chek2fire Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Νομίζω θα έχεις πρόβλημα σε όλη την Ηπειρο. Αν θυμάμαι καλά την είχα αγνοήσει και εγώ λόγο ότι όλη η καλή ομάδα ήταν για φτιάξιμο και δεν είχα με ποιους να πάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δεν το διατύπωσα σωστά: κατά καιρούς, χώρες-μέλη του Συμβουλίου σου ζητάνε δορυφόρους, τεχνολογία, πτώματα εξωγήινων κτλ. Αν δεν τους δώσεις αυτό που ζητάνε, υπάρχει πτώση στο ηθικό τους, κι αν ναι, μόνο στη χώρα που σου ζήτησε λ.χ. 2 arc throwers ή επηρεάζεται όλη η ήπειρος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Εντωμεταξύ, κυκλοφόρησε το patch που λύνει το θέμα με το DLC και τα παλαιότερα saves. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Καιρος ηταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 XCOM Memorial Wall Commemorates Fallen Soldiers (Facebook app ) Για να τους κλαίμε παρέα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Για το dlc να σημειώσω ότι αν δεν το παίξεις στην αρχή τότε δεν στο βγάζει μετά!! Πολύ μλκ γενικά έτσι όπως ήρθε το dlc τα προβλήματα που είχε και ότι πρέπει να αρχίσεις οπωσδήποτε νέο game για να το παίξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Είναι γεγονός, το dlc ή το επιλέγεις από την αρχή, ή το ξεχνάς. Το θέμα είναι, όμως, ότι έχει σαφέστατα υψηλότερο δείκτη δυσκολίας από ό,τι οι αντίστοιχες council αποστολές εκείνη την περίοδο. Οπότε, σε συνδυασμό με τα προβλήματα στην αρχή (αχρήστευση παλαιότερων saves) και την αδυναμία να ενταχθεί σε υφιστάμενα campaigns, θα έλεγα ότι είναι πολύ κατώτερο του βασικού παιχνιδιού και αδικεί κατάφωρα τη δουλειά που έγινε εκεί. Εντωμεταξύ, υποτίθεται πως υπάρχει και ένα δεύτερο dlc στα σκαριά, αλλά δεν ξέρω πότε προβλέπεται να κυκλοφορήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Αν έχεις ασχοληθεί αρκετές ώρες θέλεις μετά στο game να γίνει ένα γενικό ρετουσάρισμα ιδίως να προσθέσουν αρκετούς νέους χάρτες και τπτ νέα όπλα και alien γιατί από ένα σημείο και μετά κουράζει το game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Mod tools να έδιναν... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Το ξεκινησα χτες και εγω παιδια και εχω φαει χοντρο σκαλωμα. Τι να πω, ειμαι sucker για tactics παιχνιδια, ειδικα οταν ειναι τοσο καλοφτιαγμενα. Εχω ακουσει οτι το παιχνιδι εχει παρα πολλα bugs που ακομα και σημερα ουτε καν εκαναν προσπαθεια να τα φτιαξουν. Ελπιζω να μην εχει αντικτυπο στον τομεα της διασκεδασης και να ειναι μικρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Το πήρα και εγώ μαζί με το Slingshot Content Pack. Επειδή είναι ακόμη σε προσφορά, το Elite Soldier Content Pack αξίζει να το πάρει κανείς; Από ότι κατάλαβα, μόνο στολές δίνει. Σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Το ξεκινησα χτες και εγω παιδια και εχω φαει χοντρο σκαλωμα. Τι να πω, ειμαι sucker για tactics παιχνιδια, ειδικα οταν ειναι τοσο καλοφτιαγμενα. Εχω ακουσει οτι το παιχνιδι εχει παρα πολλα bugs που ακομα και σημερα ουτε καν εκαναν προσπαθεια να τα φτιαξουν. Ελπιζω να μην εχει αντικτυπο στον τομεα της διασκεδασης και να ειναι μικρα. Όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα bugs μην ανησυχείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μια χαρά είναι το game kαι θα το καταευχαριστηθείς και αρκετά δύσκολο εδω που τα λέμε. Εγώ που λέω ότι με έχει "κουράσει" έχω κλείσει ήδη 60 ώρες στο game με δύο ολοκληρωμένα παιχνιδια και με pvp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Οκ τοτε, γουσταρω. Μην συναντησω δηλαδη πληθωρα απο bugs που μου σκιζουν το gameplay, θα ξενερωσω. Πραγματικα επαιξα μεχρι στιγμης κανενα τετραωρο αλλα εχω φαει πραγματικα σκαλωμα. Παραταω ολα τα αλλα για παρτυ του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Κανένα dlc έχει ανακοινωθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα