remalis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ξεκίνησα ένα classic ironman και ξενέρωσα τελείως. Όσο είχα ψηθεί με το παιχνίδι τοσο καιρό ξενέρωσα μέσα σε 2 ώρες. Είναι τραγικό που η δυσκολία είναι στο ότι οι εχθροί critάρουν από παντού και πάντα τη στιγμή που εσύ κάνεις απανωτά miss ακόμα και με flank στα 2 blocks. Δεν θελω να ακουγομαι σαν πιτσιρίκι που γκρινιάζει για τη δυσκολία αλλά εδώ δεν είναι θέμα δυσκολίας τακτικής αλλά ξεκάθαρο πλεονέκτημα στα rng του ΑΙ. Όσον αφορά την τελευταία μάχη Αν σκοτώσετε τον μεσαίο Etheral, το παιχνίδι τελειώσει επίσης. Δεν χρειάζεται να φάτε και όλους τους άλλους Σωστός! Βέβαια αυτή η λουμπίνα καθόταν συνέχεια πίσω και να καλύπτεται από τους άλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ναι, το Classic είναι δύσκολο. Προπάθησα για δύο μέρες με το mod που αφαιρεί τα τρελά crit, αλλά δεν μου καθόταν καλά εμένα, μιας και αισθανόμουν ότι έκλεβα. Και έβαλα μόνο το mod για Second Wave. Αλλά υπομονή και προσοχή. Να μην αφήνεις τους εχθρούς να βλέπουν κανένα στρατιώτη με το τέλος του γύρου σου. Εύκολο αν κινείς 1 στρατιώτη κάθε γύρο ώστε να εξερευνήσει λίγο περισσότερο τον χάρτη. Όταν οι άλλοι επίσης έχουν LOS και είναι σε Overwatch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 XCOM DLC Detected: Slingshot to Tackle UFOs Over China Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Θα συμφωνήσω με τον αρθρογράφο του Gamespy (ο οποίος έβαλε στο παιχνίδι 10/10), ότι το DLC αυτό δίνει ενδείξεις για μιά γραμμική κατεύθυνση στο παιχνίδι, κάτι το οποίο δεν είναι και το καλύτερο. Το DLC αυτό είναι μιά καθαρά scripted αποστολή. Θα ήταν πολύ προτιμότερο να εισάγουν νέους χάρτες, εξωγήινους, τεχνολογία κλπ, τα οποία θα ενσωματωθούν στο παιχνίδι, παρα scripted αποστολές, οι οποίες χάνουν την αξία τους μόλις τις παίξεις μιά δυό φορές.... Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2012 από panther_512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 hmm... Πως κανω copy paste τα ρημαδο achievements?Τοσο κοπο εριξα,να μην brag about it? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ναι, το Classic είναι δύσκολο. Προπάθησα για δύο μέρες με το mod που αφαιρεί τα τρελά crit, αλλά δεν μου καθόταν καλά εμένα, μιας και αισθανόμουν ότι έκλεβα. Και έβαλα μόνο το mod για Second Wave. Αλλά υπομονή και προσοχή. Να μην αφήνεις τους εχθρούς να βλέπουν κανένα στρατιώτη με το τέλος του γύρου σου. Εύκολο αν κινείς 1 στρατιώτη κάθε γύρο ώστε να εξερευνήσει λίγο περισσότερο τον χάρτη. Όταν οι άλλοι επίσης έχουν LOS και είναι σε Overwatch. thx για τις συμβουλές μαν. Έκανα 3 αποστολές τέλειες με ένα εώς κανένα casualty. Ποτέ dash και κινήσεις χελώνας. Και λέω ωραία, να μπω να πω στον apoll τα ευχαριστήρια. Με το που το λέω αυτό σκάει ένα UFO. Ωραία λέω, εύκολα, πάμε να πάρουμε καμιά προαγωγή. Με το που ξεκινάει κουνάω 2 (δύο) blocks τον 1ο εμφανίζονται τρια ψιλόλιγνα καύκαλα. Καβατζόνομαι σε γωνίες/κορμούς/λαγκάδια και σκάω και 2 όπου κάνουν Miss και support/sniper σε hunker down. Ρίχνουν οι 2 στη support πάρτην κάτω και το 2ο μάλιστα crit 9άρι!!(πισω από ολόκληρη ασπίδα και hunker down αλλά ένα επίπεδο ύψους πιο χαμηλά). Μέσα σε 4 γύρους έκανα 100% miss ενώ από τα ίδια σημεία μου έκαναν 3 hit. 2 crit με 9 dmg και ένα τελευταίο απλό με 5. ΛΟΛ. Με έχει στείλει αδιάβαστο το παιχνίδι. Το μέγιστο hp στρατιώτη μου ήταν 7 σε έναν που πήρα από αποστολή. -.- Άντε πάλι από την αρχή... Βέβαια, έχει και το χαβαλέ του η φάση. hmm... Πως κανω copy paste τα ρημαδο achievements?Τοσο κοπο εριξα,να μην brag about it? Πάρε ένα screenshot και ανέβασέ το αλλά δε τα χωράει όλα. Βάλε το link του προφιλ σου να μπουμε να σε φακελώσουμε. Για το dlc, συμφωνώ. Επίσης θα μέτραγε να έχει κάποιας μορφής skirmish με random maps και δώστου να καταλάβει. Ιδίως τώρα που έχω τελειώσει το νορμαλ και στο classic τρώω απανωτές.... Και αυτό που λέγανε στο rps θα μέτραγε. Campaing από την πλευρά των εξωγήινων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Κοίτα να δεις που από τότε που το αγόρασα το παιχνίδι, αν κάνω alt-tab για να δω πχ κανα e-mail, 9 στις 10 το XCom κρασάρει. Με την έκδοση του θείου, δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Και ανάθεμα αυτό το Steam. Θέλω να τρέξω το παιχνίδι, και περιμένω πότε θα ανοίξει το steam θα κάνει connect και τέτοιες βλακίες. Άσε που στην έξοδο μου πετά ένα σκασμό διαφημίσεις.... Ήμαρτον ρμπ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuxJaja Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Και γιατί απλά δε το βάζεις σε offline mode. Ούτε διαφημίσεις ούτε τίποτα. Και μία στο τόσο το βάζεις online για updates. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Firaxis comments on XCOM: Enemy Unknown modding plans Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Firaxis comments on XCOM: Enemy Unknown modding plans Πολύ ωραία....... Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε......... Το παιχνίδι κυριολεκτικά παρακαλάει για mods, αλλά το άρμεγμα με DLCs προέχει απ'ότι φαίνεται. Νο problem. Θα πάρουμε το παιχνίδι όταν βγεί η GOTY έκδοση με όλα τα DLCs σε sales στο Steam...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Είναι κλασσικό ότι για να πουλήσουν τα DLCs δεν θα αφήσουν mods (ακόμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 http://steamcommunit...ab=achievements Παιζω μονιμα σε offline mode για ευνοητους λογους.Δεν με κοβω να το ξαναπαιζω μεχρι το επομενο dlc,αν αξιζει και το παρω... Weird fact-τα achievements που κερδισα οσο επαιζα με spotflux δεν υπαρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά ας μου θυμίσει κάποιος (γιατί το έχω κάνει αλλά δε θυμάμαι με ποια μονάδα) πως κάνω repair τα robots μου! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Πρεπει να εχεις σε μια μοναδα το stun tool (δεν θυμαμαι το ονομα τωρα) και πρεπει να εχεις κανει και το αναλογο foundry research. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Τι χρειαζεται να κανω για να ξεκλειδωσω τα plasma snipers; Το ειχα κανει στο 1ο playthrough αλλα δεν θυμαμαι πως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα