Προς το περιεχόμενο

XCOM: Enemy Unknown

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γι'αυτό λοιπόν δεν πρέπει να αγοράζει κανείς τα dlc, μπας και καταλάβουν ποτέ ότι δεν αρέσει αυτό το μοντέλο και αλλάξουν...

Δημοσ.

Και γιατί απλά δε το βάζεις σε offline mode. Ούτε διαφημίσεις ούτε τίποτα. Και μία στο τόσο το βάζεις online για updates.

Ευχαριστώ φίλε, δεν ήξερα οτι υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Πως το γυρνάω σε offline?

Τα DLC τι είναι ρε παίδες; DonwLoadble Content? :mellow:

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε, δεν ήξερα οτι υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Πως το γυρνάω σε offline?

Τα DLC τι είναι ρε παίδες; DonwLoadble Content? :mellow:

άνοιξε τον steam client. πάνω αριστερά λέει steam (πρώτη επιλογή από τα αριστερά), μετά πατάς Go Offline.. (δεύτερη επιλογή από πάνω)

• Like 1
Δημοσ.

Πλάσμα τεχνολογία. Και μετά precision plasma

Thanks. Επρεπε να κάνω research το plasma rifle, αλλά επειδή είχα πάρει από τα alien 3-4 light rifle δεν το έκανα.

Δημοσ.

light plasma = πιο εύστοχο laser.

Υπάρχει τρόπος για να βρεις Plasma Rifle & Pistol* με την μία, αλλά δεν ξέρω αν είναι μεγάλο spoiler ή όχι. Και δεν τολμώ να κάνω post.

Και δεν έχει σχέση με το να πιάσεις τον Outsider.

* με τον ίδιο τρόπο που βγάζεις όλη την Laser τεχνολογία σε 7 μέρες και αναφέρομαι σε ΌΛΑ τα laser όπλα

• Like 1
Δημοσ.

light plasma = πιο εύστοχο laser.

Υπάρχει τρόπος για να βρεις Plasma Rifle & Pistol* με την μία, αλλά δεν ξέρω αν είναι μεγάλο spoiler ή όχι. Και δεν τολμώ να κάνω post.

Και δεν έχει σχέση με το να πιάσεις τον Outsider.

* με τον ίδιο τρόπο που βγάζεις όλη την Laser τεχνολογία σε 7 μέρες και αναφέρομαι σε ΌΛΑ τα laser όπλα

Δεν εχω ιδεα...Βαλε ενα spoiler και πες μου αν γινεται γιατι τωρα που τελειωνει αυτο το playthrough παμε για ironman οποτε καθε tip καλοδεχουμενο!

Ελπιζω να φτιαξουν την καμερα ειδικα στα επιπεδα των ufo συντομα γιατι πολλες φορες ειναι απαλευτο το game.

Δημοσ.

Για την κάμερα μέσα στα ufo παίξε και στο πάνω κάτω και στην γωνία.Σε μια από τις τρεις γωνίες δουλεύει.

Δημοσ.

Στα μεγαλα UFO πάντως και γω είχα θέμα με τις κάμερες. Αρκετές φορές έτρωγα κανα λεπτό μέχρι να καταφέρω να πάω κάποιον στη γωνία που ήθελα. Όπως λέει και ο skiabox πάντως αν κάτι στο βγάζει σε άλλο επίπεδο με κάποια από τις 4 κάμερες συνήθως στο βγάζει σωστά. Πιστεύω στο επόμενο patch να διορθωθεί. Αν δεν έχω σπάσει το pc μου μέχρι τότε δλδ. :devil:

Δημοσ.

Αν θέλετε να βρείτε γρήγορα τεχνολογίες όπλων

Ζωντανό Sectoid δίνει Beam Weapon Credit. Όλα τα laser κατεβαίνουν κατά 50% research και περνετε rifles.

Ζωντανό Muton δίνει Plasma Weapon Credit. Όλα τα plasma κατεβαίνουν κατά 50% research.

Δεν έχω δει άλλα, αλλά και δεν ψάχνω για λύσεις online. Μιας και θέλω να εξερευνήσω το παιχνίδι

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχασα έναν καλό support ενώ είχα 4 στρατιώτες σε overwatch (και αφού τον σκότωσε, στο γύρο μου, τον έβλεπαν και οι 3 που απέμειναν). Θυμήθηκα εκείνο το screenshot του Apoll με τον Thin Man που βγήκε από πόρτα και του έφαγε στρατιώτη με full overwatch, ίδια κατάσταση, μόνο που έπαθα τη ζημιά από το παράθυρο. Τέτοιος σιχαμένος την έκανε και σε μένα.

Κάτι τέτοια μου κάνει και λέω δεν υπάρχει περίπτωση να τα βγάλω πέρα σε ironman :Ρ

Κατά τα άλλα, τα abductions με έχουν ρημάξει, κι είναι κρίμα να αισθάνεσαι πως, ό,τι κι αν κάνεις, θα την πατήσεις. Εντωμεταξύ, μου βγάζει συστηματικά αποστολές σε Ασία, Ευρώπη, Β. Αμερική (σύνολο 11 χώρες στις 18). Τέλος πάντων, πάω για +3 δορυφόρους τέλος του μήνα, ελπίζω και σε κάποια panic reduction αποστολή και βλέπουμε.

Πάντως, έφτιαξαν καλό παιχνίδι, τόσες ώρες καιρό είχα να διαθέσω κάπου (αν και Σ/Κ θα δω λίγο το King's Bounty: Warriors of the North για διάλειμα) κι επιτέλους έχουμε πιο πρόσφατες ιστορίες ΧCOM να λέμε από τα έπη του 1993.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως classic ironman δεν την παλεύω. Χτες το βράδυ ήμουν έτοιμος να σπάσω την οθόνη με το πληκτρολόγιο και να πάω στο Μεριλαντ να κάνω κλείσμα το mouse στον Solomon ενώ παρακολουθεί Sid meier. :devil:

Και γω πάντως έχω παίξει xcom με μεγαλύτερη συχνότητα από κάθε άλλο παιχνίδι (αν και συγκρίνεται με civ5 ίσως). Έχω ήδη 51 ώρες σε μόνο 2 βδομάδες. Και με ψήνει ακόμα.

Ρε snoob πως με κατέστρεψες έτσι με το King's bounty. Πάνω που έλεγα το ΣΚ να παίξω λίγο XCOM για να κάνω και άλλα πράγματα πάει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...