω πισω οπου δεν θα μπορουν να χρησιμοποιησουν τις δυναμεις αυτες. Ο assault μου που κατεχει mind control του εχω μεσω εξοπλισμου 123 Will. Με τα buffs τον φτανω κοντα 170 και εχει πιθανοτητα να κανει mind control και ethereal. Μικρη πιθανοτητα (περιου 25%) αλλα απαξ και τα καταφερεις ο τυπος σπαει μουτρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα