Προς το περιεχόμενο

XCOM: Enemy Unknown

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 959
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Ενημερωτικά, αγόρασα το DLC Slingshot, εγκαταστάθηκε κανονικά αλλά πλέον δε φορτώνουν τα προ-DLC saves...

Μεγάλη απογοήτευση, πρώτη φορά που συμβαίνει DLC να μου ακυρώνει τα προηγούμενα saves. Αν έχετε κάποιο campaign στα τελειώματα, ολοκληρώστε το πριν την εγκατάσταση, για να είστε καλυμένοι.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Untitled.jpg

Κι ένα screenshot με μια καινούργια πανοπλία -το ίδιο τσόφλι με τις προηγούμενες, κοινώς μην αφήσετε να σας δουν οι εξωγήινοι- αλλά ενδιαφέρουσα, στο heavy της καινούργιας (γκρρρ...) ομάδας.

Δημοσ.

Ενημερωτικά, αγόρασα το DLC Slingshot, εγκαταστάθηκε κανονικά αλλά πλέον δε φορτώνουν τα προ-DLC saves...

Μεγάλη απογοήτευση, πρώτη φορά που συμβαίνει DLC να μου ακυρώνει τα προηγούμενα saves. Αν έχετε κάποιο campaign στα τελειώματα, ολοκληρώστε το πριν την εγκατάσταση, για να είστε καλυμένοι.

και εγώ γμτ το ίδιο έπαθα. Είχα ξεκινήσει ένα δεύτερο playthrough και με την εγκατάσταση του dlc δυστηχώς δεν μπορώ να το συνεχίσω θα πρέπει να ξεκινήσω ξανά από την αρχή. τι μλκ είναι αυτή γμτ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Επίσημη ανακοίνωση δεν έχω δει ακόμη, αλλά το θέμα σαφώς έχει πάρει διαστάσεις και έχουν ενημερωθεί οι devs. Λογικά μέσα στην ημέρα θα υπάρξει ανακοίνωση (δε ζηλεύω καθόλου τους mods στο tech support αυτές τις ώρες...)

Επίσης, άλλοι λένε πως τα saves από τα παιχνίδια 1-3 φορτώνουν κανονικά, άλλοι λένε από το 99 και κάτω. Γενικά, μύλος.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν έχει ολοκληρώσει κανείς την πρώτη αποστολή του νέου DLC θα ήθελα να μου επιβεβαιώσει κάτι (δεν είμαι σίγουρος αν αυτό συνιστά spoiler οπότε το βάζω έτσι, για κάθε ενδεχόμενο):

Ο άνθρωπος της Triad, όταν εμφανίζεται στα barracks, ανήκει στην κατηγορία heavy;

Δημοσ.

Είχα αρκετά save και επιβαιβεώνω ότι δεν φορτώνουν όυτε τα 1-3 παιχνίδια ούτε κάτω από 99 δλδ τπτ ένα μόνο που ήταν από την αρχή στης campaign μου φόρτωσε αλλά και αυτό δεν το είχα προχωρήσει καθόλου.

Ηδη έχω ξεκινήσει καινούργιο game τώρα. Για το dlc δεν το έχω παίξει ακόμα περιμένω να ανεβάσω λίγο τους soldier.

• Super Moderators
Δημοσ.

Για το dlc δεν το έχω παίξει ακόμα περιμένω να ανεβάσω λίγο τους soldier.

Σχετικά με το DLC: τον πρώτο μήνα, δίνει επιλογή μεταξύ της εναρκτήριας αποστολής του Slingshot και μιας random council. Εφόσον επιλέξετε το dlc, στο δεύτερο μήνα θα σας πάει στη συνέχειά της, χωρίς επιλογή.

Οι αποστολές έχουν σαφώς μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας από ό,τι οι random, οπότε έχετέ το γενικά υπόψη. Επίσης, οι δύο που έχω δει δεν δίνουν panic reduction, σημαντικό και αυτό.

• Super Moderators
Δημοσ.

Έτσι νομίζω, αλλά δεν το έχω διασταυρώσει, ελπίζω αύριο ή μέσα στο Σ/Κ να ξέρω σίγουρα.

Πάντως, εκ των υστέρων, δε θα την επέλεγα πρώτη, όπως έκανα. Έχει κάποια σημαντικά bonus αν την πάρεις νωρίς, αλλά νομίζω πως είναι καλύτερα με πιο έμπειρη ομάδα.

• Like 1
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον Snoob, αν και δεν είναι αδύνατη η αποστολή, θέλει να μην έχεις χάσει κάποιον στρατιώτη στις πρώτες τρεις αποστολές (αν δεν παίζεις από tutorial).

• Super Moderators
Δημοσ.

Εξακολουθώ να έχω το θέμα με το tutorial/ironman/classic που κολλάει πριν την αποστολή για το ufo.

Κατά τα άλλα, συνειδητοποιώ ότι για πρώτη φορά ίσως χρειαστεί να αγνοήσω αποστολή (request από τη Γερμανία) του council. Ξέρει κανείς αν και ποιες επιπτώσεις στο ηθικό έχει αυτό; Αφορούν όλη την ήπειρο ή μόνο τη συγκεκριμένη χώρα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...