remalis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 X-Com: Enemy Known Εννοείς το original? Καλά μετράει σίγουρα αλλά αν έχεις παίξει στο νέο για μένα δύσκολα πάω πίσω, μόνο Heroes 2 και Civ2 μπορώ να πάιξω αφού έχω παίξει το νέα και αυτά με δυσκολία. Μόλις το ξεκίνησα και εγώ. Πολύ καλό ρε παιδιά αν και να πω την αλήθεια στις πρώτες αποστολές και μου έχουν φύγει ήδη τέσσερεις από τους στρατιώτες μου και δυστυχώς οι δύο Ελληνίδες που είχα Να και η πρώτη θρυλική ομάδα αν και οι μισοί έχουν μπει ήδη στο hall of fame Χαχα επικά ονόματα μαν
Voodooman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Ανακάλυψα την hidden base, έφτιαξα το skeleton key και ετοίμασα την βασική μου εξάδα (ο χειρότερος είναι lieutenant) για εισβολή. Μόλις πάω να πατήσω το κουμπί μου σκάει αποστολή στην Νιγηρία, η οποία είναι στα κόκκινα και έτοιμη να παραδοθεί στην εξωγήινη λαίλαπα. Δεν θα πάρω ούτε έναν από τους βασικούς έξι, τους θέλω φρέσκους για να επιτεθώ στη βάση και δεν μπορώ να περιμένω να αναρρώσουν από ενδεχόμενο τραυματισμό τους, ήδη έχω καθυστερήσει υπερβολικά την επίθεση στη βάση. Η δεύτερη εξάδα μου ως αρχηγό θα έχει έναν απλό sergeant, οι υπόλοιποι είναι τρεις squaddies και δύο ψάρακες. Ήρθε η ώρα να ξεχωρίσουν τα αγόρια από τους άνδρες, τα κουταβάκια από τα σκυλιά του πολέμου. Στο κάτω κάτω δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ατσαλωθείς από το να πέσεις μέσα στο καμίνι της μάχης...Θα πέσει πολύ γέλιο το βράδυ! 1
skiabox Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Apoll : Με το τελευταίο δωμάτιο τι παίζει; .Μου λέει ότι δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί δεν έχω ανάλογο στρατιώτη .
Apoll Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 @skiabox Δεν φέρω καμμία ευθύνη αν σας χαλάσω την ιστορία του campaign στο επόμενο spoiler. Είναι διπλό για κάποιο λόγο Χρειάζεσαι στρατιώτη με gift για να μπει στο δωμάτιο, να ενεργοποιήσει την συσκευή, και αυτός ο στρατιώτης θα πρέπει να επιβιώσει μέσα στο εχθρικό διαστημόπλοιο μέχρι το τέλος
jim22479 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 2 ερωτησουλες: Α) Με ποιο σκεπτικο καποιος φανταρος γινεται Heavy,Support,Assault ,κτλπ; Β)Υπαρχει τροπος να κανω Hire Ελληνες φανταρους ή ειναι random; Μπορω να αλλαξω την εθνικοτητα σε καποιον ; Πολυ ομορφο παιχνιδι παντως...
skiabox Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Apoll : Μα έχω ήδη δύο τέτοιους στρατιώτες.
Voodooman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Ανακάλυψα την hidden base, έφτιαξα το skeleton key και ετοίμασα την βασική μου εξάδα (ο χειρότερος είναι lieutenant) για εισβολή. Μόλις πάω να πατήσω το κουμπί μου σκάει αποστολή στην Νιγηρία, η οποία είναι στα κόκκινα και έτοιμη να παραδοθεί στην εξωγήινη λαίλαπα. Δεν θα πάρω ούτε έναν από τους βασικούς έξι, τους θέλω φρέσκους για να επιτεθώ στη βάση και δεν μπορώ να περιμένω να αναρρώσουν από ενδεχόμενο τραυματισμό τους, ήδη έχω καθυστερήσει υπερβολικά την επίθεση στη βάση. Η δεύτερη εξάδα μου ως αρχηγό θα έχει έναν απλό sergeant, οι υπόλοιποι είναι τρεις squaddies και δύο ψάρακες. Ήρθε η ώρα να ξεχωρίσουν τα αγόρια από τους άνδρες, τα κουταβάκια από τα σκυλιά του πολέμου. Στο κάτω κάτω δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ατσαλωθείς από το να πέσεις μέσα στο καμίνι της μάχης...Θα πέσει πολύ γέλιο το βράδυ! Ρε, κοίτα που οι ψάρακες τα κατάφεραν! Μόνο ο ένας θα μείνει για 7 μερούλες στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο, αλλά όλοι γέμισαν παράσημα. Κοίτα που από το πουθενά απέκτησα μία κάπως αξιόπιστη δεύτερη ομάδα. Στις επόμενες αποστολές όμως έχασα τρεις ψάρακες και έτσι άρχισαν ξανά οι κλήσεις εφέδρων...
Apoll Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Apoll : Μα έχω ήδη δύο τέτοιους στρατιώτες. Και έβαλες τον ένα στο δωμάτιο που έφτιαξες, με την συσκευή που πήρες από την βάση; Αν ναι, αυτός θα πρέπει να επιβιώσει μέχρι το τέλος της μάχης στο εχθρικό mothership. Και ναι χρειάζεται να τον πάρεις μαζί σου.
Tenshi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Apoll : Μα έχω ήδη δύο τέτοιους στρατιώτες. Research+equip ... το ανάλογο armor έκανες;Χωρίς αυτά,δωμάτιο δέν...
remalis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Το τέλειωσα και γω χτες στο νορμαλ. Γενικά καλή διάρκεια το παιχνίδι (το 1ο playthrough τουλαχιστον), 42 ώρες μου πήρε με πολύ χρόνο στη βάση να διαβάζω tooltips και να ψάχνομαι για το τι πρέπει να φτιάξω κλπ. Η τελευταία αποστολή είναι ίσως από τις καλύτερες αποστολές σε πρόσφατο strategy που έχω παίξει. Και την έβγαλα χωρίς load οπότε μέτραγε πάαααρα πολύ. Στο σημειο που είναι τα 2 sectopods πήγε να φύγει πληκτρολόγιο, Mouse, οθόνη και ότι άλλο ήταν σε ακτίνα χεριού. 3 έχασα με τα παπαρια. Sniper (Τsou Lee), support και heavy. Τέλος, ο special-super-psi savior-of-earth soldier μου ήταν ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ, χαχαχα. Χωρίς να το προσπαθήσω ήταν απλά ο 1 από τους 2 της κεντρικής μου ομάδας που είχε το gift και είχε will 93 οπότε ήταν μονόδρομος η επιλόγη. Πάντως σε classic η τελευταία αποστολή θα είναι για πολύ κλάμα. Εντωμεταξύ αν χάσεις σε ironman στην τελευταία αποστολή τι γίνεται? Πάλι από την αρχή?
Apoll Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δεν έχω ιδέα τί γίνεται αν χάσεις αυτή την αποστολή. Ιδίως τον χαρακτήρα που χρειάζεσαι. Τα δύο sectopods όντως με έκαναν να υδρώσω και εμένα. Έριξα 2 fusion blaster βολές επάνω τους, και μόνο το ένα πήρε ζημιά. Ευτυχώς είχα "μαγκώσει" τον zerker και τον έστειλα δίπλα του. Του έριξε μερικές η μλκ μέχρι να κατεβάσω στους δύο assault και να του ρίξουν 4 βολές από point blank. Αλλά μόλις είδα τα 3 Etherals και τα Elite Muton τα χρειάστηκα κανονικά.
zeniath Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Λοιπόν κάτι δε πάει καλά.. Έχω έναν με το gift, έναν Heavy, 70 kills τον Nicko McBrain (ολο το team μου είναι οι Iron Maiden, 3 guitars=assault, Bass+Drums=Heavy, Support=Dickinson ) αλλά δεν ανεβαίνει τα Psi abilities του παπάρα για να κάνω use το τελευταίο πράμα που θέλει για το last mission και κάθομαι και περνάνε 10-15 μέρες μέχρι να γίνει πλέον incident αφού δεν έχω αφήσει alien για alien. Πως σκατά θα πάει στο max για να κάνει use το device; Απλά με experience και υπομονή; (Άργησα να το φτιάξω τo psi lab είναι η αλήθεια) Μήπως θέλει να του βάλω κανα psi armor και δουλεύει έτσι; (Παω να το τσεκάρω μια αυτό τώρα) edit: Απλά τελικά ήθελε psi armor Edit 2: Τελείωσε, στο last mission μου έμειναν μόνο ο Adrian Smith, Steve Harrir & Nicko McBrain (αυτός έφυγε μαζί με το mothership όμως) 6 soldiers lost συνολικά Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2012 από zeniath
remalis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δεν έχω ιδέα τί γίνεται αν χάσεις αυτή την αποστολή. Ιδίως τον χαρακτήρα που χρειάζεσαι. Τα δύο sectopods όντως με έκαναν να υδρώσω και εμένα. Έριξα 2 fusion blaster βολές επάνω τους, και μόνο το ένα πήρε ζημιά. Ευτυχώς είχα "μαγκώσει" τον zerker και τον έστειλα δίπλα του. Του έριξε μερικές η μλκ μέχρι να κατεβάσω στους δύο assault και να του ρίξουν 4 βολές από point blank. Αλλά μόλις είδα τα 3 Etherals και τα Elite Muton τα χρειάστηκα κανονικά. Πρέπει να το δουμε αυτό. Φαντάσου να έχεις φτάσει στο τέλος να χάσεις από τον τελευταίο ethereal και να σου λεει. Ωπ από την αρχή φίλε. Καλά και γω στο τέλος, αφού έχω αποδεκατιστεί, λέω ένα δωμάτιο μένει τι μπορεί να πάει στραβα. Θα έχει ένα τούμπανο και θα το κανονίσω με 2 assault και τον support/psi. Και σκάω και εμφανίζονται όλοι αυτοί οι νοματέοι και λέω ωραία, πάλι από την αρχή θα το παίζω. Αλλά τελικά εντάξει. Το ability που έκανε την διαφορά ήταν το rift. Έφυγαν οι 2 muton και χάσανε και λίγο οι 2 απλοί ethereals και μετά κουλ σε 3 γύρους έφαγα τους 2 απλούς. Μου έκανε και ένα mind-control ο τούμπανος και εκεί λέω ωραία τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Αλλά εν τέλει ο Βαγγελας καθάρισε. Σε classic δυσκολία πάντως με την εμπειρία που έχω μέχρι τώρα δεν νομίζω να το έβγαζα χωρίς save/load. Λοιπόν κάτι δε πάει καλά.. Έχω έναν με το gift, έναν Heavy, 70 kills τον Nicko McBrain (ολο το team μου είναι οι Iron Maiden, 3 guitars=assault, Bass+Drums=Heavy, Support=Dickinson ) αλλά δεν ανεβαίνει τα Psi abilities του παπάρα για να κάνω use το τελευταίο πράμα που θέλει για το last mission και κάθομαι και περνάνε 10-15 μέρες μέχρι να γίνει πλέον incident αφού δεν έχω αφήσει alien για alien. Πως σκατά θα πάει στο max για να κάνει use το device; Απλά με experience και υπομονή; (Άργησα να το φτιάξω τo psi lab είναι η αλήθεια) Μήπως θέλει να του βάλω κανα psi armor και δουλεύει έτσι; (Παω να το τσεκάρω μια αυτό τώρα) edit: Απλά τελικά ήθελε psi armor Θέλει psi armor νομίζω. Αλλά γενικά καλό είναι να τον έχεις και τέρμα σε psi-abilities. edit: Με πρόλαβες. Αν και δεν είμαι καθόλου φαν των dlc και δε θέλω να τα στηρίζω καθόλου για να μην το θεωρήσουν οι εταιρείες καλό business model και μας σπάνε κάθε παιχνίδι σε 100 κομμάτια κλπ κλπ στο pcgamer λένε τι θα θέλανε να έχει το επόμενο dlc το οποίο είναι ήδη προγραμματισμένο αφού υπάρχουν ήδη κάποια κενά achievements. Η αλήθεια είναι ότι αν είχε το αντίστροφο campaign θα ήταν πολύ ψηστικό.
Apoll Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Όσον αφορά την τελευταία μάχη Αν σκοτώσετε τον μεσαίο Etheral, το παιχνίδι τελειώσει επίσης. Δεν χρειάζεται να φάτε και όλους τους άλλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα