Apoll Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Αντί για ai-cheat γιατί δε δοκιμάζετε πιο εύκολο επίπεδο? Αλλάζει κάτι άλλο στο gameplay? Ναι αλλάζει. Αν έχει κάποιος βγάλει, έστω και με βάσανα, καμμια 10αριά στο Classic, το Νορμάλ είναι παιδική χαρά. Το ΑΙ είναι παντελώς ηλίθιο. Όχι από άποψη που πυροβολάει, αλλά από άποψη τακτικής. Μία φορά το δοκίμασα όπου τα παράτησα στην 10-12 αποστολή. Με την ίδια τετράδα ήμουν, χωρίς ούτε ένα τραυματισμό!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και φυσικά με στρακαστρούκες, ενώ τα λεφτά και τα resources ήταν πολλά. Classic με anti-cheat είναι το ίδιο δύσκολο όπως χωρίς, αλλά δεν κάνουν πολλά παλαβά όπως πριν. Και κάνουν κάτι τρελές κινήσεις, που νομίζεις ότι παίζεις multiplayer, μιας και το ΑΙ υπολογίζει τα στατιστικά για να κάνει crit και αν δεν έχει πάνω από 50% το γυρίζει στην τακτική. Γι αυτό όταν βάζεις στρατιώτες σε hunker down, τραβάει πίσω και προσπαθεί να κάνει flanking αντί να στους καρφώσει από μπροστά. Μιάς και το crit πέφτει πολύ χαμηλά. Χτες και σήμερα, μόνο μία φορά το ΑΙ προσπάθησε να βαρέσει στρατιώτη που ήταν σε hunker. Και αστόχησαν.
Twisted_Wicked Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Εχω φαει απιστευτες ωρες σε αυτο playthrough και οταν εισαι μερικες αποστολες μακρια απο το να το τερματισεις σε impossible difficulty ironman mode τοτε δεν λεει να το αλλαξεις...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Ελπίζω να ενσωματώσει κάποιες τέτοιες ιδέες ο Solomon σε μελλοντικό patch. Τρέχω τώρα να βρω λεφτά να φτιάξω εργαστήρι και δεύτερο sat link, μπας και κρατήσω καμιά χώρα στο συμβούλιο: δεύτερη αποστολή, θρίαμβος μεν (τα αποτελέσματα τα περιέγραψα νωρίτερα) αλλά έχω δύο χώρες στο πορτοκαλί και μία στο κίτρινο. Είναι δύσκολο πάντως, να μη βοηθάς μία χώρα και να πάει παραμάζωμα όλη η ήπειρος.
skiabox Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Apoll : Βγάλε πρώτα κάποιο campaign στο easy και μετά κορόιδεψε το επίπεδο.Με 10 αποστολές δε γίνεται δουλειά. Πες μου και για τα οπλάκια αν θες που ρωτάω πιο πάνω.
Apoll Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Skiabox, ποιός ο λόγος να φάω το spoiler του campaign όταν δεν ευχαριστίεμαι το παιχνίδι; Για να λέω ότι το τελείωσα; Δεν είναι αυτό για εμένα. Η προσπάθεια να τα καταφέρω στην δύσκολη πρόκληση είναι. Το Normal είναι πολύ εύκολο αν έχεις φτύσει αίμα και έχασες δύο Classic παιχνίδια μετά από συνολικά 100 μάχες.
skiabox Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Apoll : Μα δε το άφησες καθόλου να δυσκολέψει το easy. Εκτός αν θέλεις να παίζεις για κανένα χρόνο το παιχνίδι. Δηλαδή θέλεις μεγάλη χρονική διάρκεια. Τότε αλλάζει το πράγμα. Γράψε ρε παιδί κανένα hint για τα οπλάκια. Είμαι 3/3 χωρίς kill .... χεχεχεε 4/4 χωρίς απώλειες!
Apoll Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Apoll : Οπλάκια τι προτείνεις στη κάθε κατηγορία στρατιώτη; Αυτά που πέρνουν, δεν είναι κάτι δύσκολο. Assault - Shotgun < Scatter Laser < Alloy Cannon (αν δεν έχεις αυτό, βάζεις Plasma Rifle). Support - Assault Rifle < Laser Rifle < Plasma Rifle Αν έχεις Light Plasma Rifles, που θα έχεις μερικά αν πιάνεις ζωντανούς εχθρούς, βάλτα αντί για laser rifles. Έχουν το ίδιο dmg και +10 Aim. Heavy - LMG < Laser Cannon < Plasma Cannon / Rocket Launcher < Blaster Launcher (χεχεχε) Sniper - Rifle < Laser Sniper Rifle < Plasma Sniper Rifle. Αεροπορία - Avalance < Plasma < EMP. Τα άλλα δεν τα έχω δοκιμάσει. Πανοπλίες, Skeleton είναι το πρώτο μεγάλο upgrade. Έχει λίγο HP σε σχέση με την Carapace, αλλα +10 cover bonus. Και αμέσως μετά, καρφί για Titan και Ghost. Θα σε συμβούλευα να έχεις Alloy SHIV (με laser) μέχρι να πάρεις Plasma SHIV και Hover. Τρομερή αντοχή, καλό scouting. Δίνει Cover για να κρύψεις κάποιον δίπλα του. Κάνει τρομερή συνεργία με Sniper EDIT : Ξεκίνησα άλλο playthrough απόψε. Έσβησα τα πάντα από saves. Έχω παίξει 41 ώρες μέχρι τώρα το παιχνίδι. 100+ μάχες σε Classic Ironman. Εκατοντάδες οι απώλειες. Αλλά πρώτη φορά έκανα backup saves απόψε. Μου έτυχε μία Assault, η οποία έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας μαζί της. Πρώτη μάχη ως "νέος", καθάρησε 6 Sectoids, αν και της ρίχνανε για δύο γύρους 4 Sectoid σχεδόν από point blank και αστοχούσαν!!!! (διπλοτσέκαρα, ναι έπαιζα στο Classic). Βγήκε από το νοσοκομείο. Βαράει επόμενη μάχη, 5 kills. Εκεί που αστοχούσαν όλοι, με το shotgun δεν άφησε τίποτα όρθιο. Πάλι νοσοκομείο. Έχει 5 μάχες μέχρι τώρα. Μπήκε νοσοκομείο μετά από κάθε μάχη, αλλά κάνει 4-6 kills σε κάθε μάχη, και δεν ψοφάει. Wtf. Έχω χάσει 8 στρατιώτες, σε 9 μάχες με την πρώτη βολή. Αυτή, έφαγε ολόκληρο plasma rifle από Outsider στο 1 βήμα, και έμεινε με 1 hp!!! Και φυσικά του την άναψε. Και μην νομίζετε κάτι από εξοπλισμό. Με στρακαστρούκες και αρχική πανοπλία. Και μετά έχεις στον Skiabox να λέει γιατί δεν τελειώνω το παιχνίδι σε πιο εύκολο επίπεδο. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2012 από Apoll
remalis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Αν θυμάμαι καλά κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι μπορείς να παίρνεις τα όπλα των enemy units. Ισχύει? Από μόνο του δε το κάνει, πρέπει να τους κάνεις live-capture με arc? Γιατί δεν έχω ούτε 1$ για όπλα και έχω ξεμείνει ακόμα με τα light plasma. Επίσης, για assault καλύτερα καραμπίνα? Δε θέλει να είσαι σχετικά κοντά για να χτυπήσεις? Εγώ και στους 2 assault έχω το def tree και rifle.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Apoll, πως την ονόμασες την κοπελιά με το κοκκαλάκι;
skiabox Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Έχω 8/8 μάχες χωρίς ούτε μία απώλεια.Όχι και άσχημα πιστεύω!
Athanasios2104 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Έχω 8/8 μάχες χωρίς ούτε μία απώλεια.Όχι και άσχημα πιστεύω! - Μπράβο παιδί μου! - Ευχαριστώ πολύ κύριε, άλλα δεν σας έχω ξαναδει στο φόρουμ, πώς ονομάζεστε; - Μητσοτάκης - - Άντε, φεύγω τώρα, πρόσεχε το team σου! ...10 mins later... :cry: :cry: 1
skiabox Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Apoll : Το scope συνεχίζεις να το κουβαλάς όσο κάνεις upgrade τα οπλάκια;
Apoll Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Apoll, πως την ονόμασες την κοπελιά με το κοκκαλάκι; Default όνομα. Δεν το αλλάζω αυτό. Το nick όμως που της έδωσε το παιχνίδι έχει πλάκα. 'Hazard'. Apoll : Το scope συνεχίζεις να το κουβαλάς όσο κάνεις upgrade τα οπλάκια; Φυσικά, και αναβαθμισμένο από το Foundry. Heavy & Snipers & Support δεν είναι ποτέ χωρίς αυτό. Chittin ή Arc οι Assault. (οι support πέρνουν medikit στο άλλο slot).
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Για πείτε καμιά ιδέα, για sergeant support, τι διαλέγω, "field medic" ή "smoke and mirrors"; Δεύτερος σοβαρός τραυματισμός, χάνω το δεύτερο support για 16 μέρες. Άντε να δω αν θα μπορέσω να αναβαθμίσω το officer training school μπας και γίνονται καλά συντομότερα (έτσι πρόχειρα όπως τα υπολογίζω, θέλω μέσα στον επόμενο μήνα 2000 για τα "βασικά" :Ρ) Κατά τα άλλα, έστρωσα λίγο ένα sniper, παρότι του βγήκαν αντίξοες πίστες. Σχετική ηρεμία στο χάρτη, αν και το Μεξικό αρνείται πεισματικά να ηρεμήσει, παρότι καθάρισα βόμβα και ο υπόλοιπος πλανήτης έδειξε να το χαίρεται. Έχω λοιπόν μια sergeant support, έναν sergeant heavy, έναν sniper κι απέκτησα ξανά assault, αφού η βασική μου κατάφερε να αστοχήσει με 80% πιθανότητες σε αποστολή ufo. Αν δε βγει αποστολή με engineers που να μη θάβει τη βόρεια Αμερική (άτιμο Μεξικό...) χτίζω workshop (μετά από generator/officers training school) και ξεκινάω νέα όπλα προς το τέλος του μήνα. A, πρώτη φορά μου έβγαλε Ελληνίδα με νορμάλ όνομα, ελπίζω όταν τη βγάλω αποστολή να μην έχει την τύχη του Βαγγέλα...
Twisted_Wicked Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Field medic δεν ειναι που μπορεις να χρησιμοποιησεις το medkit 3 φορες(Εκτος και αν το μπερδευω με αλλο skill γιατι αυτο εχω σε ολους τους support);Αν ναι τοτε ρητορικη ερωτηση πιστευω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα