chek2fire Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μόλις το τέλειωσα και πάω για δεύτερο γύρο. Φοβερό game. Θα ήθελα να δω και το multiplayer του αν και δεν ξέρω αν ύπάρχει γενκά κόσμος που παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μακαρι να παει καλα σε πωλησεις. Μη φοβάσαι, πάει http://news.softpedi...13-303720.shtml Take-Two Interactive has confirmed that its recently released XCOM: Enemy Unknown game is a success in terms of sales as well as reviews and that more DLC will come out for it in 2013. Sadly, seeing as how it was released right before the crowded holiday season and that it focused on a niche strategy experience, not a lot of analysts expected the game to perform well. However, according to publisher Take-Two Interactive, XCOM: Enemy Unknown is a success both in terms of reviews from critics but also in terms of sales. “The title is proving to be a critical and commercial success,” the publisher said, via CVG. As such, the game will receive not just the DLC packs that have already been confirmed for it, i.e. Slingshot and the mysterious second add-on, but also “additional content planned for 2013.” Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Καλο ειναι αυτο μπας και βγαλουν και αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Να χαρώ εγώ Names Generator 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Χθες έπαιξα και το πρώτο μου multiplayer και έκανα και την πρώτη μου νίκη και βρέθηκα στην θέση 4800 και κάτι του leaderboard Το multy του έχει ένα μεγάλο περιορισμό. Πρέπει να πάρεις την ομάδα σου και να την ντύσεις ξοδεύοντας μόνο 10k points. Κάτι τέτοιο είναι αρκετά περιοριστικό και για να καταλάβετε αν πάρετε 6αδα θα τους έχετε με ότι ποιο απλό υπάρχει καθώς δεν περισσεύουν πόντοι για να τους διαθέσετε σε κάτι καλύτερο. Ούτε laser δλδ ούτε armor τούμπανο ούτε τπτ. Από τι κατάλαβα οι περισσότεροι φτιάχνουν ομάδες με τρεις το πολύ για να μπορέσουν να τους κάνουν τούμπανο. Πάντως χθές μπήκα με 6αδα ο αντίπαλος ήταν με δύο μόνο παίχτες τούμπανο αλλά κατάφερα και τον θέρισα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Two generations of XCOM: Gollop and Solomon on this year's remake. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Edit: Meh, για να κοιτάω μόνο τίτλους και να μην ψάχνω τι γράφουν. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2012 από GhostRiderLSOV 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ενα post πιο πανω Ghost. Δεν εισαι ο μονος ρε Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2012 από Millennium Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 XCOM's Slingshot DLC hits Tuesday for $6.99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Επειδή το άρθρο γράφει πως περιέχει spoilers και δε λέει να διαβάσω κάτι που δε θα ήθελα να ξέρω (:Ρ), μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι το DLC ενσωματώνεται στην πορεία του κεντρικού campaign; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Ενσωματωνεται απο οτι λεει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 από τι λένε τρία mission θα έχει που θα ενσωματώνονται στο main story. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Ελπίζω να μην είναι τύπου bomb disposal ή γενικά timed mission, ούτε θυμάμαι πόσους έχω χάσει από τη βιασύνη μου ή/και την ανάγκη να προχωράς κι ας μην υπάρχει σωστή κάλυψη. Κατά τα άλλα, τόσο καιρό μετά και αμέτρητες αποστολές αργότερα, εξακολουθώ να ανακαλύπτω λεπτές πτυχές του παιχνιδιού. Συγχωρεμένα τα criticals που έχω φάει Υ.Γ. Μου έβγαλε δύο Έλληνες με νορμάλ ονόματα, ανησυχώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Περισσοτερο διακοσμητικα στοιχεια θα χει το dlc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως ο Dan Stapleton του Gamespy, ο οποίος έβαλε 5/5 στο παιχνίδι, στο DLC βάζει 2/5 και δηλώνει απογοητευμένος από τη κατεύθυνση που δείχνει να παίρνει η Firaxis για τα DLCs του παιχνιδιού. http://pc.gamespy.com/pc/xcom-enemy-unknown/1226784p1.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα