Προς το περιεχόμενο

XCOM: Enemy Unknown

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομίζω θα έχεις πρόβλημα σε όλη την Ηπειρο. Αν θυμάμαι καλά την είχα αγνοήσει και εγώ λόγο ότι όλη η καλή ομάδα ήταν για φτιάξιμο και δεν είχα με ποιους να πάω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 959
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Δεν το διατύπωσα σωστά: κατά καιρούς, χώρες-μέλη του Συμβουλίου σου ζητάνε δορυφόρους, τεχνολογία, πτώματα εξωγήινων κτλ. Αν δεν τους δώσεις αυτό που ζητάνε, υπάρχει πτώση στο ηθικό τους, κι αν ναι, μόνο στη χώρα που σου ζήτησε λ.χ. 2 arc throwers ή επηρεάζεται όλη η ήπειρος;

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Για το dlc να σημειώσω ότι αν δεν το παίξεις στην αρχή τότε δεν στο βγάζει μετά!! Πολύ μλκ γενικά έτσι όπως ήρθε το dlc τα προβλήματα που είχε και ότι πρέπει να αρχίσεις οπωσδήποτε νέο game για να το παίξεις.

• Super Moderators

Είναι γεγονός, το dlc ή το επιλέγεις από την αρχή, ή το ξεχνάς.

Το θέμα είναι, όμως, ότι έχει σαφέστατα υψηλότερο δείκτη δυσκολίας από ό,τι οι αντίστοιχες council αποστολές εκείνη την περίοδο. Οπότε, σε συνδυασμό με τα προβλήματα στην αρχή (αχρήστευση παλαιότερων saves) και την αδυναμία να ενταχθεί σε υφιστάμενα campaigns, θα έλεγα ότι είναι πολύ κατώτερο του βασικού παιχνιδιού και αδικεί κατάφωρα τη δουλειά που έγινε εκεί.

Εντωμεταξύ, υποτίθεται πως υπάρχει και ένα δεύτερο dlc στα σκαριά, αλλά δεν ξέρω πότε προβλέπεται να κυκλοφορήσει.

Αν έχεις ασχοληθεί αρκετές ώρες θέλεις μετά στο game να γίνει ένα γενικό ρετουσάρισμα ιδίως να προσθέσουν αρκετούς νέους χάρτες και τπτ νέα όπλα και alien γιατί από ένα σημείο και μετά κουράζει το game.

Το ξεκινησα χτες και εγω παιδια και εχω φαει χοντρο σκαλωμα. Τι να πω, ειμαι sucker για tactics παιχνιδια, ειδικα οταν ειναι τοσο καλοφτιαγμενα. Εχω ακουσει οτι το παιχνιδι εχει παρα πολλα bugs που ακομα και σημερα ουτε καν εκαναν προσπαθεια να τα φτιαξουν. Ελπιζω να μην εχει αντικτυπο στον τομεα της διασκεδασης και να ειναι μικρα.

Το πήρα και εγώ μαζί με το Slingshot Content Pack.

Επειδή είναι ακόμη σε προσφορά, το Elite Soldier Content Pack αξίζει να το πάρει κανείς; Από ότι κατάλαβα, μόνο στολές δίνει. Σωστά;

Το ξεκινησα χτες και εγω παιδια και εχω φαει χοντρο σκαλωμα. Τι να πω, ειμαι sucker για tactics παιχνιδια, ειδικα οταν ειναι τοσο καλοφτιαγμενα. Εχω ακουσει οτι το παιχνιδι εχει παρα πολλα bugs που ακομα και σημερα ουτε καν εκαναν προσπαθεια να τα φτιαξουν. Ελπιζω να μην εχει αντικτυπο στον τομεα της διασκεδασης και να ειναι μικρα.

Όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα bugs μην ανησυχείς.

Μια χαρά είναι το game kαι θα το καταευχαριστηθείς και αρκετά δύσκολο εδω που τα λέμε. Εγώ που λέω ότι με έχει "κουράσει" έχω κλείσει ήδη 60 ώρες στο game :P με δύο ολοκληρωμένα παιχνιδια και με pvp.

Οκ τοτε, γουσταρω. Μην συναντησω δηλαδη πληθωρα απο bugs που μου σκιζουν το gameplay, θα ξενερωσω. Πραγματικα επαιξα μεχρι στιγμης κανενα τετραωρο αλλα εχω φαει πραγματικα σκαλωμα. Παραταω ολα τα αλλα για παρτυ του!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...