Προς το περιεχόμενο

XCOM: Enemy Unknown

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει πάρει critical injury η συγκεκριμένη; 60 will βλέπω.

Πάρα πολλά. Κάθε μάχη και στο νοσοκομείο ήταν στην αρχή. Δεν είχα τότε το ability από το OTS.

Παρατήτησα, ότι το Iron Will δουλεύει ακόμα και αν πάρει κάποιος στρατιώτη κατευθείαν σε Major.

Πριν την αναβαθμίσω ήταν πολύ χαμηλά. Αλλά μόλις της έβαλα τα skills δείτε την παρακάτω φώτο. 89 Wil και ας μην είχε καμμία μάχη.

2012-10-19_00005.jpg

(Την πήρα από αποστολή που μόλις έδωσε ο φαλάκρας)

Σκέφτομαι να φτιάξω μία νέα ομάδα από νέους. Και με αυτούς να πάω στην βάση μόλις γίνουν Colonels.

Με Τιταν πανοπλίες, chitin και πλάσμα οπλισμό, θα κάνουν περίπατο τις μάχες τώρα ακόμα και ενάντια σε αυτά που αντιμετωπίζω αυτή τη στιγμή.

Update

Αποφάσησα να κάνω ντού. Τελικά ήταν πιο εύκολα απ' ότι περίμενα, ούτε ένας πραγματικός τραυματισμός.

Κάτι ψευτό γρατζουνίσματα στις πανοπλίες. χαχαχα

Και το campaign συνεχίζει

2012-10-19_00008.jpg

Επεξ/σία από Apoll
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 959
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

33/33 μάχες χωρίς απώλεια. Μόλις ξόδεψα ένα διχίλιαρο credits και Plasma Sniper Rifle δε πήρα ο γρόθος!

Ωραίος με το 33/33

Μετά την μάχη στην βάση, είπα να πάρω 2 ετοιματζίδικους Major που είχα (χωρίς μάχες), μαζί με 4 noobs και να ρίξω μία αποστολή.

Και ένας noob-ας χάλασε το streak που είχα απο χτες χωρίς απώλειες. Καλά να πάθει :devil:

(ναι δεν φταίει το Elite Muton που του έκανε crit με το heavy plasma).

Αλλά πολύ αστοχία :mad: ακόμα και από 90% με αυτούς. Θα πρέπει να ανεβάσουν μερικά rank.

2012-10-19_00010.jpg

Αστόχησε στην παραπάνω φώτο από 90% και με αυτή την απόσταση

Αυτό που μου την έχει σπάσει είναι ότι πρόσλαβα 10 νέους. Όλοι Assault/Heavy ούτε ένας Support. Και φυσικά τρώνε κλοτσιά.

Ακραίο streak skiabox!!! :D

Gentlemen, meet Vagelas Kakarantzoulas version 2.0.

2012102000001.jpg

Ή μάλλον CAPTAIN Vagelas Kakaratzoulas! 14 kills σε 6 αποστολές!! Αυτή τη φορά δεν έσκασε τπτ περίεργο.

Πωπω καλά, Apoll, miss με 90% είναι απλά για να σπάσεις το πληκτρολόγιο. Ιδίως αν στον επόμενο γύρο σου σκάσει καμιά καλή...

Και μένα μου χάλασε το streak πάντως. Μου φάγανε τον Ινδό support μου και τη φούξια αστραπή (Αμερικανή assault με καμια 50αριά kills και μαλλί XCOM).

Για αναχαίτιση των UFO έφτιαξα firestorm με EMP αλλά δεν του έκανε τπτ. Χρησιμοποίησα dodge και aim και πάλι οριακά το έσωσα το δικό μου και φυσικά έχασα και το UFO.

• Like 2

Παιδιά είχα μια απώλεια στην 34η αποστολή, και επειδή μιλάμε για τεράστιο UFO, βαρέθηκα να το ξαναπαίξω (ήταν και μεγάλη γκαντεμιά γιατί ο medic ήτανε στο απέναντι ακριβώς διάδρομο (τους είχα σε δύο ομάδες) και δεν πρόλαβε να πάει ούτε με 3 μέγιστες διαδρομές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

uh oh.

Γιατί λέω ότι η Stacy 'Hazard' Williams, είναι κ***φαρδη μέχρι αηδίας από την αρχή του campaign.

(η μαύρη περιοχή είναι για spoiler)

2012-10-20_00001-1.jpg

Την έφαγε και από τους 4. Την ξάπλωσαν ως τραυματισμένη, την σήκωσε ο Ιάπωνας Support και έφαγε 2 ανεβάζωντας το score 89 kills σε 34 αποστολές.

Συνήθως εκεί μέσα έχει

2 εχθρούς γι αυτό και επιτέθηκα με αυτή τελευταία καθαρίζοντας το ένα από τους δύο leaders. Αλλά...

wtf στιγμή μόλις 4 νέοι ήρθαν στην βάση2012-10-20_00004.jpg

χαχαχαχα και η δευτερη φουρνιά

2012-10-20_00005.jpg

Επεξ/σία από Apoll

38/38 μάχες με μία απώλεια.Έχω βγάλει όλα τα οπλάκια σχεδόν.Έχω δορυφόρους σε όλους και 4 αποχωρήσεις χωρών.Achievements στο Steam Client στο 23/60 (38%).Δεν έχω κάνει ακόμα την αποστολή στην base.

• Like 1

• Super Moderators

Έχω περάσει σε plasma οπλισμό πλέον, αν και υστερώ στις πανοπλίες ακόμη, μέσα στο μήνα όμως θα έχω τα σχέδια για Titan.

Τα λεφτά είναι το μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή, και αν δεν τύχει κάποια αποστολή Γαλλία, τους χάνω -και η Αγγλία είναι στο κόκκινο, αλλά αυτοί έχουν δορυφόρο, δεν ξέρω αν και πότε θα με παρατήσουν.

Κατά τα άλλα, λίγες μεν οι απώλειες, αλλά λες και μου έχουν βάλει σημάδι τους heavy -2 νεκροί και μια με critical injury που ουσιαστικά αχρηστεύτηκε, θα πανικοβάλλεται πολύ εύκολα και δε λέει με heavy plasma να ρισκάρεις έτσι.

Ευτυχώς γλίτωσα ένα στρατηγό από 17 Τhin Men και πήρα δώρο έναν Heavy Major, ανεβάζω κι έναν Ουκρανό σιγά-σιγά, κάπως θα καλυφτούν οι ανάγκες.

Πάντως, εύκολα ανεβαίνει ο πανικός και δύσκολα κατεβαίνει -λογικό βέβαια.

Έχω περάσει σε plasma οπλισμό πλέον, αν και υστερώ στις πανοπλίες ακόμη, μέσα στο μήνα όμως θα έχω τα σχέδια για Titan.

Τα λεφτά είναι το μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή, και αν δεν τύχει κάποια αποστολή Γαλλία, τους χάνω -και η Αγγλία είναι στο κόκκινο, αλλά αυτοί έχουν δορυφόρο, δεν ξέρω αν και πότε θα με παρατήσουν.

Κατά τα άλλα, λίγες μεν οι απώλειες, αλλά λες και μου έχουν βάλει σημάδι τους heavy -2 νεκροί και μια με critical injury που ουσιαστικά αχρηστεύτηκε, θα πανικοβάλλεται πολύ εύκολα και δε λέει με heavy plasma να ρισκάρεις έτσι.

Ευτυχώς γλίτωσα ένα στρατηγό από 17 Τhin Men και πήρα δώρο έναν Heavy Major, ανεβάζω κι έναν Ουκρανό σιγά-σιγά, κάπως θα καλυφτούν οι ανάγκες.

Πάντως, εύκολα ανεβαίνει ο πανικός και δύσκολα κατεβαίνει -λογικό βέβαια.

Η Αγγλία θα σε παρατήσει με το τέλος του μήνα ακόμα και αν έχεις δορυφόρο σε αυτούς. Θα πρέπει να έχεις σε όλη την ήπειρο για να είναι κόκκινο και να μην φύγουν.

Αν έχεις φτάσει σε πλάσμα τεχνολογία, πως και δεν έχεις καλύψει τον πλανήτη με δορυφόρους;

Ακόμα και στο κόκκινο μία χώρα, αν έχεις σε όλη την ήπειρο δορυφόρους δεν την χάνεις. Ήτοι 4 λινκ σε τετράγωνο και έχεις καλύψει τα πάντα εκτός μία χώρα.

Επίσης αν κάνεις αποστολή στην ίδια ήπειρο θα πέσει κατά 1 ο πανικός. (π.χ σου βγάλει Αγγλία, Ιαπωνία, Αμερική) Αν κάνεις την αποστολή Αγγλία θα πέσει ο πανικός κατά 1 και στην Γαλλία.

Παντως το παιχνιδι μαλλον ειναι σχετικα δυσκολο και στο νορμαλ ε?

Εξαρτάται. Το ΑΙ δεν είναι στο 100% στο normal. Οπότε είναι καλό για αρχή.

Ξεκίνησα σε Classic, και όταν έχασα το 1ο playthrough, είπα να παίξω Normal. Και ήταν εύκολο σε σχέση με Classic.

Πάντως θα σε συμβούλευα αν παίξεις Normal, για λίγο, να μην κάνεις το campaign μετά την 2-3 αποστολή και βλέπεις πως πας. Αν τα δεις εύκολα ανέβα σε Classic, αν όχι προχώρα.

• Like 1

• Super Moderators

Έχω κάνει αποστολή στην Ευρώπη, αλλά τόσο οι Άγγλοι όσο και οι Γάλλοι ήταν και έμειναν στο κόκκινο. Στη Ρωσία που ήταν η αποστολή ο πανικός έπεσε κατά δύο (δε θυμάμαι τι γινόταν πριν στη Γερμανία).

Με τους δορυφόρους, εγώ φταίω: έκανα λάθος υπολογισμό στο πόσο χρόνο θα χρειαζόταν να πιάσω τους μηχανικούς που χρειαζόμουν, και τώρα είμαι -1 για μια μέρα (εκτός κι αν μέσα στις επόμενες 24 ώρες βγει αποστολή με μηχανικούς, πράγμα μάλλον απίθανο αφού πριν από 2 μέρες ήταν η προηγούμενη).

Εκ των υστέρων, σκέφτομαι πως έπρεπε να είχα πάει για την Αφρική αμέσως, καθυστέρησα και το πληρώνω τώρα. Δεν ξέρω μήπως η επίθεση στη βάση των εξωγήινων ρίξει τον πανικό, αλλά δεν το νομίζω.

δυο ερωτησεις;

1) Πως μπορω να σωσω το παιχνιδι ενω βρισκομαι στην βαση μου;

2) Εχω βαλει το κωδικο στο steam για το Full Customization. Πως το βλεπω μεσα στο παιχνιδι; Τι αλλαγες γινονται;

• Super Moderators

1) Esc και βγαίνει το menu, έχεις επιλογή save αν παίζεις στο απλό mode ή save & exit στο ironman.

2) Στo barracks, επιλέγεις customization των στρατιωτών κι έχεις διάφορες επιλογές (το "τρελό" μαλλί του παλιού X-Com, διάφορα tints σε στολές κτλ.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...