Greygore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Το οποιο ειναι remake του πρωτου και θα το τιμησω ανετα οταν ερθει η ωρα. Για τωρα ομως εκτος απο UFO και Syndicate wars εχουμε κατι αλλο? Αν θες (και μπορείς να το βρεις) κάτι σε post-apocalyptic, θυμάμαι το Abomination: The Nemesis Project είναι μια lite έκδοση των X-Com (αν και μόνο real-time). Για κάτι πιο πρόσφατο, το πιο κοντινό που μπορώ να σκεφτώ είναι το Frozen Synapse, αν και το συγκεκριμένο ίσως σε ξενίσει με το art direction του. Σε Syndicate Wars, θα πρότεινα Fallout Tactics, κάποιο απο τα παλιότερα Jagged Alliance, ίσως το πιο πρόσφατο Dawn of War 2. Δεν είναι "ακριβώς" στο ίδιο genre, αλλά δυστυχώς η συγκεκριμένη κατηγορία παιχνιδιών σπανίζει γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δυστυχως και εγω αυτο εχω δει. Δεν υπαρχει σχεδον τιποτα πανω στο ειδος γι αυτο και το Xcom ειναι αρχηγος. Τοσο καλο theme με μπολικες προοπτικες και δεν το πιασανε καλα απο τα @@ για να βγαλουν κατι νεο. Εχουμε μεινει στα 90's για τα καλυτερα παιχνιδια του ειδους. Το abomination φενεται καλο αν και δεν προβλεπεται να τρεχει σε 7άρια. Το frozen synapse ειναι πολυ καλο σαν παιχνιδι αλλα δεν βλεπω το theme που θελω (cyber/steam punk οπως το syndicate/deus ex ή aliens/monsters). Γενικα δεν βλεπω squad based παιχνιδια με χαρτη στρατηγικης για αναβαθμιση στρατιωτων, management και αλλα τετοια ωραια πλην του Xcom και του Syndicate. Εχω και την σουπερ πληρης εκδοση του incubation καπου (στα 4 CD) αλλα δεν παιζει με την καμια στα 7άρια. Σκατα με ριγανη δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 @ikaruga24 Shadowrun Returns οοοοταν βγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 αλλα δεν βλεπω το theme που θελω (cyber/steam punk οπως το syndicate/deus ex ή aliens/monsters) Κάτσε βρε συ, δεν είναι cyberpunk το Frozen Synapse; Πάντως best bet σου είναι το Shadowrun Returns όταν βγει... Edit: Με πρόλαβαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Ειναι αλλα δεν εχει αυτο management εκτος μαχης φαση και ενω το art style δεν με χαλαει καθολου απλα δεν ειναι αυτο που ψαχνω τωρα. Θελω ενα παιχνιδι για να παω παραλληλα με το X-com μια και το τελειωνω τωρα (και θα ξαναρχισω σε μεγαλυτερη δυσκολια) αλλα εχω ηδη δει ολα οσα εχει να προσφερει. Οταν με το καλο βγουν επομενες εκδοσεις που να μπορεις να κανεις modify τους στρατιωτες σου με alien technology ή να κανεις capture και use τους aliens και γενικα πολυ μεγαλυτερη ποικιλια τοτε το συζηταμε αλλα μεχρι τοτε χρειαζομαι και αλλο τετοιο παιχνιδι. Το Shadowrun που μου λετε παιδια πραγματικα φενεται καταπληκτικο και ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που ψαχνω και θελω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Το καλό είναι οτι το crowdfunding φαίνεται να φέρνει και tactical παιχνίδια ξανά στο προσκήνιο.Αλλά κάτσε να βγούνε πρώτα και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Όλο τρώγωμαι να το πω και δεν το λέω - ας το πάρει το ποτάμι. Μπορείς να ασχοληθείς με διάφορα ιαπωνικά tactics RPG που είναι ολόκληρη σχολή. Μην περιμένεις κάποιο XCOM ή Jagged Alliance, αλλά το Shadowrun είναι αρκετά κοντά στη λογική τους. Grid - based TBS μάχες, αναβαθμίσεις, εξοπλισμός κλπ. Από νέα παιχνίδια σίγουρα υπάρχουν, με πιο γνωστά τα Tactics Ogre και Final Fantasy Tactics, για τα οποία θα χρειαστείς emulator προφανώς, ενώ από παλιότερα 16-bit προτείνω 1000% τα Shining Force. Ή μπορείς να δεις και το κλασσικό Shadowrun του SNES, μόνο που οι μάχες του είναι real time (αυτό του Mega Drive είναι εντελώς άλλο παιχνίδι). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Ευτυχως γιατι ειναι ειδος που το PC θα επρεπε να πεταει. Δηλαδη μεσα στο 2013 εχουμε xenonauts, shadowrun (αν), και εκεινο το turn based rpg που δεν θυμαμαι πως το λενε (ενα πολυ πολυ καλοφτιαγμενο). Κατα τα αλλα οταν ενας sectoid commander κανει mind control καποιον στρατιωτη σου υπαρχει αλλος τροπος απελευθερωσης του εκτος απο το να φας τον commander? Επαιξα πριν ενα ufo landing και μου "πηρε" τον assault μου με το shotgun. Αν δεν ειχα ευκαιρο supression χαλαρα μου εσκιζε ολοκληρη την ομαδα. Μιλαμε για στρατιωτη με alloy canon, titan armor + chitin plating (33 HP) με φουλ spec για damage. Εχω κανει 25 HP crit σε cyberdisc και δεν ειναι καθολου σπανιο να χτυπαω critical 14-18 HP damage. Edit: Tobajar τα κονσολαδικα tactical παιχνιδια τα εχω παντα διαθεσιμα στο 3ds/PSP/PSV μου. Απο FF tactics μεχρι fire emblem και front mission. Μην φοβου για αυτα, τα εχω σχεδον ολα. Με ενδιαφερει να εχει και λιγο management η υποθεση μεσα σε εναν τετοιο κοσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Τα ιαπωνικά TBS/RPG όμως δεν βγαίνουν για PC (με ελάχιστες εξαιρέσεις), καθώς και πολύ σπάνια πέφτουν στο είδος του cyberpunk (με την δυτική έννοια τουλάχιστον). Πάντως καλές εισηγήσεις είναι τα πιο πάνω (ειδικά το Shadowrun στο SNES είναι... άλλο πράμα) και μια και μπήκε αυτή η εισήγηση, προσθέτω επίσης τα: Gungnir, Yggdra Union (PSP, τα δύο tactical game της εξαίρετης "σειράς" Dept. Heaven) Disgaea: Afternoon of Darkness και Final Fantasy Tactics: War of the Lions (PSP) Valkyria Chronicles (PS3) Fire Emblem (Διάφορες, το πιο πρόσφατο Radiant Dawn σε Wii είναι αρκετά καλό) Rebelstar: Tactical Command (GBA - φτιαγμένο απο τους δημιουργούς των πρώτων X-Com) Growlanser IV (PSP, απο τα πιο πρόσφατα της λίστας) Shin Megami Tensei: Devil Survivor (DS, γενικά όλη η σειρά SMT είναι άψογη αλλά το Devil Survivor έχει πιο "tactical" combat system) To Gorky 17 θυμάμαι ήταν κάτι αντίστοιχο (post-apocalyptic πάλι) αλλά δεν έχω ιδιαίτερα καλές αναμνήσεις απο το συγκεκριμένο οπότε play at your own risk . Επίσης δεν πρότεινα το Freedom Force λόγω setting. Τέλος, επι της ευκαιρίας του Abomination, ξέθαψα το CD απο το χρονοντούλαπο (for the record, χωμένο μεταξύ Alpha Centauri και Ultima IX) - δουλεύει μια χαρά σε Windows 7 64-bit οπότε μάλλον είσαι OK να το δοκιμάσεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artshadows Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 βαλε mind shield Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Τελικα εφαγα ητα. Ειδα τον κακο τερματισμο ασχετα αν δεν ειχα κανενα προβλημα στη μαχη με την ομαδα μου. Ορισμενες κακες επιλογες απο την αρχη +καμποσες χωρες που την εκαναν απο το xcom project και δυστυχως εχασα αλλη μια και...εχασα. Τωρα ξεκινησα και παλι το παχνιδι σε classic δυσκολια. Ηδη απο τωρα ειναι πολυ δυσκολοτερο σε σχεση με το normal mode αλλα το ευχαριστιεμαι και περισσοτερο γιατι τωρα ξερω τι παιζει και θα προσπαθησω να τα βγαλω περα και σαν να παιζω και σε ironman mode. Πραγματικα δεν βλεπω την ωρα για τα additions στο παιχνιδι που θα επρεπε απο τωρα να σκεφτονται οπως το να φτιαχνουμε σιγα σιγα τους στρατιωτες σαν cyborgs με τσιπακια και μηχανικα μερη, aliens κατω απο τον ελεγχο μας, το σκηνικο με τους στρατιωτες που εχουν ψυχικες δυναμεις...γενικα γουσταρω τρελα. Εχει ΠΟΛΥ ψωμι η ολη υποθεση που μπορουν να προσθεσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Βάζετε και κανά spoiler γιατί δεν το χουν παίξει όλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Το classic παντως τωρα που το παιζω ειναι δυσκολο σε βαθμο αδικιας. Οχι μονο δεν φτανουν οι ποροι για να κανεις οτι χρειαζεται (χρηματα ειδικα) αλλα εχω απειρα παραδειγματα που το RNG ειναι σε βαθμο αηδιας υπερ των Alien. Παραδειγμα επαιξα μια αποστολη πριν που επρεπε να σωσω μια γκομενα. Εννοειται οτι μας την πεφταν thin men. Σε καποια φαση λοιπον την τρεχω πισω απο full cover και της παταω το keep your head down ενω ριχνω και μια εξελιγμενη smoke bomb απο την support μου. Ε λοιπον σε αυτο το σημειο εχω 99% chance to miss ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΤΟ AI οχι μονο απεφυγε την 95%/75% crit sniper βολη μου αλλα το θεωρησε και απολυτα λογικο να μου σκοτωσει την civilian με 99% avoid ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ απο μικροτερο elevation. Εκανα λοιπον απειρες δοκιμες και εβγαλα το συμπερασμα οτι το RNG εχει ηδη "γραψει" μεσα ποια θα ειναι τα αποτελεσματα της καθε βολης. Γι αυτο οσες φορες και να κανεις reload παντα miss θα κανει μια βολη οτι και να γραφει στο info. Καπως μπορεις να του "χαλασεις" τα σχεδια ριχνοντας καμια grenade ή κανα rocket αλλα πραγματικα ειναι πουστικο και ειναι ο λογος που δεν μπορεις να παιξεις ironman. Μπορει βεβαια το παραπανω να συσχετιζεται με τα bugs που εχει το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Έκανε σήμερα ένα update στα 87 mb, ξέρει κανείς ποιες είναι οι αλλαγές; Στα news του Steam δε βλέπω κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος (μια και δεν υπάρχουν ακόμα patch notes), είναι προετοιμασία για το επόμενο content patch καθώς και multiplayer fix για να επιτρέπονται MP games μεταξύ beta και non-beta players. Πηγή: http://forums.2kgames.com/showthread.php?217366-Today-s-Update">2K Games - XCOM Forum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα