remalis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Όχι ρε Apoll, πέθανε ο kotsi??? Πωωω μεγάλη απώλεια. Επιβίωσε από τη χρυσαλίδα κ πήγε άδικα από μπομπίδι... Τι να πεις. 20/20 χωρίς ούτε μία απώλεια.Και παρόλα αυτά έχει φύγει η Ιαπωνία και η Κίνα. Από abduction που δεν επέλεξες? Γιατί δεν έστειλες δορυφόρο να τις κρατήσεις? Κρατάω γύρω στους 15 στρατιώτες ανά πάσα στιγμή, προτιμώ να είναι όλοι τους από sergeant και πάνω, παρά να έχω πολλούς χαμηλόβαθμους. Εννοείται πως σε πολλά μικρά UFO στέλνω αρκετές φορές ομάδες αποτελούμενες μόνο από στραβάδια, ώστε να ξεχωρίσουν τα αρνιά από τα ερίφια και να ανέβουν κανένα level λίγο πιο γρήγορα. Καλή πρακτική, το σκεφτόμουν και γω αυτό. Βέβαια μετά άρχισα να παίρνω αποστολές που δίνουν στρατιώτη σα βραβείο αντί για λεφτά, όπως πρότεινε και ο snoob και έχω μια αρκετά καλή καβάτζα υψηλόβαθμων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δύο σενάρια. Α) Πόσο μακρυά είσαι από το να φτιάξεις άλλους 3 δορυφόρους; Σε ποιό μήνα είσαι; Β) Θα χάσεις μία χώρα. Θυσίασε την Ινδία. Βάλε δορυφόρους σε Νότια Αφρική και Νιγηρία. Με άλλο έναν στην Αίγυπτο και έχεις το 30% bonus στο εισόδημα. Αμέσως μετά δορυφόρους σε Ιαπωνία, Κίνα, Αυστραλία. Τέλος του δεύτερου μήνα (Απρίλιος) θα έχω 5 ενεργούς. Για να έχω άλλους 3, θέλω 14 μέρες για νέο sat link και 150 creds, συν 225 creds και 20 μέρες για τους δορυφόρους. Δηλαδή, να δώσω ό,τι χρήματα πάρω αυτό το μήνα στις υποδομές, συν του ότι θα χρειαστώ τουλάχιστον άλλα 60 creds για αναχαιτιστικά, συν πόσα για τον οπλισμό τους. Χλωμό το βλέπω, αν δεν πουλήσω υλικά. Πτώματα, εξαρτήματα κτλ., κτλ. Το θέμα είναι, ποια και πόσα; Συν του ότι πρέπει να αρχίσω να βγάζω laser όπλα, γιατί για να φάω τα δύο chrysalids σε εκείνη την terror μαρτύρησα (η μοναδική αστοχία του sniper σε όλη την αποστολή κόντεψε να μου στοιχίσει). Το μεθερμηνευόμενον, θα πουλήσω κι ό,τι βγει. Ούτως ή άλλως, αν χάσω μία αποστολή έτσι όπως έχει το πράγμα τώρα (πλήρως νικηφόρα πορεία μέχρι στιγμής, με ελάχιστες απώλειες, ένα νεκρό rookie κι έναν critically injured που επανήλθε, αλλά χαλβάς από will) θα πέσει τέτοιος πανικός που δε θα αντέξω τέταρτο μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Όχι ρε Apoll, πέθανε ο kotsi??? Πωωω μεγάλη απώλεια. Επιβίωσε από τη χρυσαλίδα κ πήγε άδικα από μπομπίδι... Τι να πεις. Άστα να πάνε. Η πλάκα είναι από εκείνη την μάχη μέχρι τώρα, είχα 1 supply ship, 1 very large battle ship και έχω τώρα άλλο ένα very large battleship το οποίο έχει προσγειωθεί. Και δεν είχα καμμία απώλεια, και ας είχα 2 noobs γιατί δεν θέλω να πάρω snipers μέσα σε σκάφη. H πλάκα είναι οι noobs είδαν zerger που πήδηξε από τον επάνω όροφο ανάμεσα στην ομάδα, και κοιτούσαν περίεργα "τί σκτ είναι αυτό;". Οι colonels πανικοβλήθηκαν, και βάραγαν όπου λάχει. Επικό γέλιο. Όπως επίσης και αυτό με τα 4 chrysalids που πήγαν να την πέσουν στον γύρο τους πάνω στην Hazard και τα σκότωσε ένα ένα. Και βγήκε μετά και έφαγε και τον τελευταίο Outsider! Από προχτές το λέω. Αυτή είναι τρελή για δέσιμο, και κ***φαρδη μέχρι αηδίας. Τέλος του δεύτερου μήνα (Απρίλιος) θα έχω 5 ενεργούς. Για να έχω άλλους 3, θέλω 14 μέρες για νέο sat link και 150 creds, συν 225 creds και 20 μέρες για τους δορυφόρους. Δηλαδή, να δώσω ό,τι χρήματα πάρω αυτό το μήνα στις υποδομές, συν του ότι θα χρειαστώ τουλάχιστον άλλα 60 creds για αναχαιτιστικά, συν πόσα για τον οπλισμό τους. Χλωμό το βλέπω, αν δεν πουλήσω υλικά. Πτώματα, εξαρτήματα κτλ., κτλ. Το θέμα είναι, ποια και πόσα; Συν του ότι πρέπει να αρχίσω να βγάζω laser όπλα, γιατί για να φάω τα δύο chrysalids σε εκείνη την terror μαρτύρησα (η μοναδική αστοχία του sniper σε όλη την αποστολή κόντεψε να μου στοιχίσει). Το μεθερμηνευόμενον, θα πουλήσω κι ό,τι βγει. Ούτως ή άλλως, αν χάσω μία αποστολή έτσι όπως έχει το πράγμα τώρα (πλήρως νικηφόρα πορεία μέχρι στιγμής, με ελάχιστες απώλειες, ένα νεκρό rookie κι έναν critically injured που επανήλθε, αλλά χαλβάς από will) θα πέσει τέτοιος πανικός που δε θα αντέξω τέταρτο μήνα. Πούλα μέχρι να κρατήσεις 10 sectoid και από 5 από όλα τα άλλα (αν τα έχεις κάνει research). Μην πουλήσεις zergers & chrysalids. Zergers όχι, γιατί μπορεί να σου βγει καμμία αποστολή να δώσεις 8 stims για $630 και 10 scientists ή 5 engineers. Chrysalids γιατί τα θες επίσης για chittin. Σώνει ζωές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Εγώ κάνω παύση τώρα στο 20/20 και θα ξανα-ασχοληθώ μετά το 1ο patch μπας και διορθώσουν κανένα bug. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Μα είχαμε ήδη το 1ο patch. 1.8GB. Το δεύτερο ενοείς Είχα μία μάχη σε μικρό διαστημόπλοιο, που ήταν πιό σκληρή από τις τέσσερις τελευταίες μάχες που έδωσα σε Battleship και Supply Ship. Βγήκαν 8 Heavy Floaters, 6 Elite Mutons και Outsider με την μία. Και έγινε χαμός. Έχασα έναν Λοχία, και έπεσε το ξύλο της χρονιάς. Βαράγανε τόσο πολύ, που στην κυριολεξία το διαστημόπλοιο έγινε καλοκαιρινό. Ούτε ένας τοίχος δεν έμεινε. Και έριξα κάτι αστοχίες από το 1 μέτρο με 90% (*2 μιας και ήταν Assault), που παλαιότερα θα τράβαγα τα μαλλιά μου. Και λέω παλαιότερα, γιατί πλέον δεν έχω. Την κάνω για ύπνο τώρα. Μιας και αύριο μεγάλη μέρα. Κάνω ντου στην βάση . Και αυτή είναι η ομάδα. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2012 από Apoll 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Καλά χτες μου ήρθε ένα request για 3 heavy plasma (μου κοστίζουν 180 το ένα) με reward ... 1600$. Έπαθα την πλάκα μου, άρχισα να ρευστοποιώ ότι είχα στις αποθήκες γιατί μου έλειπαν 350 για να τα φτιάξω. Και πούλησα 4 από τα 14 UFO computer που είχα. Καλά με τα 1600$ ήμουν σαν το νεόπλουτο στην ερμού. Έβαλα σε foundry 5 πράγματα, εφτιαξα όπλα πανοπλίες, αεροπλάνα. Έφτιαξα και μια Archangel για δοκιμή. Λέω να τη βάλω στους assault για πιο καλό maneuverability. Τι λέτε? Βέβαια είναι και στη 1η γραμμή και θέλουν πιο heavy armor. Και έριξα κάτι αστοχίες από το 1 μέτρο με 90% (*2 μιας και ήταν Assault), που παλαιότερα θα τράβαγα τα μαλλιά μου. Και λέω παλαιότερα, γιατί πλέον δεν έχω. LOL! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Apoll δε βλέπω τη Sniper σου στην πάνω ομάδα, μόνο κάτι mechs. Τι έγινε αυτό το κορίτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Από ό,τι έχω καταλάβει, ο Apoll δε θέλει sniper σε κλειστούς χώρους. Βέβαια, με τόσα VL Ufo, μπορεί να χάθηκε κάποια στιγμή, αλλά μάλλον θέμα στρατηγικής είναι. (Έχω έναν Κινέζο sniper, major έγινε μετά από μια terror attack, ρήμαξε κόσμο με το opportunist. Αλλά, αν στραβώσει κάτι στη διάταξη των αντιπάλων και δεν τους "βλέπει" ούτε με teamsight, είναι πρόβλημα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Εμένα η κινέζα sniper Tsou Lee είναι το πιο σημαντικό μέλος της ομάδας μου μαζί με μια σουηδή support. Έχει 48 kills σε 21 αποστολές και μάλιστα πολλές φορές ενώ έχει στόχο εύκολα, δεν τη χρησιμοποιώ για να πάρουν και οι άλλοι kills. Είναι φονική και γενικά δεν έχω πρόβλημα με όραση γιατί τη βάζω κάπου πίσω και ψηλά συνήθως. Τώρα σε ufo όντως θέλει λίγο προσοχή αλλά γενικά σπέρνει το θάνατο. Και όντως opportunist κορυφαίο talent. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peavy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μόνο εγω παίζω με 2 sniper στην ομάδα δηλαδή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alhimistis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Ενίοτε πάιζω κι εγώ με 2 snipers , στις περισσότερες ανοιχτές πίστες. Τeam setups: 2 Assault - 2 snipers - 1 Heavy - 1 support 2 Assault - 2 support (1 medic/1 aggresive)- 1 Heavy - 1 sniper 3 Assault - 1 heavy - 1 - support - 1 sniper Kαι τα 3 setups με βολευουν ανάλογα με το είδοςτης πίστας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Ο sniper σε κλειστό χώρο θα πρέπει να περιμένει ένα γύρο μέχρι να πυροβολήσει από την στιγμή που θα κινηθεί. Μέχρι τότε θα έχουν πέσει χειροβομβίδες και ένα σωρό άλλα από την πλευρά τον αντιπάλων. Δεν μπορεί καν να έχει overwatch αν κινηθεί. (πρέπει να αλλάξει σε πιστόλι). Και δεν έχει καλό LOS λόγο των τοιχών, ούτε ευστοχία γιατί οι εχθροί βρίσκονται κάτω από τα 4 τετράγωνα. Συνεχή κίνηση μέσα σε ένα διαστημόπλοιο ή κλειστούς χώρους είναι τα πιο σημαντικά, για να μην τις τρώνε άδικα. Όσον αφορά την ομάδα που θα στείλω στην βάση, πήρα όλους όσους έχουν το υψηλότερο Will και θα φάνε πιο δύσκολα πανικό ή έλεγχο. Και τα 2 SHIV γιατί ποτέ δεν ξέρεις τί θα σου τύχει. Μιας και δεν μπορούν οι εχθροί να τα "πιάσουν". Θα δούμε. Πάντως οι 4 που έχασα στο 1ο Battleship χτες βράδυ, μου έχουν στοιχίσει πολύ. Ιδίως οι απώλεια των support. Αλλά αυτά έχει το παιχνίδι στο Ironman. Apoll δε βλέπω τη Sniper σου στην πάνω ομάδα, μόνο κάτι mechs. Τι έγινε αυτό το κορίτσι? Μήπως εννοείς στην Assault με το Alloy Cannon (με τα πράσινα)? Έχει 60 Wil λόγο τραυματισμών. Καλύτερα να είμαι σίγουρος, παρά να έχω ένα alloy cannon να μου τσακίζει την ομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Σχετικα με τα researches εχετε βρει κανα οδηγο, τι ξεκλειδωνει τι; Γιατι νομιζω οτι διαλεγω μλκιες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δεύτερος στρατιώτης που σώζεται μεν από critical injury αλλά δέχεται τέτοιο πλήγμα το will του που είναι συζητήσιμη η χρησιμότητά του. Λάθος δικός μου ο τραυματισμός (άνοιξα πόρτα σε ufo χωρίς να έχω επαρκή κάλυψη για να επιτεθώ και βρέθηκα μπροστά σε τρία floaters) αλλά το θέμα παραμένει πως η ζημιά είναι μεγάλη και το ρίσκο επίσης, να πανικοβληθεί μελλοντικά αν κάτι πάει στραβά. Εντωμεταξύ, money's too tight to mention. Θέλω με πρόχειρους υπολογισμούς 1500 creds για να φτιάξω κάποια training upgrades, όπλα και υποδομές, δορυφόρους κτλ., κι εγώ έχω το κολοσσιαίο ποσό των 165... Θα πρέπει να πουλήσω, αλλά εξακολουθώ να διστάζω, από φόβο μήπως δώσω κάτι που χρειαστώ αργότερα. Εντωμεταξύ, για να ρίξω ένα medium ufo θέλω δύο Interceptors πλέον, άρα επιπλέον χρήματα εκεί. Ωραία διλήμματα. Αν δεν είχα φάει και το will reduction, θα έλεγα καλά πήγαμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Κάνω τις ερωτήσεις σε spoiler, μιας και αφορούν το main plot: H βάση είναι μία και τέλος; Βρήκα αυτή μετά το Outsider Shard research, και έφτιαξα το κλειδί. Να το τολμήσω να μπω μέσα με μερικά laser όπλα και τη βασική πανοπλία ή κρίμα να τους χαραμίσω έτσι και να περιμένω καλύτερα; Θα βρίσκω βάσεις κι αργότερα; Ότι θα ανυπομονούσα να ξαναβρώ Chrysalids μπροστά μου, μπας και φτιάξω πανοπλία, δεν το περίμενα...Σιχαμένα ζωύφια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα