Tritton Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Καθαρό PC παιχνίδι το έχουν κάνει port.Ελπίζω να μην έχει προβλήματα μόνο όπως τα άλλα παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ακόμα και το user score στο metacritic είναι στο 8.9 Μάλλον το παιχνίδι θα προξενήσει τόσο ντόρο όσο και ο θρυλικός πρόγονός του και ίσως και περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Έπαιξα κι εγώ σήμερα το demo (ξέρω, άργησα) και θα ήθελα να είχε καλά voice commands από μικρόφωνο (voice recognition) όπως κάτι παλιότερα παιχνίδια. Όχι, δεν λέω Kinekt. Είχαμε και παλιά voice commands. Άλλο αν δεν άκουγαν καμιά φορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 εχει αρκετα προβληματακια το παιχνιδι ειδικα με την καμερα σε διαφορετικα επιπεδα...οι εξωγηινοι πυροβολουν και πετυχαινουν μεσα απο τοιχους στην αλλη πλευρα του σπιτιου πχ ...καποιες φορες μου ετυχε να ειμαι διπλα σε καποιον και να μου βγαζει hit chance 37%.. ολα αυτα διορθωνονται με καποιο patch...μαλλον παντως σε normal δυσκολια απο την στιγμη που βρισκεις τον πρωτο etherial τα πραγματα δυσκολευουν αρκετα, αν και δεν ξερω ποσο ακομα εχει για το τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Έπαιξα κι εγώ σήμερα το demo (ξέρω, άργησα) και θα ήθελα να είχε καλά voice commands από μικρόφωνο (voice recognition) όπως κάτι παλιότερα παιχνίδια. Όχι, δεν λέω Kinekt. Είχαμε και παλιά voice commands. Άλλο αν δεν άκουγαν καμιά φορα... Βαλε το Voice Buddy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Το έχουμε λοιπόν και pre-loaded τώρα και καθόμαστε και το κοιτάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Το έχουμε λοιπόν και pre-loaded τώρα και καθόμαστε και το κοιτάμε. Γιατι να περιμενεις και δεν το κανεις unlock με VPN?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Βαλε το Voice Buddy. Παλιά παιχνίδια μόνο βλέπω να υποστηρίζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εντωμεταξύ είδα ότι κυκλοφόρησε και σπασμένο. Θηρίο είναι το άτιμο. 13gb έλεγε το release. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Για κάποιον που δεν έχει ξαναπαίξει x-com αλλά γενικά του αρέσει να υπάρχει κάποια δυσκολία στα παιχνίδια, σε πια δυσκολία πιστεύετε ότι είναι καλύτερα να παίξει, normal ή classic; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Iron. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 παιζω στο νορμαλ. ειμαι σε μια αποστολη κανα 3ωρο και προσπαθω να σώσω τους colonel μου. ακομα δεν τα εχω καταφερει να τους σωσω ολους. το παιχνιδι απο ενα σημειο και μετα "κλεβει" ασυστολα με τα abilities των αλιεν. τι -60 στο σημαδι και -30 στο critical ακομα και αν εισαι διπλα, τι απειρα κυριολεκτiκα overwatch για ολες τις κινησεις των στρατιωτων σου , τι επισης απειρα reaction shots....motherfucking mech-something allien #$@# Υγ. Βαλτε και το γεγονος οτι τα allien πυροβολουν και μεσα απο τοιχους!!! εκατσε το γλυκο εναν new-μπα ειχα στο team και αυτος πεθανε νωρις και για την πλακα χωρις να μπορεσει να κανει καποιο σοβαρο damage...γενικα ειναι ευκολο μερικες φορες στο normal...αλλα σε καποια σημεια σε σκιζει....δεν μπορω καν να φανταστω αυτη την στιγμη πως θα ειναι να παιζεις τελευταιες αποστολες με new-μπαδες... Tip. μην τυχον και αφησετε να πεθανει κανας sniper...η πιο overpower μοναδα της ομαδας σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Γιατι να περιμενεις και δεν το κανεις unlock με VPN?? Γιατί πολλοί παίζουν με Steam accounts που έχουν 30-40 παιχνίδια μέσα. Το να ρίξεις την ζαριά για να φας perma ban, δεν λέει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Πάντως το νταβατζιλίκι της Steam (15 ευρώ παραπάνω), το γλύτωσα.Όχι άσχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Γιατί πολλοί παίζουν με Steam accounts που έχουν 30-40 παιχνίδια μέσα. Το να ρίξεις την ζαριά για να φας perma ban, δεν λέει. Δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση στο εκατομμυριο να φαει ban ο λογαριασμος σου χρησιμοποιωντας vpn.Που τα ακουτε αυτα?Tα λεφτα σας παλι πανε στους devs και στην Steam.Ποσως τους νοιαζει ο τροπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα