Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ναι, εννοούσα πώς τους αντικαθιστά/ορίζει αυτόματα, νομίζω αυτό ρώτησε ο tsiou. Ερώτηση, έχει ξεκαθαρίσει κάποιος την έννοια της δυσκολίας της αποστολής; Είναι σκέτα ο αριθμός των αντίπαλων εξωγήινων, ή μετράει το είδος/επίπεδό τους επίσης; Ρωτάω γιατί, έπεσα σε μια very difficult [που έπρεπε να την επιλέξω γιατί εκτός από 4 engineers (yay!) ήταν σε χώρα που την έχανα αλλιώς και ήπειρο με γενικό πρόβλημα] και έπεσα πάνω σε 10 sectoids, τα οποία υπέφεραν από το sniper και την assault μου. Καλό το mind merge, αρκεί να μη σε βλέπει ο Θεριστής του Κιέβου :Ρ Υ.Γ. Συμφωνώ κι επαυξάνω για τη σημασία των support, τραυματίστηκε ο βασικός μου και θα έχω πρόβλημα στις επόμενες αποστολές. Υ.Γ.2 Ξερει κανείς αν, τραυματίας στρατιώτης που γίνει heal στη μάχη, χρειάζεται λιγότερο χρόνο για να επανέλει από ό,τι τραυματίας που δε γίνεται heal; (δεν αναφέρομαι σε stabilized, απλά τραυματίες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ή το έκανε επίτηδες γιατί δεν του άρεσε το όνομα ή ήταν "Πάει ο Βαγγέλας να καθαρί-*ΜΠΑΜ*...με φάγατε μπαμπέσικα...!" Μου αρέσει να τα διαβάζω αυτά. (όχι ότι ψοφάνε, αλλά το δέσιμο) lol ναι είχα καιρό να πορωθώ με παιχνίδι σε τέτοια φάση. Στα πιο πολλά πλεον με απανωτά saves χάνεται αυτή η αίσθηση. Αν και δε το έχω ironman, δεν κάνω load κλπ, εκτός από το αν κάνει fail καμιά αποστολή. Το επόμενο game σίγουρα ironman πάντως. Αυξάνει την επίδραση και τη σημαντικότητα των επιλογών και την αδρεναλίνη. Τα κατεστραμμένα ufo components πουλιούνται άφοβα, από ό,τι έχω καταλάβει. Τα πτώματα, αν τα έχεις κάνει research, μπορείς να τα πουλήσεις (και πριν, εννοείται, τίποτε δε σε εμποδίζει) απλά από ό,τι έχω δει στην πορεία χρειάζεσαι πτώματα για διάφορα bonus στα σκάφη ή για κάποια αντικείμενα, οπότε μην ξεμείνεις τελείως, δεν ξέρεις ποτέ. Μία απορία έχω, αν χάσεις μια χώρα, υπάρχει περίπτωση να την ξανακερδίσεις; Δεν το νομίζω, αλλά είπα να ρωτήσω. @remalis: customization μόνο από sergeant και πάνω κάνω, αλλά και να μην κάνω, δεν περιγράφεται η απογοήτευση όταν σκάει critical από το πουθενά (αλλά και η ηδονή όταν ο sniper θερίζει από την άλλη άκρη του χάρτη). Γενικά, οι απώλειες πονάνε πολύ, κυρίως γιατί για να αποκτήσει εμπειρία ένας rookie εκεί γύρω στη 10η αποστολή είναι κόλαση -γι' αυτό έχε το νου σου για αποστολές που δίνουν lvl.3 στρατιώτες για αμοιβή. Κατάλαβα, οπότε θα του δώσω να καταλάβει μπας και βγει κανά $. Έχω και γω αυτήν την απορία πάντως Για τους έτοιμους στρατιώτες, όντως, ενώ σνόμπαρα τέτοιες αποστολές, έκανα μια με τέτοιο reward αναγκαστικά για να μην αυξηθεί το panic level και στην επόμενη αποστολή με έσωσε η Βρεττανή Heavy που μου δωρίσανε. Χωρίς να έχω παίξει το παλιό xcom, έχω ενθουσιαστεί απίστευτα με το game! Το πιάνω οταν έχω χρόνο και η ώρα κυλά τοσο γρήγορα που πρέπει να έχω ρολόι δίπλα μου για να μην ξεχαστώ και ξημεροβραδιαστώ. Ότι βγαίνει από την Firaxis έχει αυτο το πράγμα. Θέλει ρολόι/ξυπνητήρι/ηλεκτρόδια σε καρέκλα για να θυμάσαι να σηκώνεσαι. Κάτι άλλο που κάνω, είναι σε κάθε αποστολή να παίρνω και έναν rookie για 2 λόγους. Αφενός τον χρησιμοποιώ για δόλωμα/σάκο του μποξ αν πρέπει να θυσιαστεί κάποιος και αφεταίρου για να έχω αρκετούς ανεβασμενους, ώστε και να πάθω καμία πανωλεθρία να μην πάω σε αποστολή με 5 rookies. Καλό λέτε ή καλύτερα να παίρνω και να ανεβάζω τους ίδιους? Ρωτάω γιατί, έπεσα σε μια very difficult [που έπρεπε να την επιλέξω γιατί εκτός από 4 engineers (yay!) ήταν σε χώρα που την έχανα αλλιώς και ήπειρο με γενικό πρόβλημα] και έπεσα πάνω σε 10 sectoids, τα οποία υπέφεραν από το sniper και την assault μου. Καλό το mind merge, αρκεί να μη σε βλέπει ο Θεριστής του Κιέβου :Ρ lolol το mind merge τι είναι ακριβώς? Δίνει +1 hp και καλύτερα attributes γι'αυτό το γύρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Στους 4, εγώ δε δίνω θέση σε rookie εκτός κι αν πρέπει, βρίσκω την αναλογία πολύ επυβαρρυντική, αλλά τώρα που θα πάω στους 5 και αν σταθώ τυχερός κι επιζήσει κάποιος υπολοχαγός μου για να γίνει λοχαγός (μη το ματιάσω...) στους 6, σίγουρα θα παίρνω και "νέους", 1 kill σου δείχνει το specialization και απώλειες θα υπάρξουν σίγουρα, όσο καλά κι αν παίζεις (ειδικά σε κάτι αποστολές extraction που "σκάνε" γύρω σου αντίπαλοι, θέλει και τύχη για να τη γλιτώσεις κάποιες φορές). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Εγω τους δινω χρωματα αναλογα με την ειδικοτητα τους για να μην μπερδευομαι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Έπαιξα καμιά ωρίτσα χθες. Έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά. Αν και δεν το έχω ψάξει ακόμα σε βάθος το παιχνίδι, πιστεύω πως έτσι ακριβώς θα το ήθελα. Μετά από πάρα πολύ καιρό έχω πωρωθεί πάλι με κάποιο παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Έχω σκυλιάσει που στην παρούσα φάση δεν έχω τη νοοτροπία και το χρόνο να ασχοληθώ όπως πρέπει με το παιχνίδι. Το μόνο που χρυσώνει το χάπι είναι πως θα το πάρω μετά από κανά εξάμηνο στο πρώτο price drop, αλλά και πάλι από τα όσα γράφετετε μυρίζει διαμάντι και κυρίως παιχνίδι που είναι προσβάσιμο και σε όσους δεν έχουν παίξει τα παλιότερα (αν και εγώ ευτυχώς είχα ασχοληθεί, χαρ χαρ χαρ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Διαβάζωντας για τα SHIV, παρατηρώ ότι έχασα την μάχη στο 1ο playthrough γιατί δεν είχα 2 από δαύτα. Θα είχαν καθαρίσει τους Elite Heavy Floater χωρίς πρόβλημα, μιας και 4 πλάσμα χειροβομβίδες εναντίων τους, θα είχαν μόνο γρατζουνίσει την μπογιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά τα πολύ χρήσιμα hints για το παιχνίδι καλά είναι αλλά πρέπει να συγκεντρωθούν κάπου γιατί αν πάει κάποιος να διαβάσει το thread χάθηκε.Προτείνετε ιδέες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Critical στον assault μου πίσω από full cover. Ο ένας από τους τρεις rookies πανικοβάλεται και παραλίγο να εκτελέσει το (συμπατριώτη του, με promotion σε λοχαγό να τον περιμένει στη βάση) sniper. Δεύτερο critical πίσω από τοίχο (μισό αυτή τη φορά, είναι μια παρηγοριά κι αυτό). Poison, poison, ο πανικόβλητος rookie σκοτώνεται από τρίτο critical (αχρείαστο, είχε ένα health και θα πέθαινε από το poison) Προσπαθώ να τρέξω στο evac μπας και γλιτώσω τους άλλους 2, overwatch και στους δύο, τέλος. 5 ΚΙΑ. Η λέξη απογοήτευση δεν μπορεί καν να περιγράψει αυτό που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή. Γενικός πανικός σε τρεις ηπείρους, τέλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 3 "κανονικά" (δηλαδή squad, turn-based). Μετά υπήρχαν και άλλα παιχνίδια σε παρόμοιο στυλ. http://en.wikipedia....ki/X-COM_series Υπάρχουν και τα άλλα 3 UFO : Aftermath ,aftershock και afterlight και το UFO extraterrestrials που αν και από διαφορετικές εταιρίες ηταν 99% ίδια. BTW για το ET2 έχουμε μάθει τίποτα καινούριο που το πάνε από αναβολή σε αναβολή ? Γιατί ωραίο το καινούριο xcom αλλά το υπεραπλούστευσαν. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αφήνει να αναχαιτήσουν περισσότερα από ένα interseptor τα ufo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Τα UFO τα γράφει στο link που έδωσα σαν spiritual successors. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Critical στον assault μου πίσω από full cover. Ο ένας από τους τρεις rookies πανικοβάλεται και παραλίγο να εκτελέσει το (συμπατριώτη του, με promotion σε λοχαγό να τον περιμένει στη βάση) sniper. Δεύτερο critical πίσω από τοίχο (μισό αυτή τη φορά, είναι μια παρηγοριά κι αυτό). Poison, poison, ο πανικόβλητος rookie σκοτώνεται από τρίτο critical (αχρείαστο, είχε ένα health και θα πέθαινε από το poison) Προσπαθώ να τρέξω στο evac μπας και γλιτώσω τους άλλους 2, overwatch και στους δύο, τέλος. 5 ΚΙΑ. Η λέξη απογοήτευση δεν μπορεί καν να περιγράψει αυτό που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή. Γενικός πανικός σε τρεις ηπείρους, τέλεια. Ouch!!!Been there,done that... My condolences Και ειχα ετοιμο screenshot με την ομαδα μου στην προτελευταια αποστολη αλλα δεν θα το ανεβασω λογω συμπαραστασης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Τα UFO τα γράφει στο link που έδωσα σαν spiritual successors. Ναι , απλά τα έγραψα γιατί στο άρθρο τα είχαν με όλα τα άλλα και δεν φαινόταν καλά . Αλήθεια πως μπορούν όλες αυτές οι εταιρίες να βγάζουν παιχνίδια πανομοιότυπα και ακόμη και με το ίδιο τίτλο. Τί παίζει με το intellectual property της σειράς και δεν τους έχουν πνίξει στις μηνύσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ρε snoob σε ποιο level παίζεις και σε 'σκίζουν' τόσο άσχημα; Δεν παίζεις στο ευκολότερο level; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Τί παίζει με το intellectual property της σειράς και δεν τους έχουν πνίξει στις μηνύσεις Να σου πω την αλήθεια, δεν θυμάμαι καν αν είχε γίνει κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα