Apoll Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Ναι. Γι αυτό κρύβεις τους στρατιώτες από τον διπλανό τους, πίσω από κάλυψη Όταν πέσει πανικός θα βαρέσουν τον 1ο που έχει την μικρότερη κάλυψη. Αν έχεις όλους τους δικούς σου σε κάλυψη αναμεταξύ τους και ενάντια στους εχθρούς, έχεις κάπου 80-90% πιθανότητα να καθαρίσεις τον εχθρό με αυτό τον τρόπο. Γιατί δεν είναι σε κάλυψη ακόμα. Και δεν δεν μπορούν να βαρέσουν, πάνε σε Hunker Down. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μιλάμε έχει κάτι μάχες φοβερά δύσκολές. Χθές μου βγήκε ένας πανικός στην Νότια Αφρικήκα πήγα να σώσω κόσμο και να καθαρίσω όποιους βρω. Τις πρώτες δύο φορές τις έκανα reset γιατί έχανα καλούς παίχτες από όλη την ομάδα. Το καλό είναι ότι σε κάθε reset της μάχης ξαναδημιουργείτε ο χάρτης και αποκλείετε να παίξεις στην ίδια πίστα. Την τρίτη φορά το έβγαλα έχοντας όλη την ομάδα με σφιχτή τακτική δλδ ο ένας κοντά στον άλλο και ένα support στο κέντρο να βοηθήσει όποιον χρειαστεί. Αυτή είναι πλέον η θρυλική ομάδα. Τα hardcore χαρακτηριστικά τους και η macho διάθεση τους κάνουν μπαμ από χιλιόμετρο... σε λίγο ξεκλειδώνω και το 6ο μέλος. Τι σύνθεση κατεβάζετε εσείς? Δλδ ένα snipper δύο assault δύο support και έναν heavy? και βάλτε καμιά φώτο από τους δικού σας ρε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Αν έκαναν και dance α λα Ginyu Force, τότε θα ήταν όλα τα λεφτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Αν θέλετε να βρείτε γρήγορα τεχνολογίες όπλων Ζωντανό Sectoid δίνει Beam Weapon Credit. Όλα τα laser κατεβαίνουν κατά 50% research και περνετε rifles. Ζωντανό Muton δίνει Plasma Weapon Credit. Όλα τα plasma κατεβαίνουν κατά 50% research. Δεν έχω δει άλλα, αλλά και δεν ψάχνω για λύσεις online. Μιας και θέλω να εξερευνήσω το παιχνίδι Ωραιος! Ζωντανο sectoid ειχα πιασει αλλα επειδη πολλες φορες θελω να αρχισω μαχη δεν διαβαζω τι γραφει.. Μιλάμε έχει κάτι μάχες φοβερά δύσκολές. Χθές μου βγήκε ένας πανικός στην Νότια Αφρικήκα πήγα να σώσω κόσμο και να καθαρίσω όποιους βρω. Τις πρώτες δύο φορές τις έκανα reset γιατί έχανα καλούς παίχτες από όλη την ομάδα. Το καλό είναι ότι σε κάθε reset της μάχης ξαναδημιουργείτε ο χάρτης και αποκλείετε να παίξεις στην ίδια πίστα. Την τρίτη φορά το έβγαλα έχοντας όλη την ομάδα με σφιχτή τακτική δλδ ο ένας κοντά στον άλλο και ένα support στο κέντρο να βοηθήσει όποιον χρειαστεί. Αυτή είναι πλέον η θρυλική ομάδα. Τα hardcore χαρακτηριστικά τους και η macho διάθεση τους κάνουν μπαμ από χιλιόμετρο... σε λίγο ξεκλειδώνω και το 6ο μέλος. Τι σύνθεση κατεβάζετε εσείς? Δλδ ένα snipper δύο assault δύο support και έναν heavy? και βάλτε καμιά φώτο από τους δικού σας ρε Εγω κατεληξα σε 1 sniper (εμενα ) 2 support, 2 heavy κ 1 assault. Τα rockets δεν τα αλλαζω με τιποτα.. Μου κατσε και ο πρωτος μου Ελληνας, support! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Μιλάμε έχει κάτι μάχες φοβερά δύσκολές. Χθές μου βγήκε ένας πανικός στην Νότια Αφρικήκα πήγα να σώσω κόσμο και να καθαρίσω όποιους βρω. Τις πρώτες δύο φορές τις έκανα reset γιατί έχανα καλούς παίχτες από όλη την ομάδα. Το καλό είναι ότι σε κάθε reset της μάχης ξαναδημιουργείτε ο χάρτης και αποκλείετε να παίξεις στην ίδια πίστα. Την τρίτη φορά το έβγαλα έχοντας όλη την ομάδα με σφιχτή τακτική δλδ ο ένας κοντά στον άλλο και ένα support στο κέντρο να βοηθήσει όποιον χρειαστεί. Αυτή είναι πλέον η θρυλική ομάδα. Τα hardcore χαρακτηριστικά τους και η macho διάθεση τους κάνουν μπαμ από χιλιόμετρο... σε λίγο ξεκλειδώνω και το 6ο μέλος. Τι σύνθεση κατεβάζετε εσείς? Δλδ ένα snipper δύο assault δύο support και έναν heavy? και βάλτε καμιά φώτο από τους δικού σας ρε Στις αποστολές πανικού, ιδίως εναντίον των σιχαμένων chrisalids, για εμένα το καλύτερο σύστημα είναι να χωριστείς σε ομάδες (ιδανικά σε 3 ζευγάρια, αν μπορείς να πάρεις 6 στην ομάδα) και να αρχίσεις να τις κυνηγάς, πριν προλάβουν αυτές να πιάσουν τους πολίτες. Από εκεί και πέρα, σπάνια έχω πάρει δύο snipers, συνήθως έχω έναν sniper, 2 assault, 2 support, 1 heavy. Και είναι η ιδέα μου ή όντως το παιχνίδι σου δίνει περισσότερους snipers; έχω γεμίσει από τέτοιους, αντίθετα support παίρνω με το σταγονόμετρο. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2012 από Voodooman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuxJaja Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 και το να είσαι κοντά είναι μειονέκτημα αργότερα γιατί έχουν και αυτοί χειροβομβίδες και κόβουν τρελά κομμάτια στο classic που παίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Το τελειωσα και εγω χτες το βραδυ, και εκτος της δυσκολίας της τελευταιας mission ειχα και ενα gamebreaking bug. Πιο συγκεκριμενα στην γεφυρα πριν το δωματιο με τα ethereals, περασε μονο η support μου και οι αλλοι κολλησαν στην πορτα. Μετα απο 3-4 load εβγαλα τα 2 muton και τα 2 ethereals αλλα εφοσον η support πεθανε δεν μπορουσα να προχωρησω γιατι οι υπολοιποι ηταν κολλημενοι στην πορτα. Μετα απο ωρα ψαξιματος, αφου προσπαθησα να ανατιναξω την πορτα, πραγμα αδυνατο, εριχνα τυφλα rifts στο τελος της γεφυρας και μετα απο καμια 10αρια γυρους, game over!! Παντως περα απο αυτο, που ελπιζω να φτιαχτει συντομα, το game ειναι απλα κορυφη. Θα επιχειρησω ironman παρα το bug, γιατι μεχρι να φτασω στο last mission θα το εχουν φτιαξει το bug Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μιλάμε η ομάδα θερίζει.. Ηδη έχω χάσει Ιαπωνία και ακολουθούν άλλες τρεις χώρες που είναι στα πρόθυρα ιστερίας :S Φοβερό game ρε παιδιά αν και βλέπω ότι η πρώτη μου πρόσπάθεια προστασίας της Γης από τους εξωγήινους θα αποτύχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 xaralas : Υπάρχουν πόρτες από όπου περνάει μόνο ένα unit κάθε φορά, δηλαδή αν βάλεις ένα unit πάνω στην πόρτα δεν περνάει τίποτα άλλο.Μήπως αυτό έπαθες; chek2fire : Στο πρώτο campaign που θα παίξεις δικαιολογούνται όλα λόγω απειρίας.Εγώ στο 2ο campaign που έπαιξα έκανα σχεδόν 40 μάχες να χάσω στρατιώτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 xaralas : Υπάρχουν πόρτες από όπου περνάει μόνο ένα unit κάθε φορά, δηλαδή αν βάλεις ένα unit πάνω στην πόρτα δεν περνάει τίποτα άλλο.Μήπως αυτό έπαθες; chek2fire : Στο πρώτο campaign που θα παίξεις δικαιολογούνται όλα λόγω απειρίας.Εγώ στο 2ο campaign που έπαιξα έκανα σχεδόν 40 μάχες να χάσω στρατιώτη. Οχι εναν την φορα προσπαθουσα να περασω, απο οτι ειδα στο official forum το εχουν γραψει και αλλοι. Ευτυχως που βρηκα τροπο να το περασω γιατι θα τρελενομουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuxJaja Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Εγώ είμαι classic και ironman. Έφτασα 6 από 8 threat level πριν καταφέρω να κυβερνήσω τους ουρανούς με δύο firestorm σε κάθε ήπειρο το ένα με emp και το άλλο με plasma. Και μόλις μπήκα τελική αποστολή. Απώλειες... Έναν κακομοίρη που έκανα rush καταλάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Το τελείωσα και εγώ σήμερα και επιτέλους ξεκινάω το πραγματικό παιχνίδι, ironman. Αλλά λέω να προτιμήσω το normal. Συνολικά το παιχνίδι θα το χαρακτήριζα "βατά δύσκολο", αν παίξεις στοιχειωδώς λογικά θα κερδίσεις, ακόμη και στο πρώτο παιχνίδι. Το παιχνίδι σχεδόν μέχρι το τέλος δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις και να επαναπαυθείς, πρέπει να προσέχεις συνεχώς. Το παιχνίδι έχει αφήγηση παλαιού τύπου, στις τελευταίες αποστολές μου έδωσε την αίσθηση που μου έδιναν τα παιχνίδια παλιά, υπήρχε κλιμάκωση, έντονη ατμόσφαιρα, αγωνία. Αλλά το φινάλε με τρέλανε... ΟΧΙ ΡΕ ΤΗΝ O'REILLY ΜΟΥ!!! ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑ, ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΘΙΖΕΙ!!! Και χρειάστηκε να θυσιαστεί για το καλό της Γης...Δεν θα το ξεπεράσω εύκολα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Το τελείωσα χθες στο πιο εύκολο επίπεδο. Παρόλαυτά, save/load έκανα μόνο στην τελευταία πίστα όπου εκεί με χίλια ζόρια και πολύ κωλοφαρδία τα κατάφερα. Αναρωτιέμαι στα άλλα επίπεδα δυσκολίας πως διάολο βγαίνει. Πάντως το παιχνίδι τα σπάει. Μακάρι να είχε κρατήσει ακόμα περισσότερα στοιχεία του παλιού κλασικού XCOM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 XCOM: Enemy Unknown Warspace Extension mod rebalances darn near everything Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι λίγο διαφορετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 μετά το ντου στη βάση τελειώνει το παιχνίδι; την βάση που βρίσκεις από τον outsider ρωτάω γιατί το στολάρω και δε μπουκάρω στη βάση για να γίνουν πιο έμπειρα τα κομάντα μου αλλά οι αποστολές πλέον δε βγάζουν τίποτε σπουδαίο και δεν έχω και τίποτε νέο να ανακαλύψω από scientific και engineering point of view. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα