Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Ναι, το field medic είναι αυτό που ένα medkit χρησιμοποιείται τρεις φορές. Η ερώτηση, όμως, δεν είναι ρητορική για τους εξής λόγους: 1. Το smoke grenade με έχει γλιτώσει τρεις φορές μέχρι στιγμής από σοβαρούς μπελάδες ή ακόμη και ΚΙΑ 2. Το smoke and mirrors σου δίνει 2 τέτοια grenades ανά αποστολή. Θα πει κάποιος, +2 η μία δυνατότητα σε σχέση με το default, +1 η άλλη... Είναι κι αυτό μια σκέψη. Προφανώς ο Twisted ψηφίζει field medic, κι εγώ ψήνομαι προς τα εκεί, βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Αν εχεις 2 support μαζι σου θα μπορουσες να πειραματιστεις με 1 field medic και 1 smoke and mirrors αλλα σε γενικες γραμμες προτιμω τα 6 συνολικα "shit happens" skills (βλ medkit) παρα το πετα το smoke και προσευχησου να πιασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Πρέπει να δω πόσο προσθέτει ακριβώς το smoke grenade, αλλά με smoke grenade + hunker down σε full cover, δεν έχω χάσει ακόμη στρατιώτη (φτου σκόρδα και λοιπές επιστημονικές επικλήσεις...) Αυτό που λες θα έκανα (1 medic, 1 πιο επιθετικός support) αλλά μου έσκασε ο τραυματισμός των 16 ημερών στον "επιθετικό" και τώρα βρίσκομαι σε δίλημμα. Παρενθετικά, το ρώτησα και παλιότερα, ξέρει κανείς σίγουρα αν τραυματισμένος μεν αλλά healed ή και fully healed στρατιώτης κάνει λιγότερο να επανέλθει στην υπηρεσία ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Αυτο που εχω καταλαβει με τους τραυματισμους ειναι το εξης: Εστω ο χ στρατιωτης με 5 base hp και +10 hp armor/inventory item. -Αν τραυματιστει και χασει 10 hp,ειτε τον κανεις heal ειτε οχι,δεν θα ειναι τραυματισμενος μετα. -Αν τραυματιστει και χασει 11 hp,ειτε τον κανεις heal ειτε οχι,θα ειναι τραυματισμενος μετα. Το extra hp μετραει μονο ως "μαξιλαρι".Αν ο τραυματισμος φτασει στο base hp τοτε παει νοσοκομειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Άρα αυτή τη στιγμή, οι δικοί μου που έχουν μόνο 1 hp μαξιλάρι, βασικά δε γλιτώνουν το νοσοκομείο (μία φορά μόνο γλίτωσα, poison από thin man, τον σκότωσα αμέσως, ήταν τελευταίος και έληξε η αποστολή, χαρ!) άρα το θέμα είναι αν μπορώ να τους κρατήσω χρήσιμους με το heal μέσα στη μάχη. Πάντως, έδωσα στη sergeant το sprinter νωρίτερα και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Γενικά, οι support με βάζουν συνεχώς σε δίλημμα, ενώ με τις άλλες κατηγορίες έχω πιο ξεκάθαρες προτιμήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Το μονο που κανει το heal ειναι να κραταει τους στρατιωτες στην μαχη και να γεμιζει το μαξιλαρι.(Για την μετεπειτα διαρκεια νοσηλειας δεν εχω παρατηρησει να πω την αληθεια)Αυτο που δεν ειμαι απολυτα σιγουρος ειναι αν το dmg που τρωει συνολικα o καθε στρατιωτης εχει επιπτωση στο αν θα παει νοσοκομειο μετα η οχι. Δλδ αν εχει μαξιλαρι 10 hp,αρπαζει 5 dmg->heal και τα 5->αρπαζει αλλα 6 dmg.Τοτε αν μετραει μονο το τελευταιο hit δεν θα παει νοσοκομειο αλλα αν μετρανε συνολικα ολα τα hit τοτε θα παει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Παρενθετικά, το ρώτησα και παλιότερα, ξέρει κανείς σίγουρα αν τραυματισμένος μεν αλλά healed ή και fully healed στρατιώτης κάνει λιγότερο να επανέλθει στην υπηρεσία ή όχι; Ναι. Αν ο στρατιώτης ήταν full healed στο τέλος της μάχης, μία εβδομάδα το πολύ, εκτός αν είχε critical. Όσον αφορά το Medic ή Smoke & Mirrors φιλοσοφικό ερώτημα. Αν πάρεις Smoke & Mirrors, πέρνεις μετά τα Rifle Supression, Dense Smoke, Sentinel. Είναι λογικό. Αν πας για Field Medic τότε Revive, Dense Smoke, Savior. Με συνεργία Medkit Upgrade. Ήτοι κάνεις heal για 10 * 3 ή 3 * Revive Επίσης με Don't Die on Me, οι απώλειες σε Ironman θα πέσουν κατακόρυφα. Και όσοι Colonel assault έχεις με Resilience, θα καθαρίζουν τους χάρτες, με 1-2 support μόνοι τους. Απλά επιλέγεις. Εγώ πάω για Full Meds. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Τα critical, όμως, δεν τους γονατίζουν το will; Δηλαδή, πόσο χρήσιμος (ή, πιο σωστά, επικίνδυνος) είναι ένας στρατιώτης που στην πρώτη απώλεια αρχίζει να πυροβολεί τους διπλανούς του; Όπως και να έχει, ας φτάσω πρώτα στρατιώτη σε βαθμό να ξεκλειδώσει το Don't you die on me, και προβληματίζομαι τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 7η απόπειρά μου σήμερα σε ironman mode. Μετά από 6 μάχες έχω χάσει μία Ουκρανή μόνο, και αυτήν μετά από ατυχίες. Παίρνω τους πέντε καλύτερούς μου (4 sergeant και έναν Lieutenant) και πάω στην Granada της Αργεντινής που είναι σε panic level 4 για μία very difficult alien terror attack. To Sky ranger γύρισε πίσω με πέντε body bags, σε τρεις γύρους μου τους ξάπλωσαν όλους. Αρκετά, πρέπει κάποια στιγμή να δω το φινάλε-και μετά τα ξαναλέμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Για μένα, το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή, σε επίπεδο στρατηγικής, είναι ο γενικευμένος πανικός (2 πορτοκαλί, 4 κίτρινες) τη στιγμή που έχω απολύτως νικηφόρα πορεία (δηλαδή με τυχόν ήττα γίνεται χαμός, πανικοβάλλονται όλοι). Κατά τα άλλα, χτύπησε το τηλέφωνο, σηκώθηκα από μια μάχη, ξέχασα πως το αυτοκίνητο πίσω από το οποίο ήμουν καλυμμένος είχε πάρει φωτιά και...τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Δε συγχωρεί λάθη και απροσεξίες το παιχνίδι αυτό. Τουλάχιστον, είναι μια παρηγοριά όταν την πατάω από δικά μου σφάλματα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Κατά τα άλλα, χτύπησε το τηλέφωνο, σηκώθηκα από μια μάχη, ξέχασα πως το αυτοκίνητο πίσω από το οποίο ήμουν καλυμμένος είχε πάρει φωτιά και...τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Αυτό είναι. Πριν από δύο μέρες είπα ότι δεν θα παίξω αν δεν κοιμούνται όλοι μέσα στο σπίτι, αλλά δεν κρατήθηκα. Κάθησα απογευματιάτικα μετά τη δουλειά να παίξω. Κατά τη διάρκεια της παραπάνω μάχης, ο 19μηνος μπόμπιρας ήταν στο δωμάτιο και έκλαιγε προσπαθώντας να πάρει τον αγκαλίτσα του μέσα από το κρεβάτι και η 6χρονη σατανούλα καθόταν δίπλα μου και γύριζε τον μύλο του Λούνα Παρκ των Little people, ο οποίος κάνει έναν απίστευτα εκνευριστικό ήχο. Πάρε τα πέντε φέρετρα, να μάθεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Εγώ μετά από 10/10 μάχες, πρέπει δυστυχώς να αναλάβω Very Difficult αποστολές (παίρνω αυτές με τον μεγαλύτερο πανικό) και συνάντησα παρεούλα από 3 γομαράκια τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν από 6άδα χωρίς laser οπλάκια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Στο playthrough που ξεκίνησα χτες βράδυ, και έβγαλα την 'Hazard', συνεχίζω ακάθεκτος. (χτυπάω ξύλο). Παράδοξο, αλλά είναι το 13 παιχνίδι που έχω ξεκινήσει. Σημείωση. Αν έχετε καλύψει region με δορυφόρους, ακόμα και στο κόκκινο να είναι μία χώρα, δεν φεύγει από την συμμαχία. Δείτε την Βραζιλία. Είναι έτσι πάνω από ενάμιση μήνα. Πολλά λάθη που έκανα στο 1ο playthrough δεν έχουν γίνει ξανά. Γι αυτό και επιβιώνω αυτή τη στιγμή. Επίσης, αν δεν ανακαλύψετε κρίσημες τεχνολογίες για το campaign, για κάποιο περίεργο λόγο, μπορεί να σας αφήσουν και ήσυχο ένα ολόκληρο μήνα. Πέρνετε D αλλά δεν έχει γίνει και τίποτα. Ούτε alarm ούτε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Χα χα, μόλις θα έκανα post ότι ακόμα και μετά το τέλειο παιχνίδι δηλαδή 11/11 στο easy level χωρίς ούτε μία απώλεια, έχω Panic in Brazil! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Brazil με έχει ξεσκίσει απόψε. Τρεις terror Very Difficult έχει βγάλει. H πλάκα είναι ότι έπεσε με την τελευταία terror στο 1, από κόκκινο!!!! Έχω μαζέψει καμμιά 50αριά Crysalis carapace, χωρίς απώλειες αλλά με πολλούς τραυματίες. Και ιδού ο ήρωας, που έφαγε ενιάρα από Crysalis και επέζησε με 1 hp, για να λέει τη ιστορία. (έχει το πυροβόλο γιατί είναι νοσοκομείο, με laser είναι κανονικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα